Skriv nyt emne Svar på emne  [ 49 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste
Forfatter besked
 Titel: Røgede spareribs..
Indlæg: 17. apr 2007, 19:45 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
Røgede spareribs i JBI forlængeren.

Jeg var i metro og købe en kasse Franske kamben.. de er bare gode!

I Amerika har de en konkurrence der hedder BRITU (Best Ribs In The Univers) - jeg har kopieret opskriften.

Først ingredienserne:

Dry ryb:
1,5 spsk. sukker
1.5 spsk. maldon salt. (ingen undtagelse)
15 gram brun sukker – tørret
4 tsk. Chili pulver
2 tsk. Spidskommen
1 tsk. Accent (MSG) (det 3 krydderi)
1 tsk. Cayenne peber
1 tsk. Frisk kværnet sort peber
1 tsk. Hvisløgspulver
1 tsk. Løgpulver


BBQ sauce:
½ dl. olivenolie
3 spsk. Canadisk ahorn sirup.
2 dl. tomatketchup
2 spsk. brun farin
2 spsk. sød sojasauce
1 spsk. worcestershire sauce
1 tsk. cayennepeber
2 fed knust hvidløg eller 2 spsk. hvidløgspulver
en smule knust chili
2 tsk. løgpulver
1 tsk. edelsüss paprika (også kaldet delikatesse pakrika)
salt
peber

Hinden fjernes fra benene:

Billede

ser de ikke bare lækre ud...:
Gnides med tør-rubben. ikke overdrevet!
Billede

Stilles på højkant med en pind igenem:

Billede

Grillen sættes op i murstenskvadrat-mode.. med et helt rør tændte briketter.
Et par klodser (tørre) træklumper kommes på, og grillen skal stå 15-20 min. indtil den værste røg har lagt sig.:

Billede

Den nederste rist lægges på:

Billede

Stenene sættes således:

Billede

Ovenpå de 2 øverste sten sættes et stort fad (skal rumme 3 L vand)
den øverste rist lægges i, og spareribsene ovenpå.
Det øverste spjæld skal stå helt åbent, det nederste skal være helt lukket

Billede.

Tilbehør efter lyst kommes på:

Billede

Efter 3-3,5 time er benene klar, og først nu får de en pensling med BBQ saucen lige før servering. Resten af saucen stilles på bordet.

Billede

Så guffer vi...

Billede

Bøvs....
Billede

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Senest rettet af JBI 17. apr 2007, 19:52, rettet i alt 1 gang.

Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Røgede spareribs..
Indlæg: 17. apr 2007, 19:52 
Offline
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 28. sep 2006, 18:31
Indlæg: 3039
Alder: 41
Geografisk sted: Haslev
jbi skrev:
1 tsk. Accent (MSG)


Var det jysk accent du brugte da du lavede rubben...... :wink:

Ser hammer godt ud Jbi......Eddy gav mig 5 kokkehuer tidligere, nu er det vist på tide at give stafetten videre.....

Billede

_________________
Anders


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Røgede spareribs..
Indlæg: 17. apr 2007, 19:54 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
Chefen skrev:
jbi skrev:
1 tsk. Accent (MSG)


Var det jysk accent du brugte da du lavede rubben...... :wink:

Ser hammer godt ud Jbi......Eddy gav mig 5 kokkehuer tidligere, nu er det vist på tide at give stafetten videre.....

Billede


Jeg var vidst igang med at rette/tilføje under dette punkt da du trykkede send... :wink:

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 17. apr 2007, 21:27 
Offline
Redaktør
Redaktør
Brugeravatar

Tilmeldt: 13. maj 2006, 20:01
Indlæg: 5274
Alder: 49
Geografisk sted: odsherred
det er virkelig vildt som det forlængerrør giver weberen en ny dimention!
Kender godt den med "best ribs in the universe". MMMMMMMM
--har vist oss et par bileder som dine med en 2 årig og 5-årig der
mums spiser kamben haha, er det ikke bare skønt når ungerne
vokser op med barbeque, maden der smager af meget mere...!!!
Glæder mig til vi træffes på ledreborg :-)

_________________
m v h
thorsten
holbæk odsherred hypnose


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel:
Indlæg: 17. apr 2007, 21:29 
Offline
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru

Tilmeldt: 2. aug 2006, 22:17
Indlæg: 33
Geografisk sted: Birkerød
Det er søreme avanceret grillteknik. Godt gennemtænkt. Og det ser godt ud. Også selv om jeg som kætter ikke er vild med spareribs :D.

Bo


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 17. apr 2007, 21:35 
Offline
Grillguru mester
Grillguru mester

Tilmeldt: 4. jan 2007, 17:54
Indlæg: 612
Alder: 51
Geografisk sted: Vejle/Jerlev
ÅÅÅRRRHHH det ser godt ud. Hvad gør vi stakler som ikke har en møbelfarbrikant i baghånden...? kan vi bare bruge Hicory chips som er våde, og evt. starte lidt før... eller er grillen måske for varm i starten?? :?

_________________
/Sonny
Nylig tilbagevendt Weberfreak...

Rigtige Weberfreaks har brændsår, og elsker det :-)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 17. apr 2007, 23:08 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 29. apr 2006, 11:35
Indlæg: 1116
Alder: 53
Geografisk sted: Kastrup
Hej JBI,

Det ser som sædvanligt lækkert ud!!

Jeg har prøvet BRITU flere gange, opskriften hentede jeg fra www.virtualweberbullet.com

_________________
Med venlig hilsen

-Meyer


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18. apr 2007, 07:52 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 12. apr 2007, 22:20
Indlæg: 2835
Alder: 42
Geografisk sted: København NV
-

_________________
Den skøre kok med den skøre hjemmeside
http://www.EddyTheMadChef.dk
BilledeBillede
Mit ynglings legetøj
Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb
Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57


Senest rettet af EddyTheMadChef 16. okt 2008, 17:00, rettet i alt 1 gang.

Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18. apr 2007, 08:02 
Online
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 11. maj 2006, 12:55
Indlæg: 3148
Alder: 48
Geografisk sted: Midtfyn
Hej JBI !!!
det ser godt nok lækkert ud, hvordan var det med briketterne var det med en påfyldning eller tilføjede du flere i løbet af de 3 -3,5 timer ?

_________________
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18. apr 2007, 08:48 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
mtl skrev:
Hej JBI !!!
det ser godt nok lækkert ud, hvordan var det med briketterne var det med en påfyldning eller tilføjede du flere i løbet af de 3 -3,5 timer ?


Det var en enkelt påfyldning, og den kunne sagtens have kørt videre et par timer eller mere.
Der fordamper ca. 1L vand i timen, så husk at fylde på med kold vand.

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18. apr 2007, 08:59 
Offline
Grillguru mester
Grillguru mester

Tilmeldt: 4. jan 2007, 17:54
Indlæg: 612
Alder: 51
Geografisk sted: Vejle/Jerlev
Hej JBI
De der kamben i METRO, er de på frost eller hva'? jeg må have dem.... ser alt for lækkert ud...

_________________
/Sonny
Nylig tilbagevendt Weberfreak...

Rigtige Weberfreaks har brændsår, og elsker det :-)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18. apr 2007, 09:10 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
sonnym skrev:
Hej JBI
De der kamben i METRO, er de på frost eller hva'? jeg må have dem.... ser alt for lækkert ud...


Hej.

Ja, de er frosne i kasser med 18-20 stk. i hver.

Hvis du køber dem i Metro Århus skal du lige have fat i en slagter og spørge efter Franske kamben.
De ligger ikke fremme i diskerne, men ude i det store fryserum.

Sidste sommer var der udsolgt i lange perioder....

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18. apr 2007, 09:14 
Offline
Grillguru mester
Grillguru mester

Tilmeldt: 4. jan 2007, 17:54
Indlæg: 612
Alder: 51
Geografisk sted: Vejle/Jerlev
jbi skrev:
sonnym skrev:
Hej JBI
De der kamben i METRO, er de på frost eller hva'? jeg må have dem.... ser alt for lækkert ud...


Hej.

Ja, de er frosne i kasser med 18-20 stk. i hver.

Hvis du køber dem i Metro Århus skal du lige have fat i en slagter og spørge efter Franske kamben.
De ligger ikke fremme i diskerne, men ude i det store fryserum.

