Spareribs efter 3-2-1 spørgsmål

Ordet er frit... Dette er Grillguru.dk's "rodekasse" med emner om alt mellem himmel og jord.

Emneforfatter
Broderpivert
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 293

Spareribs efter 3-2-1 spørgsmål

Indlæg#1 » 25. jun 2016, 18:51

Hej.
I morgen skal jeg lave spareribs efter 3-2-1 metoden.
Har lige et par spørgsmål jeg håber i kan hjælpe med.

1. Når man når til de 2 timer i sølvpapir smøre man så bare lidt marinade på og en smørklat og pakker dem i sølvpapir og ligger pakkerne i et fad som står i min weber q3200?

2. Når de 2 timer i gået smøres de godt med marinade og ligges direkte på grillristen og temperatur op på 200 i en lille time eller er det forkert?

Jeg har noget dry rub og bbq marinade, hvilken af dem vil i bruge til spareribs?
Vedhæftede filer
1466873562776174319008.jpg

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Spareribs efter 3-2-1 spørgsmål

Indlæg#2 » 25. jun 2016, 19:49

Jeg ville passe på tiden... Saucen kan nemt branke.
Jeg ville tørre dem op stille og roligt ved 130-140c

Max en halv times tid...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Emneforfatter
Broderpivert
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 293

Re: Spareribs efter 3-2-1 spørgsmål

Indlæg#3 » 25. jun 2016, 19:58

Okay så den sidste "time" måske nærmere 30 min ved 140 grader?
Ide til hvilken bbq sovs og marinade?

Tilbage til "Snik snak"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 16 gæster