Skriv nyt emne Svar på emne  [ 27 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste
Forfatter besked
 Titel: Pulled Pork
Indlæg: 14. apr 2007, 09:02 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 31. jul 2006, 08:17
Indlæg: 191
Alder: 51
Geografisk sted: Hadsund, Jylland
Godmorgen alle grillere

Ja nu skal det prøves

3 små stk nakkefillet

I går blev der lavet en rub af følgende

espresso kaffe
70% mørk chokolade
Salt
Sød røget paprika
løgpulver
hvidløgspulver
spidskommen
ingefær

Og så i dag kl 8.20

Billede

2 stk med rub og 1 stk købt Marineret :oops:

Flere detaljer og billeder i løbet af dagen

_________________
Kim

Tuborg12dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 09:28 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 16. feb 2007, 21:30
Indlæg: 588
Alder: 38
Geografisk sted: DK
-


Senest rettet af Michael Dahl Thomsen 22. feb 2008, 21:52, rettet i alt 1 gang.

Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 09:30 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 31. jul 2006, 08:17
Indlæg: 191
Alder: 51
Geografisk sted: Hadsund, Jylland
Nu en time og lidt hickory senere

Billede

Temperatur i grill ca. 77 grader
Kernetemp ca. 36 grader

_________________
Kim

Tuborg12dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 10:21 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
Det ser godt ud.
Det bliver spændende at se resultatet.

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 10:28 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 31. jul 2006, 08:17
Indlæg: 191
Alder: 51
Geografisk sted: Hadsund, Jylland
Efter 2 timer

På fyldte en håndful brugte briketter denne gang

Billede

Billede

Holder en temperatur på 77 grader i grill.

Kernetemperatur ca. 55 grader (tvivler dog på dette)

_________________
Kim

Tuborg12dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 11:33 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 31. jul 2006, 08:17
Indlæg: 191
Alder: 51
Geografisk sted: Hadsund, Jylland
Så er den 3 time gået

Ca. 110 grader i grillen og en kerne temp på ca 65 grader kan man regne med det?

Billede

Billede

Billede

Der blev tilsat tre briketter samt lidt hickory

Og sikken en duft og der er 7 timer tilbage.

_________________
Kim

Tuborg12dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 11:44 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
Hej.

Det går ret stærkt i starten, men begynder at tage betydelig længere tid for de sidste 20-25 grader.
Selvom den er færdig før planlagt spisetid, pakker du den bare i staniol som den sagtens kan ligge i en lille times tid før "pullningen" Jeg tror faktisk kun det gør den mere mør.
Sidst vi lavede det, kom jeg den over ved samme tidspunkt og den var færdig ved 18.30 tiden. http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=1670

Go´fornøjelse

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 12:29 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 31. jul 2006, 08:17
Indlæg: 191
Alder: 51
Geografisk sted: Hadsund, Jylland
Så gik den fjerde time, som tiden dog flyver når man hygger sig

Billede

Billede

Lukkede lidt ned for topspjældet, det hjalp, temp i gril faldt til ca. 97 grader.

Igen tilsat lidt brugte briketter og lidt hickory

_________________
Kim

Tuborg12dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 13:26 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 31. jul 2006, 08:17
Indlæg: 191
Alder: 51
Geografisk sted: Hadsund, Jylland
5 time gik, nu er vi halvgået

Billede


Igen tilsat lidt hickory samt 3 brugte briketter

Temp i grill ca. 100 gr.

_________________
Kim

Tuborg12dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 14:03 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 3. jun 2006, 21:35
Indlæg: 1009
Alder: 43
De brugte briketter - kaster du dem bare på kolde, eller er de glødende?

_________________
mvh PiaR

Billede
Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320
www.weberudlejning.dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 14:30 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 31. jul 2006, 08:17
Indlæg: 191
Alder: 51
Geografisk sted: Hadsund, Jylland
Så gik endnu en time

Billede

Temp i gril ca. 100 gr.

og kan se at kernetemp kun stiger et par grader i timen

igen tilsat lidt brugte briketter og lidt hickory

Til PiaR de brugte briketter er kolde

_________________
Kim

Tuborg12dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 14:32 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 3. jun 2006, 21:35
Indlæg: 1009
Alder: 43
Tak for svaret - og for pokker da hvor ser de stege dog godt ud!

