Ribbensandwich

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Ribbensandwich

Indlæg#1 » 18. okt 2008, 17:45

Igår blev det til en ribbenstej på stålgrillen, dertil lavede sønnike burgerboller, fruen sørgede for rødkål og agurksalat...... Her er resultatet:

Billede
Billede

Burgerbollerne bagt af min søn (Frederik)

Billede

Billede


Det smagt utroligt godt :D
Senest rettet af anje 19. okt 2008, 12:16, rettet i alt 1 gang.
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Indlæg#2 » 18. okt 2008, 17:48

Og det ser ligeså godt ud, som jeg fornemmer det smagte - flot, flot burger, og fine boller, mums :-)
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Indlæg#3 » 18. okt 2008, 18:16

Det er da egentlig mange år siden jeg sidst har spist en ribbenstegs sandwich, jeg var helt kuldrede med dem for ca 15 år siden :D

Hils Frederik
Og sig jeg kan stadig se, han har taget på de boller, mindes stadig, da han stod og lavede de flotteste boller i Vorde.
Med venlig hilsen


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Indlæg#4 » 18. okt 2008, 18:16

Saaaaaaaavl! Jeg elsker flæskestegs-sanwich. Sku da aldrig ha set de billeder for nu er jeg mere end sulten :D

Brugeravatar

Emneforfatter
anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Indlæg#5 » 18. okt 2008, 19:03

TrineHG > Takker mange gange :D :D

Bjerge > Ja, sådan en gammeldags ribbensanwich er såment ikke så ringe endda :D :D
Og, ja, Frederik er ganske god til at bage, for han yder den indsats der skal til, for et godt resultat. Der er ingen billeder af Frederik i arbejde, for jeg var ikke hjemme, da han lavede bollerne. :D :D :D

Mariane > He-he, de er nu ikke så svære at lave, jeg har jo set at du er god til bollerne (ligesom alt det andet du laver 8) ), men det gør nu heller ikke noget at få lidt ekstra appetit inden maden. Takker mange gange :D :D
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Indlæg#6 » 18. okt 2008, 19:07

Mmmmm ribbensandwich tror jeg aldrig jeg bliver træt af.
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

michael og marianne
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 169

Indlæg#7 » 18. okt 2008, 19:11

ååh jeg har en ribbensteg der er lige ved at være færdig
får rigtig meget lyst til at lave en sandwich, mon vi har rødkål i huset ??
der er simpelthen ikke ret meget der er bedre end en ribbenstegsandwich :D
Marianne



2008 Kamado Primo jr
2010 Kamado Primo XL
2011 Mini BGE
+ 7 andre grill


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#8 » 18. okt 2008, 19:14

Hej anje og Frederik

Det ser rigtigt lækkert ud det hele :savl2: :savl2: :savl2:

Anje kan du ikke smide opskriften på burgerboller engang til - jeg tror den sidste er blevet væk :oops:

Skal have bagt nogle i morgen til den Pulled Pork.....

For øvrigt har du prøvet at støvsuge din PC - det kan jo være derfor, den lyder mærkelig - det skulle jeg hilse og sige fra Ronaldowitch. :wink:

Fortsat god week-end og hils resten af familien.
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

Emneforfatter
anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Indlæg#9 » 18. okt 2008, 19:53

MortenL > Det tror jeg heller ikke at vi gør :D :D

michael og marianne > Nej det er der ikke, der går bare for lang tid imellem man får det :D :D

Mor Birthe > Takker mange gange :D :D
Opskriften på burgerbollerne er her og du skal bare huske at lade dem hæve tildækket længe nok ( 1 time ved 37 grader eller min 1½ time ved alm køkkentemperatur) og så får du nogle ganske hædderlige burgerboller, der ikke smager sødt :D :D Prøv dem igen, jeg tror ikke at du vil fortryde.
Takker for tippet om rengøring, det er et meget almindeligt problem med støv i en pc - men lyden kommer fra min harddisk (suk!) og der kan jeg ikke gøre noget.... Takker mange gange for svar :D :D :D
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#10 » 18. okt 2008, 23:45

Heyyy wow flotte billeder, er det dit nye kamera? --Og de boller ser sq ret
proffi ud-- men du er jo også næsten proffi bager ;-) --så godt som!

Brugeravatar

Emneforfatter
anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Indlæg#11 » 18. okt 2008, 23:52

kamado skrev:Heyyy wow flotte billeder, er det dit nye kamera? --Og de boller ser sq ret
proffi ud-- men du er jo også næsten proffi bager ;-) --så godt som!


He-he ja, det er med det ny kamera. :D :D :D
Bollerne står Frederik helt alene for (Jeg syntes at det er ganske ok gået af en knægt på 12 år).
Og takker mange gange :D :D
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede


steenj
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1587

Indlæg#12 » 19. okt 2008, 00:05

men lyden kommer fra min harddisk (suk!) og der kan jeg ikke gøre noget.... Takker mange gange for svar

Jo, du kan sørge for at få lavet backup og derefter skifte harddisk. Jeg har endeligt lært at lave backup regelmæssigt. Det sker automatisk til en extern hd som bliver gemt udenfor hjemmet når vi er bortrejst.
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.

