Starte pulled pork i ovn

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.
Brugeravatar

Emneforfatter
davgaard
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Starte pulled pork i ovn

Indlæg#1 » 14. jul 2016, 08:28

Hej
Jeg har tidligere haft succes med at lave pulled pork ved at sætte den i ovnen midnat (ca.) dagen før ved XX grader og så putte den på grillen et par timer før den skal serveres for at give den det sidste og røgsmagen også.
Jeg kan dog ikke huske hvor mange grader mm.
Jeg får en kammerat på besøg på mandag hvor vi skal sætte nogen nye vinduer i og samtidig skifte tag på carport..så jeg har ikke rigtig tiden til at gå og holde øje med grillen og derfor ville metoden med ovnen være god da jeg så først skal give den attention de sidste par timer på grillen.

Så...mine spørgsmål
1: Husker jeg rigtigt at det er 80-90 grader i ovnen i de der 15-16 timers tid og derefter på grill?
2: Skal den bare i ovnen som den er med dryrub eller skal den lægge i et fad med noget væde?


steenj
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1624

Re: Starte pulled pork i ovn

Indlæg#2 » 14. jul 2016, 08:51

Jeg synes nu det er bedre at starte i grillen og slutte i ovnen hvis man vil have røgsmag.
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.

Brugeravatar

Emneforfatter
davgaard
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Re: Starte pulled pork i ovn

Indlæg#3 » 14. jul 2016, 09:04

Ja men nu er problemet netop at jeg som jeg skriver ikke har tid til at holde øje med grillen før til sidst...så det må blive start i ovn og afslutning i grill


Cyberguyen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 681

Re: Starte pulled pork i ovn

Indlæg#4 » 14. jul 2016, 09:32

Kødet tager stort set kun imod røgsmag i de første par timer.

Men nu skriver du jo ikke hvilken grill du har, der er mange som kan passe sig selv rimeligt pænt i mange timer.

Brugeravatar

Emneforfatter
davgaard
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Re: Starte pulled pork i ovn

Indlæg#5 » 14. jul 2016, 09:39

Jeg har både en Q3200 og en Performer Premuim (57cm)

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Starte pulled pork i ovn

Indlæg#6 » 14. jul 2016, 11:43

Mit bedste råd vil være at lave det 1-2 weekender før, og fryse det ned i hele stege.

Varm stegene op direkte fra frossen tilstand. Det tager 3-4 timer i en ovn på ca. 100 grader.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Emneforfatter
davgaard
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Re: Starte pulled pork i ovn

Indlæg#7 » 14. jul 2016, 12:46

ok. Tak for input :) og god weekend/ferie

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 18 gæster