Pulled pork sandwich

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Pulled pork sandwich

Indlæg#1 » 8. apr 2007, 10:07

Kl. 8.10 kom stegen på.
Grillen blev tændt op med 8 stk. briketter som bankede varmen op på 93 grader.
Jeg efterfylder med små håndfulde brugte briketter, og det er ret nemt at holde temperaturen omkring 100 grader.
Jeg har lagt en stålring nederst hvor briketterne ligger i.
små håndfulde hicory træ ligges på kullene med mellemrum.

Billede

2 timer senere....
Temperaturen svinger mellem 95-110 grader, og stegen er oppe på 39 grader.
Den har taget fin farve af røgen:

Billede
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi

Brugeravatar

Chefen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2456

Indlæg#2 » 8. apr 2007, 10:11

Uha Jbi, så skal du have Pulled Pork i aften, det smager så englene synger, hvor lang tid regner du med at den skal have.....
Anders


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#3 » 8. apr 2007, 10:15

Chefen skrev:Uha Jbi, så skal du have Pulled Pork i aften, det smager så englene synger, hvor lang tid regner du med at den skal have.....


Den Skal være klar ved 18-19 tiden, ellers må jeg fyre lidt kraftigere til sidst.
Sønnike skal nå at smage inden han skal i seng, og konen har inveteret et par veninder som jeg gerne skulle imponere med pulled pork Kl. ca 18.30
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi

Brugeravatar

Chefen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2456

Indlæg#4 » 8. apr 2007, 10:27

Skal du så servere pulled pork for tøserne inde ved fadbamse anlægget.... :wink:

Forresten kan jeg også få et lille mellemrør når jeg henter det store, eller er der alt udsolgt.......
Anders


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#5 » 8. apr 2007, 11:46

Chefen skrev:Skal du så servere pulled pork for tøserne inde ved fadbamse anlægget.... :wink:

Forresten kan jeg også få et lille mellemrør når jeg henter det store, eller er der alt udsolgt.......


Anlægget står i havestuen hvor der ingen varme er, så det ville være en halvkold fornøjelse...

Jeg kan ikke love dig det lille mellemrør, der er mange der har bestilt og jeg får vidst ret travlt i morgen med at lave dem - men.. nu må vi se.
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#6 » 8. apr 2007, 13:05

5 timer senere....
Temperaturen i grillen ligger gennemsnitligt på 100 grader. Jeg fylder lidt brugte briketter sammen med lidt hicory på når jeg lige kommer forbi.

Stegen er oppe på 71 grader, jeg syntes det går lidt stærkt nu,
men den kan trods alt ikke blive mere varm end grillen, så det ender nok med at passe den er færdig kl. 18.00

Billede
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi

Brugeravatar

morfmir
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2979
Kontakt:

Indlæg#7 » 8. apr 2007, 14:28

Uha. det ser lovene ud. Jeg glæder mig allerede til min forlænger ring kommer.
Det er ikke meget rub du har kommet på stegen fra starten. Er der nogen speciel grund til det?

/Thomas
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#8 » 8. apr 2007, 15:09

morfmir skrev:Uha. det ser lovene ud. Jeg glæder mig allerede til min forlænger ring kommer.
Det er ikke meget rub du har kommet på stegen fra starten. Er der nogen speciel grund til det?

/Thomas


Sidst jeg lavede pulled pork lagde jeg den i marinade natten over, men den fik en ret hård skorpe.
Denne gang har den fået resterne af Kamado´s Dizzy-pig rubs, og har altså kun fået tør rub.

Tilgengæld har jeg lavet denne BBQ-sauce, som lige skal lunes op før vi skal spise. Den smager godt spicy... :

Western South Carolina Sauce

2 tablespoons vegetable oil
1 medium onion, minced
4 medium garlic cloves, minced
1 cup cider vinegar
1 cup Worcestershire sauce
2 tablespoons dry mustard
2 tablespoons dark brown sugar
2 tablespoons hot Hungarian paprika
1 teaspoon coarse kosher salt
1 teaspoon ground cayenne pepper
2 teaspoons crushed red pepper flakes
1 teaspoon cracked black pepper
2 cups ketchup


Heat the oil in a 2 1/2-quart saucepan over medium heat; add the onion and garlic, and cook until softened, about 5 minutes. Stir in all the remaining ingredients except the ketchup and bring to a simmer. Reduce the heat to low and add the ketchup. Cook, stirring occasionally, until thickened, about 15 minutes.

Yield: About 4 cups

Heat Scale: Medium
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Kev
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 112

Indlæg#9 » 8. apr 2007, 15:22

Hej jbi

Det ser bare godt ud.

Imponerende at du kan styre temperaturen så præcist.

Glæder mig til at modtage mellemringen.

Beløbet bliver vist overført natten mellem mandag og tirsdag så vidt jeg ved.

Hilsen Kev


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#10 » 8. apr 2007, 15:54

Kev skrev:Hej jbi

Det ser bare godt ud.

Imponerende at du kan styre temperaturen så præcist.

Glæder mig til at modtage mellemringen.

