Min menu a la Robdrup

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
RobberDK
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 153

Min menu a la Robdrup

Indlæg#1 » 22. okt 2006, 21:47

-
Senest rettet af RobberDK 15. okt 2008, 23:27, rettet i alt 1 gang.

Brugeravatar

donjensen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1293

Indlæg#2 » 3. feb 2007, 12:25

Uhh det ser godt ud......flotte billeder også!
2012 Weber Genesis S-330 med rotisseri


Inamus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 476
Kontakt:

Indlæg#3 » 3. feb 2007, 16:05

Er de gode sådan nogle "ben" holder ? Eller er ideen mere, at man spare plads på grillen ?


påmedlåget
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 44

Indlæg#4 » 3. feb 2007, 17:25

Jeg har også sådan en benholder og den spare plads på grillen det siger jo næsten sig selv istedet for at ligge på risten og fylde det hele kan de nu stå på højkant.

Allan


Inamus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 476
Kontakt:

Indlæg#5 » 3. feb 2007, 17:38

Bliver benene ordentlig sprøde, nu når de så står sådan på rad og række ? Tyder på det vil være en god invistering..... [smilie=bluecolorz5_pdt_05.gif] En skam ben er blevet så dyre.... I "gamle dage" var det jo billig mad. Det er det bestemt ikke mere [smilie=pdt_aliboronz_13.gif] De ben fra Metro, er de gode og kødfulde og hvad er prisen sådan ca ???

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#6 » 4. feb 2007, 14:01

Uudværlig med holderen :-)
ser mums ud


JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#7 » 4. feb 2007, 14:47

Inamus skrev: De ben fra Metro, er de gode og kødfulde og hvad er prisen sådan ca ???


Jeg kan varmt anbefale Metro´s franske frosne kamben, de er rigtig gode.
Jeg husker ikke lige prisen, men mener det er knap 20 kr. stykket omregnet.
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Inamus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 476
Kontakt:

Indlæg#8 » 4. feb 2007, 15:06

Så må jeg vist have støvet sådan en holder op samt en tur i Metro efter ben (l)


påmedlåget
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 44

Indlæg#9 » 4. feb 2007, 15:30

Den benholder jeg har er en org. weber så det skulle ikke være svært
at støve sådan en op, og benene bliver med garanti sprøde.

Hilsen Allan


påmedlåget
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 44

Indlæg#10 » 4. feb 2007, 17:17

Jeg skal lige have en klar linie den her METRO butik er den ikke forebeholdt moms reg. eller kan alle bare komme og handle?

Allan


Inamus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 476
Kontakt:

Indlæg#11 » 4. feb 2007, 17:25

Jeg har fået et metro kort gennem mit arbejde. Har haft det et par år efterhånden, men har aldrig fået det brugt. Men nu skal det da vist være.... Der står både navn og firma, så det er et personlig kort man har. Mener ikke du kan handle der, uden sådan et. ( Men du kan jo altid låne et ;O) ) [smilie=pdt_aliboronz_25.gif]
/Karina


missmus
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 573

Indlæg#12 » 6. feb 2007, 22:26

øv øv og tre gange øv....
Men der er vel heller ikke en Metro på Fyn????


[smilie=bluecolorz5_pdt_14.gif]
missmus (metchen)

errare humanum est

Billede


Inamus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 476
Kontakt:

Indlæg#13 » 7. feb 2007, 16:20

Nope,.... du skal til Kolding eller Århus. Så ligger der vist også et eller 2 på Sjælland [smilie=bluecolorz5_pdt_07.gif]

Brugeravatar

Chefen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2456

Indlæg#14 » 7. feb 2007, 18:03

Hvis man vil have nogle gode kamben kan de altså også købes i Super Best, desværre frosne som i metro, men af anstændig kvalitet trods alt... :D.

De sælges i kasser af så vidt jeg husker 4-5 kg, hvis du ikke lige finder dem i fryseren så spørg efter dem, det er ikke altid de har plads til at have dem i frostdisken, men så har de dem ude bagved....sådan er det i vores lokale Super Best.


/Anders

Brugeravatar

morfmir
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2981
Kontakt:

Indlæg#15 » 7. feb 2007, 18:40

Hej Alle
Ellers gå til en slagter og bestil nogle friske ribben.
Han skal sikkert lave nogle fadkotteletter, og så bliver de nogle gode kamben tilovers.
Husk at trække hinden af bennene inden du marinere dem. Hinden bliver som gummi hvis den får lov at blive.

/Thomas
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 33 gæster