Sidste sommer var der udsolgt i lange perioder....


Tak for tippet... vil hente nogle i dag :roll:

_________________
/Sonny
Nylig tilbagevendt Weberfreak...

Rigtige Weberfreaks har brændsår, og elsker det :-)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18. apr 2007, 09:39 
Offline
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru

Tilmeldt: 22. maj 2006, 20:44
Indlæg: 34
Alder: 42
Geografisk sted: Hjørring
Hej jbi

Huha det ser godt ud. Jeg må også se og tage mig sammen til at få brugt de kamben jeg har i fryseren.

Jeg synes den forlænger bliver mere og mere attraktiv... Men alt det med murstenene - er det noget du selv har eksperimenteret dig til eller er der nogle sider, hvor man kan læse lidt om det ?

Og så kan man også bruge den til rotisserie... ja den er jo nærmest uundværlig :)

Hilsen Jan


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18. apr 2007, 11:13 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
jank skrev:
Men alt det med murstenene - er det noget du selv har eksperimenteret dig til eller er der nogle sider, hvor man kan læse lidt om det ?


Jeg tror ikke du finder andre sider med mursten i weberen... :o
Det var en idé jeg fik, og det virker super godt.

Jeg har lige sendt nogle forlængere i går, men har da stadig et par stykker på lager 8) du siger bare til hvis du skal have en.

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18. apr 2007, 11:16 
Offline
Grillguru mester
Grillguru mester

Tilmeldt: 4. jan 2007, 17:54
Indlæg: 612
Alder: 51
Geografisk sted: Vejle/Jerlev
jbi skrev:
jank skrev:
Men alt det med murstenene - er det noget du selv har eksperimenteret dig til eller er der nogle sider, hvor man kan læse lidt om det ?


Jeg tror ikke du finder andre sider med mursten i weberen... :o
Det var en idé jeg fik, og det virker super godt.

Jeg har lige sendt nogle forlængere i går, men har da stadig et par stykker på lager 8) du siger bare til hvis du skal have en.


Hej JBI

Hvis du har flere forlængere på lager, vil jeg gerne købe en mere??!

_________________
/Sonny
Nylig tilbagevendt Weberfreak...

Rigtige Weberfreaks har brændsår, og elsker det :-)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18. apr 2007, 12:01 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
sonnym skrev:
jbi skrev:
jank skrev:
Men alt det med murstenene - er det noget du selv har eksperimenteret dig til eller er der nogle sider, hvor man kan læse lidt om det ?


Jeg tror ikke du finder andre sider med mursten i weberen... :o
Det var en idé jeg fik, og det virker super godt.

Jeg har lige sendt nogle forlængere i går, men har da stadig et par stykker på lager 8) du siger bare til hvis du skal have en.


Hej JBI

Hvis du har flere forlængere på lager, vil jeg gerne købe en mere??!


Skal du holde stor fest?
Jo, jeg har et par stykker endnu - jeg ligger en fra til dig.

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18. apr 2007, 13:09 
Offline
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru

Tilmeldt: 13. mar 2007, 17:11
Indlæg: 4
Alder: 41
Geografisk sted: højby
De ser rigtig gode ud dine kamben. Er det muligt at købe en forlænger? C.B


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18. apr 2007, 13:45 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
malou skrev:
De ser rigtig gode ud dine kamben. Er det muligt at købe en forlænger? C.B


Hej.

Det er det bestemt.
Jeg har sendt dig en PM (privat besked)

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 18. apr 2007, 13:56 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
sonnym skrev:
Hvad gør vi stakler som ikke har en møbelfarbrikant i baghånden...? kan vi bare bruge Hicory chips som er våde, og evt. starte lidt før... eller er grillen måske for varm i starten?? :?


Hvis du bruger hicory-flis, er du nok nødt til at ligge det på med mellemrum så det ikke brænder op med det samme.

Man kan også bruge andre træsorter som f.eks bøgetræ.
Bøg har jeg brugt med stor sussec til diverse røgvarer.
Bøgetræ burde være rimelig let at finde nogle klumper/stykker af.
De må naturligvis ikke være lakerede eller behandlet på andre måder,
ligesom det ikke må være savet med en oliesmurt sav (motorsav f.eks)

Hvis du kommer forbi inden weekenden, kan du få et par håndfulde hicory af mig.

