Tarbensen skrev:Den 24. får vi julebrunch fra kl. 10:30 og gaver om eftermiddagen. Hjemmelavet medister og grønlangkål om aftenen.
angus skrev:Et gammelt Morsø-støbejernskomfur til brænde!! Vi har et stående i bryggerset (vi fandt det og installerede det i 1979 efter 2 hårde vintre) og i dag, hvor det stormer om ørerne på os, har vi ild i det - vi har lige gjort det i stand til vinteren med nyt ildfast ler i rummet til brænde og der kan en gryde suppe stå og simre det meste af dagen.
Tarbensen skrev:Det har heldigvis ikke givet anledning til kamp herhjemme men vi er vist ikke særlig traditionsrige....
jbi skrev:Tarbensen skrev:Det har heldigvis ikke givet anledning til kamp herhjemme men vi er vist ikke særlig traditionsrige....
Det er vi heller ikke....
Nu er det hele aftalt og på plads, vi starter julen Kl. 13.00 med and og flæskesteg..... mv.
Til aften når ungerne er trætte af at pakke gaver op hele eftermiddagen står den på PØLSER... Masser af pølser.. alm. medister, krydder-medister, koge-medister, grill-medister, JBI-medister, og måske lidt kålpølser....
Lur mig om der ikke sniger sig en flok ØL-pølser til taflet ligeså.
Tilbage til "Hjælp til maden..."
Brugere der læser dette forum: Ingen og 18 gæster