grillpølser,hvordan?

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
arnold
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 20

grillpølser,hvordan?

Indlæg#1 » 9. aug 2007, 17:32

hey
skal grille grillpølser senere iaften,men hvordan gør man :?: har prøvet flere gange,men syntes det kommer til at ligne en gammel rynket tingest :oops: ,ellers er den sprækket hele vejen fra den ene ende til den anden pølseende
hvordan gør i når i "bare" skal have en pølse på grillen,det kan da vel ikke være så svært at grille en pølse,eller er det bare mig :shock:
hilsen
arnold 8)


PiaR
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 967

Re: grillpølser,hvordan?

Indlæg#2 » 9. aug 2007, 17:35

arnold skrev:hvordan gør i når i "bare" skal have en pølse på grillen,det kan da vel ikke være så svært at grille en pølse,eller er det bare mig :shock:
hilsen
arnold 8)



"Bare en pølse"
Vent du til JBI ser den udtalelse :D
Iflg pølseministeren er det en videnskab at grille en pølse.
mvh PiaR

Billede
Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320
www.weberudlejning.dk


Emneforfatter
arnold
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 20

Indlæg#3 » 9. aug 2007, 17:49

hej pia r
ved godt at JBI er pølseminister,og jeg skrev jo også "bare" har jo fundet ud af det er en videnskab,hmmmm
men måske jeg bare kunne få et lille tip til iaften,please :spiderman:


Aabenhus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 132
Kontakt:

Indlæg#4 » 9. aug 2007, 18:09

Du skal såmænd bare lade være med at stege dine pølser direkte over kullene... Læg kun kul i den ene side af grillen så du får en varm zone og en meget varm zone... Læg pølserne så langt væk fra kullene som muligt og brug eventuelt låget i starten..

Slut af med et par minutter direkte over kullene, så får de lige det sidste pift!!

Er det frankfurtere eller andre tykke pølser kan du med fordel også prikke lidt huller rundt omkring med en kødnål, så springer de ikke..


Meyer
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 968

Indlæg#5 » 9. aug 2007, 18:55

Prik dem grundigt med en kødnål eller en tandstik. Grill dem inddirekte og vend dem flittigt. Når de er ved at være klar kan du give dem lidt farve ved at lægge dem tæt på briketterne. Pas på, pludselig går det meget stærkt.

Jeg grillede karry pølser på min Q-300 igår, og den er nærmest perfekt til det, de blev så delikate med rigtigt sprødt skind.
Med venlig hilsen

-Meyer


Emneforfatter
arnold
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 20

Indlæg#6 » 9. aug 2007, 19:03

hej meyer
har bade en genesis og kuglegrill,så måske det er gassen jeg skal tænde op ?skal de "varmes" under låg?


Meyer
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 968

Indlæg#7 » 9. aug 2007, 19:24

Hej Arnold,

Uden låg!

Du skal stå derude hele tiden. Skru op på max. i 5 minutter, derefter miderste brænder ned på minimum, og udvendig brænder på medium.

Så skal de vendes ca. hver 3 - 4 minut, så bliver det godt, og brændemærkerne kommer tilsidst, og giver pølserne den rigtige spøde knasende fornemmelse.

Go´ fornøjelse
Senest rettet af Meyer 10. aug 2007, 07:23, rettet i alt 1 gang.
Med venlig hilsen

-Meyer


JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#8 » 9. aug 2007, 19:36

Bare en pølse...... :evil:
ikke flere kommentarer herfra!!!
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


junior5
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 956

Indlæg#9 » 9. aug 2007, 20:17

:D :D :shock:
junior5

Q 200
Smokey joe
One-Touch Gold 57 cm
Patton gasgrill


Aabenhus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 132
Kontakt:

Indlæg#10 » 9. aug 2007, 20:57

[quote="jbi"]Bare en pølse...... :evil:


Det sagde hun også igår :-) :-) :-)


Meyer
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 968

Indlæg#11 » 9. aug 2007, 20:58

En pølse, skal grilles med føl´se..........
Med venlig hilsen

-Meyer

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Indlæg#12 » 9. aug 2007, 21:40

he he he
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)


Karen
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 872

Indlæg#13 » 9. aug 2007, 21:47

Til Aabenhus.

Herregud, og du er nygift! Vi tales ved efter sølvbrylluppet.

Mvh. Karen

Brugeravatar

Kong Mundvand
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 465

Indlæg#14 » 10. aug 2007, 07:00

Som en eller anden skrev for længe siden: En pølse skal mindst grilles i en halv time, så er den bare lækker!
Kong Mundvand

"En sulten mave lader sig ikke spise af med ord og billeder"


Emneforfatter
arnold
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 20

Indlæg#15 » 10. aug 2007, 13:14

så fik vi grillpølser,og de blev bare perfekte,prikkede dem,så på gasgrillen indirekte ca.5min.så på direkte hvor de blev vendt flittigt indtil de havde en pæn farve,mums,tror vi skal have grillpølser igen iaften :D
tak for hjælpen
arnold

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 27 gæster