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 15. maj 2007, 08:52 
Offline
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 13. aug 2006, 10:36
Indlæg: 2779
Alder: 41
Geografisk sted: Stationen i Stakroge
JBI jeg spurgte andet sted om temperaturen lå konstant under forløbet, det gjorden den svarede du.

Men hvad var temperaturen :)


PS: Købte en sæk kul i går, så efter denne uges stabasser med fødselsdage og barnedåbe i hobetal, så skal Minion metoden testet med et kammer af mursten med kul istedet for briketter.
Har jo 15kg der skal forvandles til Pulled Pork til en 30 års fødselsdag.


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel:
Indlæg: 15. maj 2007, 09:14 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
Jeg mener det var 120 grader jeg gav dem 3 timer, og 140-160 grader de sidste 20-30 min.
Så vidt jeg husker var det samme dag hvor "Morten L" var forbi og hente en forlænger - måske han husker den først målte temperatur bedre end jeg.
Jeg viste ham opsætningen, og efter en sodavands tid (30 min. ca.) kiggede vi igen, og temperaturen stod på nøjagtig det samme.
Det gjorde den stort set de næste par timer.

Inden du klodser op med sten, så juster bundspjældet så vingerne lige akkurat dækker hullerne, og marker håndtagets placering.
drej spjældet så hullerne er åbne, og marker igen her.
Dette gør det let for dig at vurdere hvor mange % luft den får.
Husk at noter resultatet, og giv det videre... :wink:
Jeg er spændt på at høre om resultatet med trækul - jeg er sikker på det bliver en stor sussec!

Det kan godt være mange syntes det er "best ribs in the univers" (BRITU), og bevares... de smager da fantastisk godt, men
sidst vi fik ben gav jeg dem marinade undervejs, hvilket jeg syntes var bedre.

Jeg kan virkelig anbefale denne BBQ marinade (som også er sauce til bordet) , det er definativt den bedste jeg har smagt til spareribs - prøv den:

BBQ sauce:
½ dl. olivenolie
3 spsk. Canadisk ahorn sirup.
2 dl. tomatketchup
2 spsk. brun farin
2 spsk. sød sojasauce
1 spsk. worcestershire sauce
1 tsk. cayennepeber
2 fed knust hvidløg eller 2 spsk. hvidløgspulver
en smule knust chili
2 tsk. løgpulver
1 tsk. edelsüss paprika (også kaldet delikatesse pakrika)
salt
peber

uha.. får pludselig en trang til spareribs igen... det må hellere på grillen i aften

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 15. maj 2007, 11:26 
Offline
Grillguru mester
Grillguru mester

Tilmeldt: 4. jan 2007, 17:54
Indlæg: 612
Alder: 51
Geografisk sted: Vejle/Jerlev
jbi skrev:
Jeg mener det var 120 grader jeg gav dem 3 timer, og 140-160 grader de sidste 20-30 min.
Så vidt jeg husker var det samme dag hvor "Morten L" var forbi og hente en forlænger - måske han husker den først målte temperatur bedre end jeg.
Jeg viste ham opsætningen, og efter en sodavands tid (30 min. ca.) kiggede vi igen, og temperaturen stod på nøjagtig det samme.
Det gjorde den stort set de næste par timer.

Inden du klodser op med sten, så juster bundspjældet så vingerne lige akkurat dækker hullerne, og marker håndtagets placering.
drej spjældet så hullerne er åbne, og marker igen her.
Dette gør det let for dig at vurdere hvor mange % luft den får.
Husk at noter resultatet, og giv det videre... :wink:
Jeg er spændt på at høre om resultatet med trækul - jeg er sikker på det bliver en stor sussec!

Det kan godt være mange syntes det er "best ribs in the univers" (BRITU), og bevares... de smager da fantastisk godt, men
sidst vi fik ben gav jeg dem marinade undervejs, hvilket jeg syntes var bedre.

