Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
vigge
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 457

Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#1 » 1. maj 2015, 08:35

Hej har gan i pp til en til en konfirmation, det skal først serveres kl 18 men nu her kl 08 er kerne temp i alle filer 94-95 grader!
Jeg har bygget pid controller på min wsm så nu er spørgsmålet om jeg bare kan sænke temperaturen til 93 og lade det være til i aften?
Eller risikere jeg det bliver tørt eller måske så mørt at det falder fra hinanden mens det ligger på grillen?




Sent from my iPad using Tapatalk


Stokholm1000
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 115

Re: Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#2 » 1. maj 2015, 09:27

Jeg har haft pulled pork der har været færdig tre til fire timer før tid og så har jeg sænket temperaturen til mellem 60 og 70 grader og det er de ikke blevet tørre af, men 10 timer er godt nok længe. Pøj Pøj med det.
Hilsen Jens
Hilsen Jens :bubble:

Brugeravatar

SpiFF
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 191

Re: Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#3 » 1. maj 2015, 09:58

Jeg ville nok få det trukket og så i nogle foliebakker - så få det kølet ned. Når det så skal bruges i aften så blot forsigtig varme det op igen med noget æblejuice el.

Uanset, så kommer du til at gå lidt på kompromis med kvaliteten/friskheden, men dog ikke så meget at det burde have egentlig betydning.
CharBroil T36 (2014)
Primo Oval XL (2012)
Weber Smokey Mountain (2010)

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1340

Re: Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#4 » 1. maj 2015, 10:14

Uanset hvilken metode du vælger, så ha' lige fødevarestyrelsen's vejledning/lovkrav for øje, så du uforvarent kommer til at lægge et helt selskab ned.

Du kan holde det varmt ved min. 65 grader - eller køle det ned fra 65 grader til 10 grader på max 3 timer, og opbevare det på 5 grader.
Opvarmes igen til min. 75 grader.

Ib M

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#5 » 1. maj 2015, 11:34

Pak det i staniol og foliebakker så du nedsætter fordampningen og hold den omkring 70 grader. Opvarmes igen (hvis det overhovedet er nødvendigt) i staniol/foliebakke med smør og æblejuice. Det går ud over barken, men det smager fantastisk med æblejuice og den bliver ikke tør.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Batmanden
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 38

Re: Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#6 » 1. maj 2015, 14:39

Jeg synes ofte det sker med supermarkeds-nakkestege, sandsynligvis fordi de pumper dem med vand.
----
Auplex XL, Auplex mini
Weber OneTouch 57 og bålplads


Emneforfatter
vigge
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 457

Re: Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#7 » 1. maj 2015, 15:11

Tak for tip har pakket dem ind og stillet grillen til 75 så må vi se hvad det ender med. Har aldrig prøvet at de var færdige på mindre end 24T

Brugeravatar

Duelund
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 220

Re: Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#8 » 1. maj 2015, 15:23

vigge skrev:Tak for tip har pakket dem ind og stillet grillen til 75 så må vi se hvad det ender med. Har aldrig prøvet at de var færdige på mindre end 24T


Typisk og så lige når man skal holde konfirmatiosfest . Håber det bliver super ellers må du hælde godt med vin på gæsterne [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]
Tillykke med barnet og god fest herfra :-D
En Rigtig Mand elsker at grille -- hele året


Emneforfatter
vigge
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 457

Re: Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#9 » 1. maj 2015, 19:54

De røg af grillen kl 17 og blev spist kl 18:30. Det til dato det bedste Pulled Pork jeg har lavet.


Sent from my iPad using Tapatalk

Brugeravatar

melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 974

Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#10 » 2. maj 2015, 14:32

Sådan !!!

Jeg er også lige færdig. 23 timer. Det er bare til os selv :)

ImageUploadedByTapatalk1430569942.576943.jpg


ImageUploadedByTapatalk1430569912.974069.jpg
Napoleon Pro 500
Traeger Ironwood 885
LIDL Sousvide


Brisse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 239

Re: Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#11 » 2. maj 2015, 15:05

melvis skrev:Sådan !!!

Jeg er også lige færdig. 23 timer. Det er bare til os selv :)

ImageUploadedByTapatalk1430569912.974069.jpg


ImageUploadedByTapatalk1430569942.576943.jpg


I må godt nok være en stor familie, eller meget sultne :lol:

Ser godt ud, og perfekt med røg .1%¤
Primo oval Xl
Pizzeria Pronto
Weber Go Anywhere

Brugeravatar

melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 974

Re: Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#12 » 2. maj 2015, 21:07

23 portioner af 300g. Så har vi til pizza , vraps, pita og sidst burgere. Vi er 2 og pige på 2år hehe
Napoleon Pro 500
Traeger Ironwood 885
LIDL Sousvide

Brugeravatar

mrbangdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 195

Re: Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#13 » 3. maj 2015, 08:07

melvis skrev:23 portioner af 300g. Så har vi til pizza , vraps, pita og sidst burgere. Vi er 2 og pige på 2år hehe


Hvor mange stege havde du over?


Emneforfatter
vigge
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 457

Re: Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#14 » 3. maj 2015, 08:10

Jeg lavede ca 15 kg

Brugeravatar

mrbangdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 195

Re: Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#15 » 4. maj 2015, 07:51

vigge skrev:Jeg lavede ca 15 kg


Hvor mange rakte det til? Jeg skal lave mad til en fest om 14 dage, og de skal have PP, Ribs og wings.. Det er satme svært at gennemskue, hvor meget jeg skal lave - de bliver 93 :-D

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#16 » 4. maj 2015, 10:31

Hvad serveres der ellers til?

Med 93 gæster ville jeg uden at kende tilbehøret beregne:

9-10 nakker
35-40 sider kamben
200-230 Wings

Samt masser af brød og salt.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

mrbangdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 195

Re: Hjælp Pulled Pork færdig 10 timer før tid!

Indlæg#17 » 4. maj 2015, 11:02

Guruen skrev:Hvad serveres der ellers til?

Med 93 gæster ville jeg uden at kende tilbehøret beregne:

9-10 nakker
35-40 sider kamben
200-230 Wings

Samt masser af brød og salt.


Jeg laver PP med coleslaw og ”almindelig” burgerfyld (salat, løg, syltede agurker, tomat) og BBQ sovs. Værterne køber selv burgerboller i Dagrofa, og det bliver formentligt sådan nogle ”café burgerboller”, som fylder lidt mere end de vanlige standard burgerboller.

Som tilbehør til ben laver jeg BBQ Beans og som tilbehør til wings er der blue cheese dressing, gulerods og agurkestænger.

Jeg har købt kamben i Inco. De er MEGET store og kødfyldte! Så hver side vejer ca. 1kg.

Værtinden vil desuden selv lave noget brocollisalat og en anden type salat, da der er nogen der ikke kan lide kød - det fatter man jo ikke noget af :-D

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 40 gæster