Et sødt par

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.
Brugeravatar

Emneforfatter
kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Et sødt par

Indlæg#1 » 4. feb 2007, 13:51

Godt jeg var i god tid, det tog 20 timer for disse to stk nakkefilet at nå 95
grader!! Nu ligger de lige og holder sig varme indtil de skal plukkes fra
hinanden og blive til husets favorit-sandwich nr 1--: Pulled pork sandwich!!
Billede

Håber alle havde en kanon weekend!!


JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#2 » 4. feb 2007, 14:41

20 timer på grillen :shock: ... det kræver en forklaring.
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi

Brugeravatar

Emneforfatter
kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#3 » 4. feb 2007, 15:01

jbi,
Det er en smoker/grill jeg har, i keramik. Grilltypen kaldes "kamado". Efter 2.verdenskrig
tog mange soldater en kamado med hjem fra japan, hvor de var populære pga at man med
ganske få kg alm. trækul kunne holde en lav temparatur i over et døgn til langtidsstegning.
Det var meget lig "bar be que" konceptet, (en hel gris der roterer over gløder f eks).
Idag er der mange mærker kamado der sælges i usa. de laves i mexico og asien, én
type laves i Georgia i usa, det er den jeg har, se evt
www.primogrill.com
man kan købe dem i holland nu.


knoltot
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 443

Re: Et sødt par

Indlæg#4 » 4. feb 2007, 20:33

kamado skrev:Godt jeg var i god tid, det tog 20 timer !!

det kunne jeg ikke vente på så dør man da af sult :lol:
M.V.H
Thomas Jørgensen

Brugeravatar

Emneforfatter
kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#5 » 4. feb 2007, 21:33

haha ja 20 timer er lang tid men det er værd at
vente på.. og igår var det weber kylling der var på
menuen :D
sidste gang nåede jeg ikke at tage billeder af kødet efter
det er pillet fra hinanden, men det huskede jeg denne gang:
Billede

Brugeravatar

morfmir
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2981

Indlæg#6 » 4. feb 2007, 23:12

Hej
Wow det ser lækkert ud. Man må kunne eksperimentere med noget lignende i en weber. Det må kunne lade sig gøre. Men nok ikke uden at man fylder nye kul på en gang i mellem.

/Thomas
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.

Brugeravatar

Emneforfatter
kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#7 » 5. feb 2007, 10:56

hej morfmir
der var en tråd her på forummet hvor jbi har lavet en weber til en smoker

http://grillguru.dk/forum/viewtopic.php ... c&start=30


missmus
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 573

Indlæg#8 » 6. feb 2007, 22:28

20 timer... De kan da kaldes at planlægge....

[smilie=bluecolorz5_pdt_14.gif]
missmus (metchen)

errare humanum est

Billede

Brugeravatar

morfmir
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2981

Indlæg#9 » 7. feb 2007, 18:33

Hej kamado
Dit link virker ikke her.
Jeg er blevet meget interesseret i den amerikanske måde at grille på. Kan man købe den slags grill i Danmark?
Jeg har lige set en film som konkurance grillning i usa og det ser godt nok spændende ud.

/Thomas
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.

Brugeravatar

Emneforfatter
kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#10 » 23. feb 2007, 00:52

Hej morfmir
Ja det er sq fascinerende "over there" se lige et par links

barbeque konkurrence
http://www.youtube.com/watch?v=8eGKGutRK7c

Pulled pork "how to"
http://www.youtube.com/watch?v=8q16ph4fkhY

og for sjov---så godt smager det :savl2:
http://www.youtube.com/watch?v=agOU5p6p00k

hahaha

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot], MSN [Bot] og 26 gæster