Beløbet bliver vist overført natten mellem mandag og tirsdag så vidt jeg ved.

Hilsen Kev


Det er faktisk ret let, men man kan ikke lige smutte hjemmefra 2-3 timer.

Denne mængde holder en temp. på ca. 100 grader:

Billede
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#11 » 8. apr 2007, 15:57

8 timer senere.....

Stegen er nu oppe på 81 grader.
Den er allerede extrem mør. Jeg ville lige rykke den lidt, og den var nær ved at falde fra hinanden:

Billede
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


hansen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1289

Indlæg#12 » 8. apr 2007, 16:02

Det ser altså bare mums-ud !

Glæder mig meget til at prøve at lave det en dag, men det kræver jo god tid (selvom det passer sig selv det meste af tiden).
Med venlig hilsen

hansen


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#13 » 8. apr 2007, 16:30

Sandwish-boller skal der jo til...

Billede

ned i røremaskinen:

Billede

Hæve, forme, pensle - og en tur i stenovnen:

Billede

Klar til at blive lunet lige før vi spiser.
Jeg går ikke sulten i seng, bollerne fylder næsten en hel tallerken:

Billede
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#14 » 8. apr 2007, 17:04

JBI, er du glad for din nye røremaskine?
Angus


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#15 » 8. apr 2007, 17:27

angus skrev:JBI, er du glad for din nye røremaskine?
Angus


JA!! den er bare super :D
Jeg var tæt på at købe en kitchen aid, men denne er bare rigtig god.
Jeg bruger den mest til pizzadej, som den er helt uovertruffen til at lave. Jeg har ikke lagt billeder ind af alle pizzaerne, da jeg bager dem i ovn fremfor weberen.. :oops: (stenovnen er altså 10xbedre end weberen til pizza..)
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi

Brugeravatar

Chefen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2456

Indlæg#16 » 8. apr 2007, 17:33

Har du nu husket at lave coleslaw, det hører sig jo til retten.....
Anders


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#17 » 8. apr 2007, 17:41

Chefen skrev:Har du nu husket at lave coleslaw, det hører sig jo til retten.....


Det lavede jeg sidst, i dag skal vi have grillede Lamb weston twisters med diverse dressinger.
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi

Brugeravatar

Chefen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2456

Indlæg#18 » 8. apr 2007, 17:45

jbi skrev:Det lavede jeg sidst, i dag skal vi have grillede Lamb weston twisters med diverse dressinger.


Som er........
Anders


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#19 » 8. apr 2007, 17:48

Chefen skrev:
jbi skrev:Det lavede jeg sidst, i dag skal vi have grillede Lamb weston twisters med diverse dressinger.


Som er........


færdigkøbte frosne kartofler...
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi

Brugeravatar

holmer
Administrator
Administrator
Indlæg: 2296
Kontakt:

Indlæg#20 » 8. apr 2007, 17:55

jbi skrev:færdigkøbte frosne kartofler...


Muhaha. Klasse humor. Og det ser dælme godt ud JBI. Jeg glæder mig til at komme hjem til min Weber. :lol:

Jeg må ha' lavet noget, så jeg kan grille på den måde og lave bacon selv. 8)
.../holmer


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#21 » 8. apr 2007, 20:01

Ohhh det var godt!!!
imens der kævles i hønsegården kan jeg lige så godt bruge tiden fornuftigt
og vise et billede af sandwitshen...

tilbehør grilles:

Billede

og sandwichen laves:

Billede
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


claus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 224
Kontakt:

Indlæg#22 » 8. apr 2007, 21:22

det ser nice ud,god ide med de kartofler....det er de bedste frosne kartofler der findes...hvor lang tid giver du dem på grillen?

Brugeravatar

Chefen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2456

Indlæg#23 » 8. apr 2007, 23:42

Du kan dit kram Jbi, det må jeg lade dig......hvor køber du de kartofler, de ser rigtig gode ud.... :D
Anders


WeberFreak
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 59

Indlæg#24 » 9. apr 2007, 09:14

Det ser lækkert ud, og det hele hjemmelavet undtagen disse kartofler, som smager utroligt godt.
Jeg mener de kan købes i Føtex.
Det er jo næsten en hel dags projekt at lave denne ret, men hvad gør vi ikke for vores hobby.

Mvh.
Weberfreak
Mvh

Weberfreak

En mand som elsker udfordringer, og prøver dem af, i grillen naturligvis.


