Temperatur i wsm47

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
hs64
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 148

Temperatur i wsm47

Indlæg#1 » 8. jan 2015, 18:42

har lidt problemer at holde temperaturen i min wsm47 :-(
termometer i låget visser 95-100 grader alle spjæld er åben, kommer ikke længer op i temperatur.
bruger heatbeat briketer, tænder op ved minon metoden.
fylder vandbadet helt med varmt vand. efter en 5-6 timer taber den lidt varme, men stadigvæk maser af kul på.
når temperaturen falder har jeg brugt en pumpe til luft maddresser og givet lidt hjælp.
kød vægt mellem 4-7 kg.
kommer jeg for meget vand i.
eller er det normalt at man ikke kan få en højere temperaur??
overvejer at lave en styring med en lille pumpe, men burde det være nødvendig,

ser frem til jeres svar

mvh

Henrik
ps
Har lavet brisket 2 gange og det er blevet godt hver gang :-D


kasperhest
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 170

Re: Temperatur i wsm47

Indlæg#2 » 8. jan 2015, 19:19

Har du tjekket om dit termometer viser korrekt?
God mad åbner alle dører ;-)

Brugeravatar

SpiFF
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 191

Re: Temperatur i wsm47

Indlæg#3 » 8. jan 2015, 20:38

Tænk på om:
Står din grill i læ.
Er dine kun fuldstændige tørre.

Prøv evt at fylde mindre vand på.

Hvis du stiler efter 110 grader, så gør det ikke det store at du får den op på ca. 100 grader. Efter min mening.
CharBroil T36 (2014)
Primo Oval XL (2012)
Weber Smokey Mountain (2010)

Brugeravatar

El Cerveza
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 499

Re: Temperatur i wsm47

Indlæg#4 » 8. jan 2015, 20:42

Har det samme med min ProQ. Skyldes som regel koldt vejr eller træk/blæst.

Ville selv passe på med at blæse ind i den, flyver asken ikke blot rundt?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 44 gæster