På grillen i aften??

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
T.johansen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 97

På grillen i aften??

Indlæg#1 » 25. jun 2007, 12:48

Her til aften vil jeg grille nogle edderfuglebryster.

Havde bare tænkt mig at krydre dem med salt, peber og vikle et stykke bacon omkring dem.

Er det noget i ander har grillet? Og hvordan tilbereder i dem?
Sanne & Thomas de glade ejere af:
------------------------------------------
OTG 57
Char-broil gas grill


Nielsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 206

Indlæg#2 » 25. jun 2007, 18:19

Er de 'udvasket'.
Edderfugl plejer at skulle 'udvaskes', typisk et døgn i mælk.
Hvis man glemmer det, er det ikke sikkeret man synes om edderfugl!
Senest rettet af Nielsen 25. jun 2007, 18:26, rettet i alt 1 gang.


Emneforfatter
T.johansen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 97

Indlæg#3 » 25. jun 2007, 18:25

Jeg har før lavet edderfugl på pande eller i gryde. Dem har jeg aldrig udvandet eller lagt i mælk.

Men jeg har pudset ALT fedtet af, det skulle være det der kan give en bismag.

Men nu har jeg marineret dem i citronsaft og krydret dem med noget forskelligt tørretkrydderi.

Jeg har lavet en kold kartoffelsalat til.
Marinaden til kartoflerne er citron olie frisk purløg lidt oregano, balsamico, lidt akasiehonning det er smagt til med salt og peber.
Sanne & Thomas de glade ejere af:
------------------------------------------
OTG 57
Char-broil gas grill


Bredal
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 227

Indlæg#4 » 25. jun 2007, 18:26

Har aldrig smagt edderfugl, husk at lægge nogle fotos på siden til os andre :)
Held og lykke

Morten


Emneforfatter
T.johansen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 97

Indlæg#5 » 25. jun 2007, 19:30

Så blev brysterne :wink: færdige....

De smagte rigtig godt...
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Sanne & Thomas de glade ejere af:
------------------------------------------
OTG 57
Char-broil gas grill

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Indlæg#6 » 25. jun 2007, 19:50

Sikke en fantastisk farve de har :shock:

Hvor lang tid fik de?
Med venlig hilsen
Morten


Emneforfatter
T.johansen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 97

Indlæg#7 » 25. jun 2007, 19:52

Vildt kød er meget mørkt.

De fik ca 20 min. de første 5 på direkte og resten indirekte...
Sanne & Thomas de glade ejere af:
------------------------------------------
OTG 57
Char-broil gas grill


Emmertofte
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 95

Indlæg#8 » 25. jun 2007, 20:03

de ser ret lækre ud. Farven inden i er flot..
Mvh
Maria
-newbie griller

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Indlæg#9 » 25. jun 2007, 20:06

Er kødet købt eller skyder du selv?
Med venlig hilsen
Morten


EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Indlæg#10 » 25. jun 2007, 20:07

Hvad krydderede du dem med ?
Den skøre kok med den skøre hjemmeside
http://www.EddyTheMadChef.dk
BilledeBillede
Mit ynglings legetøj
Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb
Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57


Emneforfatter
T.johansen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 97

Indlæg#11 » 25. jun 2007, 20:15

Må jo nok indrømme at jeg selv er jæger så de r hjemme bragt.

De er krydret med tørret rosmarin , mynte, persille og peber.
alle kryderierne kom i morteren og derefter gnedet in i brysterne.
Sanne & Thomas de glade ejere af:
------------------------------------------
OTG 57
Char-broil gas grill

Brugeravatar

morfmir
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2981
Kontakt:

Indlæg#12 » 25. jun 2007, 21:13

Hov, hov. Er det ikke lidt uden for jagttiden! Eller kommer de fra fryseren?

/Thomas
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.


Emneforfatter
T.johansen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 97

Indlæg#13 » 25. jun 2007, 21:20

du skal bare gå en tur langs stranden dr ligger de og er døde :lol:

Nej pjat de kom fra fryseren....

og der er gu´ske lov flere hvoe de kom fra :D
Sanne & Thomas de glade ejere af:
------------------------------------------
OTG 57
Char-broil gas grill


Emmertofte
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 95

Indlæg#14 » 25. jun 2007, 21:22

T.johansen skrev:du skal bare gå en tur langs stranden dr ligger de og er døde :lol:

Nej pjat de kom fra fryseren....

og der er gu´ske lov flere hvoe de kom fra :D


Var det en invitation??? :D
Mvh

Maria

-newbie griller

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 40 gæster