_________________
mvh PiaR

Billede
Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320
www.weberudlejning.dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 15:29 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 31. jul 2006, 08:17
Indlæg: 191
Alder: 51
Geografisk sted: Hadsund, Jylland
så gik der en time mere

Billede

Billede

igen tilsat lidt brugte briketter og lidt hickory

nu er der kun 3 timer tilbage :D

_________________
Kim

Tuborg12dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 16:31 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 31. jul 2006, 08:17
Indlæg: 191
Alder: 51
Geografisk sted: Hadsund, Jylland
Så nu er der kun 2 timer tilbage.

Billede

Billede

Grill temp ca. 100 gr

Tilsatte lidt brugte briketter

Flere billeder følger når resultatet foreligger

_________________
Kim

Tuborg12dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 18:02 
Offline
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 28. sep 2006, 18:31
Indlæg: 3039
Alder: 41
Geografisk sted: Haslev
Damn tuborg 12dk, det er ikke kun Jbi der kan lave de stege der.......jeg glæder mig til at høre om de smager lige så godt som de ser ud... :D

_________________
Anders


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 19:36 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 31. jul 2006, 08:17
Indlæg: 191
Alder: 51
Geografisk sted: Hadsund, Jylland
Puha sikke da en larm der her, så højt som fuglene synger

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Sikke da en oplevelse, havde Etta været her var det blevet til 6 stjerner.

Det er bestemt ikke sidste gang det bliver lavet her i huset.

Der blev lidt tilbage, det skal bruget til pitabrød i morgen.

Så Jbi fortæl lige hvordan jeg varmer det.

summasumarum 10 timer på grillen.

Startede med 8 friske briketter samt hickory efterfyldte med en lille håndfuld brugte briketter hver time.

Dette gav en temp. i grillen fra ca 80 til 110 grader hele tiden.

Dette kan kun anbefales.

PRØV DET

_________________
Kim

Tuborg12dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 19:50 
Offline
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 5. apr 2007, 11:24
Indlæg: 4259
Alder: 33
Geografisk sted: Svenstrup J
Det ser sgu lækkert ud tuborg12dk

Jeg glæder mig til i morgen, så er det min tur til at prøve

_________________
Med venlig hilsen
Morten

Kul fra Traekul.dk på lager


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 14. apr 2007, 20:45 
Offline
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 13. aug 2006, 10:36
Indlæg: 2779
Alder: 41
Geografisk sted: Stationen i Stakroge
Når du efterfyldte, var det bare "rå" ubrændte briketter du lagde oven på dem der allerede var i grillen ?

EDIT: Så dit svar til PiaR længere oppe...

_________________
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel:
Indlæg: 15. apr 2007, 07:33 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
Det ser lækkert og vellykket ud.

Her er lidt om opbevaring, og opvarmning:

Storing And Reheating Leftovers
You've just cooked a pork butt and it turned out great. Now you're staring at 2 pounds of leftover pulled pork. How should you store it? In what kind of packaging? In the refrigerator or freezer?

According to the USDA FSIS, cooked meat can be refrigerated safely for 3-4 days. For storage longer than four days, cooked meat should be frozen.

For leftovers that will be eaten within four days, use Ziploc bags, wide, heavy-duty aluminum foil, or plastic storage containers. Try to squeeze out as much air as possible before sealing.

For long-term freezer storage, divide leftovers into serving portions and packaging using a Foodsaver machine to avoid freezer burn. If you don't have a Foodsaver, wrap portions tightly in aluminum foil or freezer paper first, then place in a Ziploc freezer bag, squeezing out as much air as possible before sealing. Aluminum foil is especially good at preventing freezer burn, while the plastic bag prevents odor penetration.

Picture 1 shows pork butt being packaged with a Foodsaver, and Picture 2 shows a package frozen, vacuum-packed sliced brisket, just enough for a sandwich.

