Kalvebryst - what to do?

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
Kasper_M_A
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 116

Kalvebryst - what to do?

Indlæg#1 » 14. mar 2020, 12:41

Fandt et lille kalvebryst i fryseren og det tør nu op til i morgen... men er helt idé forladt... hvad ville i bruge det til? Regner med at det skal være på grillen :)

92B358D1-1B7F-447C-B592-36BC46553F41.jpeg
92B358D1-1B7F-447C-B592-36BC46553F41.jpeg (167.96 KiB) Vist 2366 gange


steenj
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1663

Re: Kalvebryst - what to do?

Indlæg#2 » 14. mar 2020, 17:08

Det kunne blive til noget lækkert kalvefrikassé
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.

Brugeravatar

ssn1
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 95
Kontakt:

Re: Kalvebryst - what to do?

Indlæg#3 » 14. mar 2020, 17:48

Hej
Spidskål og nogle rodfrugter
25 sorte Angus, formentlig verdens bedste oksekød.
Så sagen er bøf

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2519

Re: Kalvebryst - what to do?

Indlæg#4 » 15. mar 2020, 03:33

Kalvefrikassé er udmærket, jeg ville dog have lyst til en grydestegt rullesteg hvor kødsmagen vil være mere markant.

Min steg ville ikke være overkrydret, blot med en god portion frisk persille og lidt hvid peber.

Den brunes grundigt ved jævn varme sammen med et løg i kvarte og nogle få gulerodsbidder. Derefter drysses lidt salt på og der hældes 2-3 cm. vand i gryden.
Stegen skal nu stå og småsimre i 1½-2 timer. Pas på at gryden ikke koger tør. Jeg vil anslå at kernetemperaturen skal nå 65-70 gr.C

Server med al dente pandesauterede tern af rodfrugter og kogte (asparges) kartofler.

Min sauce skal være let så den bliver let-jævnet med Maizena saucejævner, få dråber kulør samt 1-2 skefulde piskefløde til at tage den fede smag!

Velbekomme
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt


Emneforfatter
Kasper_M_A
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 116

Re: Kalvebryst - what to do?

Indlæg#5 » 15. mar 2020, 16:12

Tak for forslag :)
Blev til at jeg forsøger med en rødvinsbraisering.

9E530745-5C35-4ED7-8977-9D01B1E0016C.jpeg
9E530745-5C35-4ED7-8977-9D01B1E0016C.jpeg (170.7 KiB) Vist 2219 gange


Emneforfatter
Kasper_M_A
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 116

Re: Kalvebryst - what to do?

Indlæg#6 » 16. mar 2020, 17:41

A73E9F55-C204-44B3-B324-06C21C3A13DF.jpeg
A73E9F55-C204-44B3-B324-06C21C3A13DF.jpeg (121.63 KiB) Vist 2131 gange


DEED0EC9-352C-46C2-B792-C44D96546150.jpeg
DEED0EC9-352C-46C2-B792-C44D96546150.jpeg (172.1 KiB) Vist 2131 gange


14A13906-2EAC-4C37-898E-06108B430BF9.jpeg
14A13906-2EAC-4C37-898E-06108B430BF9.jpeg (206.15 KiB) Vist 2131 gange


4153B832-0E7A-4F99-8124-2079BEBFB05F.jpeg
4153B832-0E7A-4F99-8124-2079BEBFB05F.jpeg (89.95 KiB) Vist 2131 gange

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 76 gæster

cron