Pulled pork ála Aalborg

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4042

Pulled pork ála Aalborg

Indlæg#1 » 15. apr 2007, 11:15

Ja så kom dagen for pulled pork i det lille hjem i Aalborg.

Efter at have besøgt jbi og hans dejlige familie og fået nogen gode råd samt en "forlænger" besluttede jeg mig for at prøve idag.

Nakkefilet blev indkøbt igår, og skåret over i 2 dele, 1 laves natural og 1 med guruens marinade.

Grillen var klar kl. 9.00 og temperaturen har svinget mellem ca. 80 og 120 grader.

Jeg fyldte 9 genbrugsbriketter fra start og har tilføjet 2-3 stykker hver time.

Lidt billeder skal i da ikke snydes for.
Vedhæftede filer
SV200965.JPG
SV200965.JPG (188.2 KiB) Vist 1550 gange
SV200966.JPG
SV200966.JPG (175.88 KiB) Vist 1550 gange
SV200967.JPG
SV200967.JPG (235.23 KiB) Vist 1550 gange

Brugeravatar

Emneforfatter
Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4042

Indlæg#2 » 15. apr 2007, 11:19

Ovenstående er fra kl. 11.

Jeg ved godt at kernetemperaturen skal over 77 grader, men mit stegetermometer insisterer på at have en done-temperatur.

Hvorfor kan jeg kun uploade 3 billeder pr. besked? Jeg har set flere tråde med 6-8 billeder pr. besked.
Med venlig hilsen
Morten

Kul fra Traekul.dk på lager

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2768

Indlæg#3 » 15. apr 2007, 11:39

Lyder som den mængde jeg skal bruge næste gang. Jeg har startet ud med alt for mange i hvertfald.
Bruger du også aroma træ ? (Feks amerikansk valnød)
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Brugeravatar

Emneforfatter
Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4042

Indlæg#4 » 15. apr 2007, 11:45

Nej, jeg smider en smule bøgesmuld på når der kommer "nye" briketter på.
Med venlig hilsen
Morten

Kul fra Traekul.dk på lager

Brugeravatar

Emneforfatter
Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4042

Indlæg#5 » 15. apr 2007, 19:38

Så, langt om længe efter 10 timer i grillen fik jeg lov at nyde frugten af mine anstrengelser.

Egentlig var fremgangsmåden rimelig enkel. Jeg havde held til at holde temperaturen i skak igennem hele sceancen, den var et kort øjeblik oppe omkring 120 grader, men hovedsagligt lå den imellem 80-110 grader.
Vedhæftede filer
SV200972.JPG
SV200972.JPG (215.4 KiB) Vist 1475 gange
SV200973.JPG
SV200973.JPG (236.73 KiB) Vist 1475 gange

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4851

Indlæg#6 » 15. apr 2007, 19:43

Ser lækkert ud, for det var det vel??


JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#7 » 15. apr 2007, 19:49

Tja... hvad skal man skrive.. Gir du en bid?
nam nam.. det ser tiltalende ud!
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi

Brugeravatar

Emneforfatter
Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4042

Indlæg#8 » 15. apr 2007, 21:16

Lad mig sige det på denne måde: Det bliver ikke sidste gang det kommer i Weber'en
Med venlig hilsen
Morten

Kul fra Traekul.dk på lager

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4851

Indlæg#9 » 15. apr 2007, 22:12

Jeg har snakket om jeg gerne vil have den store model oval
kamado, her en der har et "lille " pulled pork arrangement han
laver på sine ovale kamado grill!!Billede

Brugeravatar

morfmir
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2979
Kontakt:

Indlæg#10 » 15. apr 2007, 22:23

Hej
Wow hvilket flæskebjerg. Det ser vildt ud. Og det er da utroligt at det kan lade sig gøre at lave dem sådan stablet oven på hinanden.

/Thomas
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9307
Kontakt:

Indlæg#11 » 19. jan 2009, 15:44

Hej Morten

Jeg tror dette var et af dine første indlæg.

Sjovt, at se sin første PP igen ikk`?

Med venlig hilsen

Brugeravatar

Emneforfatter
Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4042

Indlæg#12 » 19. jan 2009, 15:46

bjærge skrev:Hej Morten

Jeg tror dette var et af dine første indlæg.

Sjovt, at se sin første PP igen ikk`?

Med venlig hilsen


Jo, det var i den spæde start.

Jeg sad faktisk i weekenden og kiggede gamle indlæg igennem bl.a. dette - men jo det er nu meget skægt :D
Med venlig hilsen
Morten

Kul fra Traekul.dk på lager

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 7 gæster