Charbroil grillriste

Stil spørgsmål relateret til gas-grillen

Emneforfatter
CharMan
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 2

Charbroil grillriste

Indlæg#1 » 30. mar 2015, 12:28

Hejsa.
Jeg har netop købt en Charbroil T47 og taget den i brug.
Men har lige et par spørgsmål til andre som har samme grill.

Bruger I begge riste, når I griller ? (Både støbejern og den rustfrie)

Hvordan rengøre I den rustfrie ?


JohnMilo
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 19

Re: Charbroil grillriste

Indlæg#2 » 30. mar 2015, 21:08

CharMan skrev:Hejsa.
Jeg har netop købt en Charbroil T47 og taget den i brug.
Men har lige et par spørgsmål til andre som har samme grill.

Bruger I begge riste, når I griller ? (Både støbejern og den rustfrie)

Hvordan rengøre I den rustfrie ?





Har kun brugt min med begge riste samtidig. Rengøring er der flere videoer med på youtube. Jeg har selv benyttet at tænde grill på fuld knald i 15 min. Så er det meste aske. Resten kan skures rengøres under rindendevand. Er utrolig glad for grillen, men der skal dog påregnes en del tid på rengøring for at hullerne ikke lukker af fedtstof.

Brugeravatar

SpiFF
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 191

Re: Charbroil grillriste

Indlæg#3 » 31. mar 2015, 08:32

Jeg bruger også begge.

Ang. rengøring, så syns jeg flg. er nemmest:

Sølvpapir rulles ud så det dækker grill areal. Fuld skrald på grillen i15-20 min. Så er alt snavs blevet til aske. Når afkølet får ristene en tur med børsten. Ir plader skrabes med skraber der følger med. Afsluttes med at smøre tyndt lag olie, hvor efter pladerne varmes ved lav varme i ca 30 min.
CharBroil T36 (2014)
Primo Oval XL (2012)
Weber Smokey Mountain (2010)


Emneforfatter
CharMan
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 2

Re: Charbroil grillriste

Indlæg#4 » 22. jul 2015, 19:56

Nogle som ved, hvilken funktion de rustfrie riste under støbejernsristene har ?

Brugeravatar

michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 768
Kontakt:

Re: Charbroil grillriste

Indlæg#5 » 22. jul 2015, 20:39

det er dem der giver den tru infrared effekt. de bliver pisse varme og strålevarmen fra dem er med til at tilberede kødet uden den så nemt drypper fedt fra kødet ned til brænderne hvorved en eventuelt fedt eller sukkerholdig marinade brand vil kunne opstå. Så vidt jeg har forstået.
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm

Tilbage til "Gasgrill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 43 gæster