100 kg PP og 1000 boller

Interessant information til alle med hus og have

Emneforfatter
Søren Korsgaard
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 147
Kontakt:

100 kg PP og 1000 boller

Indlæg#1 » 17. aug 2008, 21:14

Så har jeg rundet de første 100 kg PP og nr 1000 af Freds burger bolle røg ud af ovnen igår. Har præsteret at holde gang i grillen i en uge i træk( den gik ud et par nætter men kun for at blive tændt igen den følgende morgen) Har lavet grille mad til et par store forsamlinger, så jeg var helt overstadig da jeg her til aften "kun" skulle lave 20 pizzaer
2 stk weber 57cm med forlænger og rotteserie, 1 stk pimpet "Superbowledition" 47 cm Weber med alufælge og brandslukker, Kamado Xl, Hjemmebygget kold og varmrygningsovne, Modificeret Passat halmfyr omdannet til stenovn.
"Den dag mad går af mode, går jeg med"

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Indlæg#2 » 17. aug 2008, 21:15

Jesus....!!! :shock: :shock: :shock:

Det var godt nok vildt!!!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#3 » 17. aug 2008, 21:21

Det må jeg nok sige, det er sq. meget grill mad på en uge, godt gået :D

Hvor mange kg. kul/ briketter er der gået til sådan en omgang?
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

morfmir
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2981
Kontakt:

Indlæg#4 » 17. aug 2008, 21:35

Vildt... hvad med nogle billeder af kødbjerget?

/Thomas
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.


Emneforfatter
Søren Korsgaard
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 147
Kontakt:

Indlæg#5 » 17. aug 2008, 21:39

ca1x 10 kg Weber briketter, 2x 10 kg dancoock briketter, en lille rest Heatbeds og en pose "noname" fra tanken da jeg pludselig løb tør. derudover er der gået ca 30 stykker bøg og kirsebær træ træ til røg (og en god slat whisky til vandspanden, det giver samme resultat som de dyre "whisky flakes" du kan købe). Dancock er gode, de brænder godt, tænder hurtigt asker ikke så meget som Heat Beds, men brænder ikke helt så længe, meget lig Webers, men langt billigere.
Heldigvis har jeg fået kødet skåret i ½ forstykker på ca 10 kg stykket de tager ca 36 timer pr stk, og så er der ellers blevet bagt på den anden grill.
Så jeg glæder mig til at få min Kamado på lørdag så "overvågningsdelen" bliver mindre, jeg trænger til at sove igennem.
2 stk weber 57cm med forlænger og rotteserie, 1 stk pimpet "Superbowledition" 47 cm Weber med alufælge og brandslukker, Kamado Xl, Hjemmebygget kold og varmrygningsovne, Modificeret Passat halmfyr omdannet til stenovn.

"Den dag mad går af mode, går jeg med"

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#6 » 17. aug 2008, 21:51

WOW 100 kg
ja respekt, det har jeg prøvet sammen med eddy--- det var vist 120kg...
men det er aldeles ikke "bare lige" !!
og sikke en oprydning bagefter :lol: :lol:

Brugeravatar

anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Re: 100 kg PP og 1000 boller

Indlæg#7 » 17. aug 2008, 21:52

Søren Korsgaard skrev:Så har jeg rundet de første 100 kg PP og nr 1000 af Freds burger bolle røg ud af ovnen igår. Har præsteret at holde gang i grillen i en uge i træk( den gik ud et par nætter men kun for at blive tændt igen den følgende morgen) Har lavet grille mad til et par store forsamlinger, så jeg var helt overstadig da jeg her til aften "kun" skulle lave 20 pizzaer


Burgerboller af 90 kg mel og et bjerg af kød på 100 kg, altsammen brugt på en uge :shock:
Håber at du havde ferie i sidste uge 8)
Flot gået :D :D :D :D
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede

Brugeravatar

niclar
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 788
Kontakt:

Indlæg#8 » 17. aug 2008, 21:56

... og hvad står menuen så på i morgen? [smilie=pdt_aliboronz_20.gif]

Er ikke sikker på jeg var frisk på den opgave. Syntes det er flot gået!


KimuSan^
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1525
Kontakt:

Indlæg#9 » 17. aug 2008, 22:43

hvad blev al den PP dog serveret til? det er vel forhåbenligt ikke bare til privat forbrug :-)
WBQA - Danmarks største forening for grill entusiaster http://www.wbqa.dk/
Min blog om Grill og Køkken kokkerier : http://grillkokkerier.dk
Lav dine egne dryaged bøffer: http://meatlover.dk


Emneforfatter
Søren Korsgaard
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 147
Kontakt:

Indlæg#10 » 18. aug 2008, 15:29

Der var et par teambuildings arrangementer og en vejfest og så er det jo gået sådan at familien har udviklet en slet skjult trang til PP Coleslaw og ikke mindst Freds boller så hver gang jeg troede at nu var jeg ved at være der så manglede der lige noget.
Her er et billede af en af de famøse stege. Dem lavede jeg 12 stk af.( ialt)
Billede
2 stk weber 57cm med forlænger og rotteserie, 1 stk pimpet "Superbowledition" 47 cm Weber med alufælge og brandslukker, Kamado Xl, Hjemmebygget kold og varmrygningsovne, Modificeret Passat halmfyr omdannet til stenovn.

