Side 1 af 1

Oksebov sousvide

: 3. nov 2017, 14:03
af olejakobsen
Hej Alle

Jeg fandt lige en oksebov fra en lokal gård.
Boven vejer Ca. 1200g og overvejer lidt om den skal tilberedes sousvide eller ren grill.
Resultatet skulle gerne ende op med mørt rosa kød.
Nogen der har gode erfaringer?

Hilsen
Ole Jakobsen

Re: Oksebov sousvide

: 3. nov 2017, 14:08
af olejakobsen
Lige et lille billede mere hvor den er pakket ud.
Er mest til goumetsaltning og så interval grill men hvad siger i?

Re: Oksebov sousvide

: 3. nov 2017, 15:13
af Nicklossi
Det er jo en XXXXXL brontosaurus steak ;)

Jeg ville godt turde smide den i Sous Vide. Tænker jeg ville give den 5-6 timer ved 55-56 grader, og så brune den af på en pande med smør, eller en varm grill :)