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#25 » 9. apr 2007, 09:57

Kartoflerne er købt i Rema1000.
Det var uddeleren der prakkede mig dem på, og de ér gode men jeg tror de fik lige lidt nok power, de var ikke helt så sprøde som jeg ønskede dem.
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4851

Indlæg#26 » 9. apr 2007, 14:16

Jbi,
MMMMMMMM @ pulled pork, det ska vi ha i aften,
dog bare fra fryseren :lol: ---
Vil man gemme pulled pork er det bedst at strimle det,
så pakke det i fryseposer hvor luften er presset ud, så
tøet op/varmet i posen, i varmt vand (siger de kloge i
north carolina 8)

Forleden lavede jeg så oksespidsbryst. Jeg måtte jo lige
ha et glas imens jeg holdt øje :D
Billede


Det kom på tidlig morgen og var klar sidst på eftermiddagen. Den havde fået
en gang dizzy pig tørmarinade, og nåede 91 grader. Tit skriver de ellers
den kan nøjes med 75-80, men så synes jeg den kan være lidt sej og fed.
Spidsbryst er "beef brisket", meget populær især i texas. Pulled pork er mest
populær i carolina, virginia området
Billede

Og nu er jeg løbet tør for Dizzy Dust, så jeg har bestilt mere fra usa,
Dizzy pig kunne jo desværre ikke opnå tilladelse til selv at eksportere
ud af usa, så det må man stadig købe på postordre, men det er dyrt,
sådan en 250ml krukke koster over 100,- men jeg VIL ha det!! :roll: Billede

Jeg har bestilt en masse andre ting, se evt www.hawgeyesbbq.com under
rubs, der er rigtig meget ...

Brugeravatar

Birdstriker
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 376
Kontakt:

Indlæg#27 » 9. apr 2007, 14:44

Kamado: Hvad betaler du i forsendelse??
Smokey Joe Silver
Go-Anywhere.
OTG-57.
Performer Touch-N-Go.
Smokey Mountain Cooker.
Q 120
Genesis Gold C.

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4851

Indlæg#28 » 9. apr 2007, 15:42

noget mere end for varen
----men jeg SKAL have det :-D
http://dizzypigbbq.com/


PiaR
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 967

Indlæg#29 » 9. apr 2007, 15:56

Har du bestilt, eller kan vi lave en samleordre?
mvh PiaR

Billede
Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320
www.weberudlejning.dk

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4851

Indlæg#30 » 9. apr 2007, 16:05

Hej Pia,
Har bestilt men har opdaget noget jeg særlig gerne vil have
der er højt anbefalet, dr. bbq rib rub, den store kasse nummer
5 til højre for neden...
Jeg vil se om det kan lykkedes at få det med..


PiaR
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 967

Indlæg#31 » 9. apr 2007, 16:10

Hej Thorsten,

Jeg kan ikke finde det du omtaler, men hvis det er muligt vil jeg skrækkelig gerne have en Dizzy Dust med i pakken.
mvh PiaR



Billede

Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320

www.weberudlejning.dk

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4851

Indlæg#32 » 9. apr 2007, 16:27

Ok i alm. eller grov?


PiaR
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 967

Indlæg#33 » 9. apr 2007, 16:32

Den du synes er den bedste :)
mvh PiaR



Billede

Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320

www.weberudlejning.dk

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4851

Indlæg#34 » 9. apr 2007, 18:36

Pia hej igen :-)
Jeg har mest haft brugt "regular grind" for jeg synes den er bedst til bøffer,
burgere osv, men til store stykker kød som nakkefilet, spidsbryst osv er
jeg mere til den grove blanding.


PiaR
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 967

Indlæg#35 » 9. apr 2007, 18:38

hm, jamen så må jeg jo have en af hver :D
mvh PiaR



Billede

Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320

www.weberudlejning.dk

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4851

Indlæg#36 » 9. apr 2007, 19:11

Hej Pia
Ok haha-- bestiller lidt af hvert xtra så kan du se hva du vil ha.
Jeg kan sagtens bruge det der er over-- :-)
Prøv at se min mad til i aften.... ser kedeligt ud ikk??
Men tror det bliver lækkert alligevel med noget genopvarmet pulled pork.
Billede

Go arbejdslyst næste uge!!
(jeg har arbejdet hele påsken og har så fri hele kommende uge GGG)


PiaR
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 967

Indlæg#37 » 9. apr 2007, 19:26

Jeg vil så gerne smage pulled pork - det ser bare så lækkert ud...
Tak for din store service mht Dizzy..

- jeg har også ferie i resten af denne uge - præcis som jeg også havde det i sidste uge :D
mvh PiaR



Billede

Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320

www.weberudlejning.dk

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4851

Indlæg#38 » 9. apr 2007, 21:35

Pia.,
Jeg har netop hørt fra Hawgeyes at det ka lade sig gøre at få mere med YES YES :-)
Så jeg har bestilt diverse xtra--- OG pludselig er vi ovre i en billigere fragt siger de,
så det bliver spændende at se hvor "billigt" det blir--


PiaR
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 967

Indlæg#39 » 9. apr 2007, 23:28

Thorsten - du er supermand!
mvh PiaR



Billede

Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320

www.weberudlejning.dk

Brugeravatar

zakdk
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 25

Re: Pulled pork sandwich

Indlæg#40 » 30. sep 2011, 11:55

Har selv forsøgt med forskellige kulopstillinger til PP.

Det ser interessant ud med stålringen og påfyldning af kul gradvist.
Men hvordan får jeg fingre i den omtalte stålring ??
Weber one touch Gold -Weber Gold platinium 57 cm-Weber Q300-Weber Gasgrill Q300-Cadac Gas Grillstarter-Fredstone-Mester pull pork-brisket-ribs .

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 7 gæster