Brugeravatar

Birdstriker
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 384
Kontakt:

Indlæg#13 » 19. okt 2008, 00:07

Wauw... Ribbensandwich er gudespise, jeg bliver helt sulten efter en bid natmad!! :)
Smokey Joe Silver
Go-Anywhere.
OTG-57.
Performer Touch-N-Go.
Smokey Mountain Cooker.
Q 120
Genesis Gold C.

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2450

Indlæg#14 » 19. okt 2008, 00:12

Jeg har endeligt lært at lave backup regelmæssigt.

Rigtige mænd laver ikke Back-Up -

men de græder meget !
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Indlæg#15 » 19. okt 2008, 00:52

PB Helsinge skrev:
Jeg har endeligt lært at lave backup regelmæssigt.

Rigtige mænd laver ikke Back-Up -

men de græder meget !


Rigtige kvinder husker at lave back-up og ellers....

så græder de mere end vanligt!

Og glemmer derefter ALDRIG at back-uppe mere :D

Brugeravatar

Emneforfatter
anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Indlæg#16 » 19. okt 2008, 11:16

Jeg har lavet backup af det vigtigste, men tro mig, jeg vil græde hvis harddisken står af :shock:
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede


Bredal
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 227

Indlæg#17 » 19. okt 2008, 12:41

Kan være jeg snart skal tage mig sammen og lave sandwich ud af min flæskesteg, men hvergang jeg tænker NU gør ejg det, ender det med sauce og karofler osv. da jeg simpelthen finder at det er en gude ret, meeen en elelr anden dag skal det prøves for det ser vildt lækkert ud
[smilie=pdt_aliboronz_15.gif]
Hej fra
Morten

Brugeravatar

Emneforfatter
anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Indlæg#18 » 19. okt 2008, 12:55

Bredal > Takker mange gange :D :D
Jeg er enig med dig, flæskesteg med sovs og kartofler og rødkål er gudespise :D :D :D
Aligevel laver jeg engang imellem dette, dels fordi det smager godt, og børnene elsker athjælpe til med at lave maden (dog syntes de ikke at det er så spændende at skrælle kartofler, så det bruger vi ikke hver dag).
Imorgen har min lokale superbrugs tilbud på ribbensteg. 2 kg for 50 kr, og så skal der lægges lidt i fryseren, til en ny portion senere.
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Indlæg#19 » 19. okt 2008, 16:31

anje skrev:Bredal
Imorgen har min lokale superbrugs tilbud på ribbensteg. 2 kg for 50 kr, og så skal der lægges lidt i fryseren, til en ny portion senere.


Det var knagme billigt :shock:
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

Emneforfatter
anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Indlæg#20 » 19. okt 2008, 17:35

MortenL > Ja, men jeg har desværre for lidt plads i fryseren iøjeblikket :evil:
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Indlæg#21 » 19. okt 2008, 18:33

anje skrev:MortenL > Ja, men jeg har desværre for lidt plads i fryseren iøjeblikket :evil:


Det havde jeg også indtil jeg lige fik ryddet op i dem i formiddags, :lol:

Og her til aften lagde jeg da lige en lille kamsteg ind i skabsfryseren - så øhhh jeg tror den står på flæskestegssandwich på onsdag :oops:

Håber det er ok med husbond :wink:

Med venlig hilsen

Brugeravatar

Emneforfatter
anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Indlæg#22 » 19. okt 2008, 18:45

bjærge skrev:
Og her til aften lagde jeg da lige en lille kamsteg ind i skabsfryseren - så øhhh jeg tror den står på flæskestegssandwich på onsdag :oops:

Håber det er ok med husbond :wink:

Med venlig hilsen


Bjerge > Det lyder yderst fornuftigt :D :D :D
Jeg er overbevist om, at din yderst forstående mand, syntes at det er en helt fin ide :D :D :D
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede

Brugeravatar

Kogekonen Dorit
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1304
Kontakt:

Indlæg#23 » 19. okt 2008, 18:53

:savl2: :savl2: :savl2: :savl2: :savl2: :savl2: :savl2: :savl2:
Det ser hammer godt ud.
Kogekonen Dorit
Bailey er en gudedrik som skal drikkes i rødvinsglas "helst helt til randen".

City OUTDOORCHEF Gasgrill 420
Outdoorchef Paris de Lux 570

http://www.kogekonen-dorit.dk/

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Indlæg#24 » 19. okt 2008, 18:55

Hej Anje
Har lige haft ham i røret:" Ih hvor er det længe siden jeg har fået sådan en, hvor du da bare fuld af gode ideer for tiden" :D

Hmmm har fortalt ham, at det er din skyld :lol:

Med venlig hilsen

Brugeravatar

Emneforfatter
anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Indlæg#25 » 19. okt 2008, 19:02

Kogekonen Dorit > Takker mange gange :D :D

Bjerge > Næææ, jeg har såment ikke fortalt noget :)
Men jeg syntes da det ville være lidt "underligt" at sige nej tak, til sådan en :D :D
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 8 gæster