There are several ways to reheat small quantities of leftover barbecue. Using the microwave, place meat on a microwave-safe plate and cover loosely with plastic wrap or wax paper, or heat right in the Ziploc or Foodsaver bag (just open the bag slightly to vent). Heat for 2 minutes at 20-30% power setting. Check the meat temperature and repeat in 1-2 minute increments until warmed to your liking.

Meat in sealed Foodsaver bags can also be reheated in boiling water. Bring a large pot of water to a boil, place the sealed bag in the water, turn off the heat, and let sit in the hot water until warmed to your liking.

Pulled or chopped meat should be stirred and sliced meats rearranged during reheating to ensure even warming. If the meat seems a little dry, add a little barbecue sauce, apple juice, or broth.

Large quantities of barbecue can be reheated in the oven or smoker using the methods described below.


tyvstjålet fra http://www.virtualweberbullet.com

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 15. apr 2007, 21:35 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 2. maj 2006, 19:21
Indlæg: 1351
Geografisk sted: Hedehusene
Godt gået Tuborg12dk - jeg glæder mig rigtig meget til at det bliver min tur :D (men det kniber altså med at finde en dag med ledige timer nok :( )

_________________
Med venlig hilsen

hansen


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 15. apr 2007, 21:54 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 12. apr 2007, 22:20
Indlæg: 2835
Alder: 42
Geografisk sted: København NV
-

_________________
Den skøre kok med den skøre hjemmeside
http://www.EddyTheMadChef.dk
BilledeBillede
Mit ynglings legetøj
Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb
Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57


Senest rettet af EddyTheMadChef 16. okt 2008, 09:26, rettet i alt 1 gang.

Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 15. apr 2007, 21:58 
Offline
Redaktør
Redaktør
Brugeravatar

Tilmeldt: 13. maj 2006, 20:01
Indlæg: 5274
Alder: 49
Geografisk sted: odsherred
endnu en omgang rigtig lækker pulled pork!!
man kan tydelig se din "smoke ring", dvs den mørke
farve under overfladen der opstår når man laver "low slow smoking"---
denne "ring" opstår i starten af seancen, hvis kødet får den rigtige mængde
røg under den rigtige temparatur lige i starten..
KANON godt gået!!! :savl2:

_________________
m v h
thorsten
holbæk odsherred hypnose


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel:
Indlæg: 16. apr 2007, 20:27 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 31. jul 2006, 08:17
Indlæg: 191
Alder: 51
Geografisk sted: Hadsund, Jylland
EddyTheMadChef skrev:
Jeg syntes det ser hammer lækkert ud og får lyst til at prøve næste weekend.
men lige nogle spørgsmål !
Hvad er det for en du har kullet i ? den runde kan man ikke bare bruge den alm kul holder ?
og har du både kul og røg træ i den ?
og skal det være brugt kul du fylder på hver time ? giver nyt kul for meget varme eller hvad ?
Og det gælder om at holde en 80-100 grader i grillen alle 10 timer ?


Det jeg har kullene i, er lidt fusk fra arbejdet.

Kommer både kul og røgtræ i den.

4-5 "brugte kul svarer vel i volumen til 2 - 3 nye kul (dette er dog kun et gæt), da brugte kul jo fylder mindre.

Efter hvad jeg har forstået ved langtids stegning gælder det om at holde en temp. på omkring 100 gr.

_________________
Kim

Tuborg12dk


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 16. apr 2007, 21:43 
Offline
Redaktør
Redaktør
Brugeravatar

Tilmeldt: 9. sep 2006, 13:39
Indlæg: 3336
Alder: 41
Geografisk sted: Tølløse
Hej Tuborg12dk
Kan du ikke tage et nærbillede af din kul holder?
Den ser interessant ud.

/Thomas

_________________
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel:
Indlæg: 19. apr 2007, 19:35 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 31. jul 2006, 08:17
Indlæg: 191
Alder: 51
Geografisk sted: Hadsund, Jylland
Hej Morfir

Her er et par billeder af "kulholderen"

Som sagt lidt fusk fra arbejdet

1 stk. 160 mm stål rør, samt lidt trådnet. (ikke særlig proffet men effektivt)

Højde ca 63 mm.

Billede


Billede

_________________
Kim

Tuborg12dk


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 27 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team