Skriv nyt emne Svar på emne  [ 40 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste
Forfatter besked
 Titel: Pulled pork sandwich
Indlæg: 8. apr 2007, 10:07 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
Kl. 8.10 kom stegen på.
Grillen blev tændt op med 8 stk. briketter som bankede varmen op på 93 grader.
Jeg efterfylder med små håndfulde brugte briketter, og det er ret nemt at holde temperaturen omkring 100 grader.
Jeg har lagt en stålring nederst hvor briketterne ligger i.
små håndfulde hicory træ ligges på kullene med mellemrum.

Billede

2 timer senere....
Temperaturen svinger mellem 95-110 grader, og stegen er oppe på 39 grader.
Den har taget fin farve af røgen:

Billede

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 10:11 
Offline
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 28. sep 2006, 18:31
Indlæg: 3039
Alder: 41
Geografisk sted: Haslev
Uha Jbi, så skal du have Pulled Pork i aften, det smager så englene synger, hvor lang tid regner du med at den skal have.....

_________________
Anders


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 10:15 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
Chefen skrev:
Uha Jbi, så skal du have Pulled Pork i aften, det smager så englene synger, hvor lang tid regner du med at den skal have.....


Den Skal være klar ved 18-19 tiden, ellers må jeg fyre lidt kraftigere til sidst.
Sønnike skal nå at smage inden han skal i seng, og konen har inveteret et par veninder som jeg gerne skulle imponere med pulled pork Kl. ca 18.30

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 10:27 
Offline
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 28. sep 2006, 18:31
Indlæg: 3039
Alder: 41
Geografisk sted: Haslev
Skal du så servere pulled pork for tøserne inde ved fadbamse anlægget.... :wink:

Forresten kan jeg også få et lille mellemrør når jeg henter det store, eller er der alt udsolgt.......

_________________
Anders


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 11:46 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
Chefen skrev:
Skal du så servere pulled pork for tøserne inde ved fadbamse anlægget.... :wink:

Forresten kan jeg også få et lille mellemrør når jeg henter det store, eller er der alt udsolgt.......


Anlægget står i havestuen hvor der ingen varme er, så det ville være en halvkold fornøjelse...

Jeg kan ikke love dig det lille mellemrør, der er mange der har bestilt og jeg får vidst ret travlt i morgen med at lave dem - men.. nu må vi se.

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 13:05 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
5 timer senere....
Temperaturen i grillen ligger gennemsnitligt på 100 grader. Jeg fylder lidt brugte briketter sammen med lidt hicory på når jeg lige kommer forbi.

Stegen er oppe på 71 grader, jeg syntes det går lidt stærkt nu,
men den kan trods alt ikke blive mere varm end grillen, så det ender nok med at passe den er færdig kl. 18.00

Billede

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 14:28 
Offline
Redaktør
Redaktør
Brugeravatar

Tilmeldt: 9. sep 2006, 13:39
Indlæg: 3335
Alder: 41
Geografisk sted: Tølløse
Uha. det ser lovene ud. Jeg glæder mig allerede til min forlænger ring kommer.
Det er ikke meget rub du har kommet på stegen fra starten. Er der nogen speciel grund til det?

/Thomas

_________________
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 15:09 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
morfmir skrev:
Uha. det ser lovene ud. Jeg glæder mig allerede til min forlænger ring kommer.
Det er ikke meget rub du har kommet på stegen fra starten. Er der nogen speciel grund til det?

/Thomas


Sidst jeg lavede pulled pork lagde jeg den i marinade natten over, men den fik en ret hård skorpe.
Denne gang har den fået resterne af Kamado´s Dizzy-pig rubs, og har altså kun fået tør rub.

Tilgengæld har jeg lavet denne BBQ-sauce, som lige skal lunes op før vi skal spise. Den smager godt spicy... :

Western South Carolina Sauce

2 tablespoons vegetable oil
1 medium onion, minced
4 medium garlic cloves, minced
1 cup cider vinegar
1 cup Worcestershire sauce
2 tablespoons dry mustard
2 tablespoons dark brown sugar
2 tablespoons hot Hungarian paprika
1 teaspoon coarse kosher salt
1 teaspoon ground cayenne pepper
2 teaspoons crushed red pepper flakes
1 teaspoon cracked black pepper
2 cups ketchup


Heat the oil in a 2 1/2-quart saucepan over medium heat; add the onion and garlic, and cook until softened, about 5 minutes. Stir in all the remaining ingredients except the ketchup and bring to a simmer. Reduce the heat to low and add the ketchup. Cook, stirring occasionally, until thickened, about 15 minutes.

Yield: About 4 cups

Heat Scale: Medium

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 15:22 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 27. apr 2006, 21:29
Indlæg: 136
Geografisk sted: Storkøbenhavn
Hej jbi

Det ser bare godt ud.

Imponerende at du kan styre temperaturen så præcist.

Glæder mig til at modtage mellemringen.

Beløbet bliver vist overført natten mellem mandag og tirsdag så vidt jeg ved.

Hilsen Kev


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 15:54 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
Kev skrev:
Hej jbi

Det ser bare godt ud.

Imponerende at du kan styre temperaturen så præcist.

Glæder mig til at modtage mellemringen.

