Okseklump

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.
Brugeravatar

Emneforfatter
AnneM
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 431

Okseklump

Indlæg#1 » 16. jul 2013, 19:40

Hej..
Har noget af ovenstående kød liggende.. Men hvad skal jeg bruge det til?
God aften:-)
BBQ is not only an interest, it´s also a lifestyle:D


DennisBrix
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 117

Re: Okseklump

Indlæg#2 » 16. jul 2013, 20:18

Alt efter klumpens størrelse så pulled Beef
Dennis Brix
Smokin and Grillin is my way of Chillin'

Nu med:
2xCobb '10
WSM 47 '12
Q200 '12
Primo rund '13
Q3200 '15
Spirit 310 '16
iGrill

Brugeravatar

michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 726
Kontakt:

Re: Okseklump

Indlæg#3 » 16. jul 2013, 21:36

pulled beef af okseklump???
kan man det???
kan du smide en opskrift så, for det vil jeg gerne afprøve.
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Okseklump

Indlæg#4 » 16. jul 2013, 22:27

Giv den rub og så på grillen / i ovnen 110`C i 20-24 timer.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 726
Kontakt:

Re: Okseklump

Indlæg#5 » 17. jul 2013, 10:20

okay, hvor stor en klump er det??? det er godtnok længe webers opskrift på PP foreslår ca 12-14 timer, troede nemlig lige den kunne følges af med en sådan så jeg kunne lave PP og PB samtidig
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm

Brugeravatar

Dark Horse
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1184
Kontakt:

Re: Okseklump

Indlæg#6 » 17. jul 2013, 11:46

Jeg har skåret en okseklump ud i ca 4*4 cm tykke strimler på langs af fibrene, saltet, tørret og røget den. Bruger nu de ultratynde skiver, jeg kan skære af det tørre kød, til supplement i salater og meget andet.

Det er gudemad :-)

MVH
Jan - der elsker koldrøget kød
Senest rettet af Dark Horse 17. jul 2013, 12:00, rettet i alt 1 gang.
Hellere en grille i mit hoved end mit hoved i grillen ;-)

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3246
Kontakt:

Re: Okseklump

Indlæg#7 » 17. jul 2013, 11:59

Michael1980
Husk på at webers opskrift er ud fra at Weber er svær at holde i live ved temp under 105, og det køre mest stabilt ved 110-120 så derfor den korte tid, hvordan det er med WSM tør jeg ikke sige
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Okseklump

Indlæg#8 » 17. jul 2013, 18:19

Du kan hakke det. Jeg bruger altid okseklump eller oksebovklump til hakket kød. Sammenkogte retter.
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 726
Kontakt:

Re: Okseklump

Indlæg#9 » 17. jul 2013, 18:38

ok. jeg har en dancook så det er nok det samme. er det bare samme rub som til pp eller hvad vil i foreslå. tror måske jeg vil prøve dem sammen, ellers bliver det blot to stk pp
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm

Brugeravatar

Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Re: Okseklump

Indlæg#10 » 17. jul 2013, 21:40

SousVide 20timer ved 55g :-)

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: MSN [Bot] og 32 gæster