Jeg kan virkelig anbefale denne BBQ marinade (som også er sauce til bordet) , det er definativt den bedste jeg har smagt til spareribs - prøv den:

BBQ sauce:
½ dl. olivenolie
3 spsk. Canadisk ahorn sirup.
2 dl. tomatketchup
2 spsk. brun farin
2 spsk. sød sojasauce
1 spsk. worcestershire sauce
1 tsk. cayennepeber
2 fed knust hvidløg eller 2 spsk. hvidløgspulver
en smule knust chili
2 tsk. løgpulver
1 tsk. edelsüss paprika (også kaldet delikatesse pakrika)
salt
peber

uha.. får pludselig en trang til spareribs igen... det må hellere på grillen i aften


Kan kun tilslutte mig, lavede her i weekenden, den bbq-marinade er super god, og stegemetoden fungerer perfekt, blot husk at fylde vand på undervejs, benene bliver dampet og røget på samme tid og supersaftige..... mums

_________________
/Sonny
Nylig tilbagevendt Weberfreak...

Rigtige Weberfreaks har brændsår, og elsker det :-)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 15. maj 2007, 11:31 
Offline
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 5. apr 2007, 11:24
Indlæg: 4259
Alder: 33
Geografisk sted: Svenstrup J
jbi skrev:
Jeg mener det var 120 grader jeg gav dem 3 timer, og 140-160 grader de sidste 20-30 min.
Så vidt jeg husker var det samme dag hvor "Morten L" var forbi og hente en forlænger - måske han husker den først målte temperatur bedre end jeg.
Jeg viste ham opsætningen, og efter en sodavands tid (30 min. ca.) kiggede vi igen, og temperaturen stod på nøjagtig det samme.
Det gjorde den stort set de næste par timer.

Inden du klodser op med sten, så juster bundspjældet så vingerne lige akkurat dækker hullerne, og marker håndtagets placering.
drej spjældet så hullerne er åbne, og marker igen her.
Dette gør det let for dig at vurdere hvor mange % luft den får.
Husk at noter resultatet, og giv det videre... :wink:
Jeg er spændt på at høre om resultatet med trækul - jeg er sikker på det bliver en stor sussec!

Det kan godt være mange syntes det er "best ribs in the univers" (BRITU), og bevares... de smager da fantastisk godt, men
sidst vi fik ben gav jeg dem marinade undervejs, hvilket jeg syntes var bedre.

Jeg kan virkelig anbefale denne BBQ marinade (som også er sauce til bordet) , det er definativt den bedste jeg har smagt til spareribs - prøv den:

BBQ sauce:
½ dl. olivenolie
3 spsk. Canadisk ahorn sirup.
2 dl. tomatketchup
2 spsk. brun farin
2 spsk. sød sojasauce
1 spsk. worcestershire sauce
1 tsk. cayennepeber
2 fed knust hvidløg eller 2 spsk. hvidløgspulver
en smule knust chili
2 tsk. løgpulver
1 tsk. edelsüss paprika (også kaldet delikatesse pakrika)
salt
peber

uha.. får pludselig en trang til spareribs igen... det må hellere på grillen i aften


Nope!

Den dag stod der sprængt oksefilet på menuen :D

http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic ... highlight=


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 15. maj 2007, 19:17 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
jbi skrev:
uha.. får pludselig en trang til spareribs igen... det må hellere på grillen i aften


som sagt, så gjort..

Benene blev taget op af fryseren i morges, og gnedet med tør-rubben kl. 14.00 hvor de næsten var tøet op.
husk at hive hinden på bagsiden af!.
Kommes på grillen i "murstens mode" med 5-6 klumper valnød.
Bundspjældet lukkes 90% (temp. ca. 125 grader)

Billede

Husk!!!! ingen marinade den første lille time, ellers tager kødet ikke ordentlig mod røgen!

Efter en lille time skal der smøres godt. Læg mærke til benet i venstre side som endnu ikke er blevt smurt. Røgen har virkelig taget fat her.

Billede

3 timer senere, 2-3 vendinger samt penslinger med ovenstående BBQ sauce:

Billede

Så er der mad...
Tilbehøret var en kold Kartoffel-avocado-skært appelsin-ristede pinjekerner salat. (samt skråtskåret flutes med hvidløgssmør)

Billede

Billede

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 49 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team