Beløbet bliver vist overført natten mellem mandag og tirsdag så vidt jeg ved.

Hilsen Kev


Det er faktisk ret let, men man kan ikke lige smutte hjemmefra 2-3 timer.

Denne mængde holder en temp. på ca. 100 grader:

Billede

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 15:57 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
8 timer senere.....

Stegen er nu oppe på 81 grader.
Den er allerede extrem mør. Jeg ville lige rykke den lidt, og den var nær ved at falde fra hinanden:

Billede

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 16:02 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 2. maj 2006, 19:21
Indlæg: 1351
Geografisk sted: Hedehusene
Det ser altså bare mums-ud !

Glæder mig meget til at prøve at lave det en dag, men det kræver jo god tid (selvom det passer sig selv det meste af tiden).

_________________
Med venlig hilsen

hansen


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 16:30 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
Sandwish-boller skal der jo til...

Billede

ned i røremaskinen:

Billede

Hæve, forme, pensle - og en tur i stenovnen:

Billede

Klar til at blive lunet lige før vi spiser.
Jeg går ikke sulten i seng, bollerne fylder næsten en hel tallerken:

Billede

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 17:04 
Offline
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 29. apr 2006, 12:03
Indlæg: 4411
Alder: 75
Geografisk sted: Sørninge, Vestsjælland
JBI, er du glad for din nye røremaskine?
Angus


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 17:27 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
angus skrev:
JBI, er du glad for din nye røremaskine?
Angus


JA!! den er bare super :D
Jeg var tæt på at købe en kitchen aid, men denne er bare rigtig god.
Jeg bruger den mest til pizzadej, som den er helt uovertruffen til at lave. Jeg har ikke lagt billeder ind af alle pizzaerne, da jeg bager dem i ovn fremfor weberen.. :oops: (stenovnen er altså 10xbedre end weberen til pizza..)

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 17:33 
Offline
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 28. sep 2006, 18:31
Indlæg: 3039
Alder: 41
Geografisk sted: Haslev
Har du nu husket at lave coleslaw, det hører sig jo til retten.....

_________________
Anders


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 17:41 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
Chefen skrev:
Har du nu husket at lave coleslaw, det hører sig jo til retten.....


Det lavede jeg sidst, i dag skal vi have grillede Lamb weston twisters med diverse dressinger.

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 17:45 
Offline
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 28. sep 2006, 18:31
Indlæg: 3039
Alder: 41
Geografisk sted: Haslev
jbi skrev:
Det lavede jeg sidst, i dag skal vi have grillede Lamb weston twisters med diverse dressinger.


Som er........

_________________
Anders


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 17:48 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
Chefen skrev:
jbi skrev:
Det lavede jeg sidst, i dag skal vi have grillede Lamb weston twisters med diverse dressinger.


Som er........


færdigkøbte frosne kartofler...

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 17:55 
Offline
Administrator
Administrator
Brugeravatar

Tilmeldt: 13. maj 2006, 16:19
Indlæg: 3887
Alder: 49
Geografisk sted: Nordbornholm
jbi skrev:
færdigkøbte frosne kartofler...


Muhaha. Klasse humor. Og det ser dælme godt ud JBI. Jeg glæder mig til at komme hjem til min Weber. :lol:

Jeg må ha' lavet noget, så jeg kan grille på den måde og lave bacon selv. 8)

_________________
.../holmer


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 20:01 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
Ohhh det var godt!!!
imens der kævles i hønsegården kan jeg lige så godt bruge tiden fornuftigt
og vise et billede af sandwitshen...

tilbehør grilles:

Billede

og sandwichen laves:

Billede

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 21:22 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 22. apr 2006, 17:44
Indlæg: 242
Alder: 37
Geografisk sted: slots bjergby
det ser nice ud,god ide med de kartofler....det er de bedste frosne kartofler der findes...hvor lang tid giver du dem på grillen?


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 8. apr 2007, 23:42 
Offline
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 28. sep 2006, 18:31
Indlæg: 3039
Alder: 41
Geografisk sted: Haslev
Du kan dit kram Jbi, det må jeg lade dig......hvor køber du de kartofler, de ser rigtig gode ud.... :D

_________________
Anders


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 9. apr 2007, 09:14 
Offline
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru

Tilmeldt: 29. okt 2006, 13:07
Indlæg: 66
Alder: 42
Geografisk sted: Herlev
Det ser lækkert ud, og det hele hjemmelavet undtagen disse kartofler, som smager utroligt godt.
Jeg mener de kan købes i Føtex.
Det er jo næsten en hel dags projekt at lave denne ret, men hvad gør vi ikke for vores hobby.

Mvh.
Weberfreak

_________________
Mvh

Weberfreak

En mand som elsker udfordringer, og prøver dem af, i grillen naturligvis.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 9. apr 2007, 09:57 
Offline
Deaktiveret bruger

Tilmeldt: 22. apr 2006, 10:07
Indlæg: 3004
Alder: 44
Geografisk sted: Århus
Kartoflerne er købt i Rema1000.
Det var uddeleren der prakkede mig dem på, og de ér gode men jeg tror de fik lige lidt nok power, de var ikke helt så sprøde som jeg ønskede dem.

_________________
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 40 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
cron
Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team