"Den dag mad går af mode, går jeg med"

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Indlæg#11 » 18. aug 2008, 15:44

Hold da helt op, det må da næsten være til en plads i en rekordbog, hvad?

Fantastisk - alene at trille og rulle alle de boller, wow. Jeg er begyndt, når jeg laver dem, at sætte min bradepande ovenpå bollerne, når de efterhæver, så får de den perfekte facon, og "kryber ikke tilbage" til den høje runde bollefacon.

Respekt for dine grillerier i den forgangne uge [smilie=bluecolorz5_pdt_13.gif]
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

Lennie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1798

Indlæg#12 » 18. aug 2008, 16:15

Hold da op, jeg håber du havde en god røremaskine til alle de burgerboller?
Hilsen Åse

Weber One-Touch Deluxe (2011)
Weber One-Touch 57 (2007)
Weber Compact 47 (2000)
Smokey Joe Gold (2005) + JBI SJ Smoker (2009)
JBI Smoker og røgekit til OTG 57 (2009)


mzr
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1600

Indlæg#13 » 18. aug 2008, 16:20

Fantastisk - alene at trille og rulle alle de boller, wow. Jeg er begyndt, når jeg laver dem, at sætte min bradepande ovenpå bollerne, når de efterhæver, så får de den perfekte facon, og "kryber ikke tilbage" til den høje runde bollefacon.


Cool tips..

Jeg har nemlig tendens til at få lavet mine for flade..
// Rico

Brugeravatar

webermeister
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 909
Kontakt:

Indlæg#14 » 18. aug 2008, 18:01

woooow :shock: helt vildt Søren...og meget imponerende. Man blir lidt ydmyg af at se andre fyre den sådan af
hilsen Lars
http://www.facebook.com/webermeister

Billede
a boy and his toy: OTG 57, Q300, smokey joe, JBI-smoker


Emneforfatter
Søren Korsgaard
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 147
Kontakt:

Indlæg#15 » 18. aug 2008, 21:25

Rent faktisk gik min røremaskine i stykker inden dette monster projekt så der blev indkøbt et babybadekar som al dejen er håndæltet i, og der var tidspunkter hvor en snigende fornemmelse af noget seneskedehinde betaændelse kom krybende. Hævetiden på bollerne er faktisk lidt kritisk normalt når jeg bager er det ikke noget jeg tænker så meget over, der skal de bare ha nok, men med denne opskrift betyder det faktisk en hel del at hævetiden passer.
2 stk weber 57cm med forlænger og rotteserie, 1 stk pimpet "Superbowledition" 47 cm Weber med alufælge og brandslukker, Kamado Xl, Hjemmebygget kold og varmrygningsovne, Modificeret Passat halmfyr omdannet til stenovn.

"Den dag mad går af mode, går jeg med"

Brugeravatar

ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#16 » 18. aug 2008, 22:20

Hold da op hvor er det flot.... Godt gået.. RESPEKT .1%¤ .1%¤
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

Lennie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1798

Indlæg#17 » 19. aug 2008, 07:01

1000 burgerboller håndæltet - du er godt nok ikke ked af det. Hvis ikkedet var fordi du boede så langt væk, måtte du godt låne min maskine.
Det er godt nok godt gået!
Hilsen Åse

Weber One-Touch Deluxe (2011)
Weber One-Touch 57 (2007)
Weber Compact 47 (2000)
Smokey Joe Gold (2005) + JBI SJ Smoker (2009)
JBI Smoker og røgekit til OTG 57 (2009)


Bredal
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 227

Indlæg#18 » 19. aug 2008, 07:42

RESPEKT! Hvad andet er der at sige til sådan en præstation godt gået 8)
Hej fra
Morten

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Indlæg#19 » 19. aug 2008, 10:25

# Rico, hvordan kan du næsten få dem for flade? :?: okay, jeg har ikke brugt kagerulle tidligere, kun "trykket", og jeg syntes de var lidt for høje.

Her er mine boller, efter at jeg brugte bradepandetricket første gang :idea: - og så begik jeg een fejl....jeg bryder mig ikke om at pensle med æg, så jeg undlod helt at pensle, men dejen var ikke fed nok til, at "fuglefrøene" kunne hænge fast, så da de kom i poser røg hele molevitten af.

Næste gang penslede jeg med mælk, det ses ikke, men har "den limende" effekt :)

Billede

Årh, når jeg genser fotoet med mine sølle 30 boller, og tænker på de T U S I N D E Korsgaard har lavet, så.......korser jeg mig [smilie=bluecolorz5_pdt_10.gif]
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

Jens Lynge
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 45
Kontakt:

Indlæg#20 » 19. aug 2008, 11:53

Nu bliver jeg altså snart nødt til at komme med i PP klubben... Må lige boge den i de tråde, som omhandler PP.... Så er lørdagens aftensmad på plads...
Med venlig hilsen

Jens Lynge
En varm grill til en kold bajer - tak!
http://www.brygmestrene.dk

Tilbage til "Hus og have"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst