Sushi (nigiri og maki ruller)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Sushi (nigiri og maki ruller)

Indlæg#1 » 6. mar 2008, 22:15

En lille snack til de voksne efter ungerne er lagt i seng ;-)
Billede

mmm og der lå lidt krydderi man nok skal drysse på, i posen med tang


Billede
hmmmmm nåh nej --ikke en god ide det kan man jo læse på kinesisk ;-)

under fisken ligger is, der skal holdes pinlig høj hygiejne med sushi
--vask hænder hele tiden !! Det er rå fisk vi snakker om ;-)
her laves maki ruller
Billede
Billede
Billede
Billede
og her nigiri
Billede
Billede


dyppes i en god blanding soya og wasabi MUMS
--og nydes med spisepinde :-)
Billede

Billede

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#2 » 6. mar 2008, 22:24

Det der, er madkunst, [smilie=pdt_aliboronz_25.gif] [smilie=pdt_aliboronz_25.gif] [smilie=pdt_aliboronz_17.gif]

Det ser virkeligt lækkert ud, det skal prøves MEGET SNART :savl2:

De er rigtigt flot lavet, og god detalje med is under fisken [smilie=bluecolorz5_pdt_13.gif]

Det er bogmærket
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Indlæg#3 » 6. mar 2008, 22:25

Selv om sushi ikke lige er mig, så ser det da delikat ud. :wink:

Husk at fryse fisken, inden du bruger den til sushi. Just in case.
.../holmer

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#4 » 6. mar 2008, 22:26

Er fisken tun og laks ?????
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...


PiaR
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 967

Indlæg#5 » 6. mar 2008, 22:27

FØJ Thorsten!
Det der ved du godt at du ikke må vise frem!

Savle savle savle
mvh PiaR

Billede
Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320
www.weberudlejning.dk

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#6 » 6. mar 2008, 22:29

PiaR skrev:FØJ Thorsten!
Det der ved du godt at du ikke må vise frem!

Savle savle savle


Jeg syntes det er helt orden :wink:

Når de nu aldrig kan vise noget ordentlgt i fjerneren,

Så kan man jo bare kigge på dette :D :D :D
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

Emneforfatter
kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#7 » 6. mar 2008, 22:33

Holmer, precist, fryses for at drebe kimbakterier

Duborg --glad you like ;-)

Pia LOOOOL -- stakkels pia der lige lurede da der kom sushi
(pia og robber kan SLET ikk li sushi haha)

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#8 » 6. mar 2008, 22:37

Kimbakterier... er det ikke derfor der skal spises rå ingefær til
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

Robert.A
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2053

Indlæg#9 » 6. mar 2008, 22:39

Det er da godt at du kan læse kinesisk elleres har det nok været ligegyldigt med at holde fisken kold :D
Robert


PiaR
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 967

Indlæg#10 » 6. mar 2008, 22:56

Det er ONDT at vise sushi frem :(
Jeg ææælsker frisk fisk på ris, men får det så sjældent nu.

Mindre end en gang om måneden!
mvh PiaR



Billede

Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320

www.weberudlejning.dk

Brugeravatar

Emneforfatter
kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#11 » 6. mar 2008, 23:00

LOL Robert A :-)
Ja det er godt man kan bruge det kinesisk man lærte i skolen til noget!!

Duborg-- MMMM syltede ingefær hører til men det havde vi ikke lige flere
af--- men man fryser fisken for at dræbe de bakterier... jeg mener det er kim bakterier
Jeg har ikke hørt den med frisk ingefær--- det er ellers noget vi spiser
i tonsvis af herhjemme-- ligesom hvidløg MUMS

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Indlæg#12 » 6. mar 2008, 23:33

Smukt. Men hvor er billederne af hvor de var i kamado grillen ????
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Brugeravatar

holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Indlæg#13 » 6. mar 2008, 23:42

kamado skrev:Holmer, precist, fryses for at drebe kimbakterier


Bakterier og bakteriesporer kan ikke dræbes ved nedfrysning. Men parasitter kan, som der faktisk kan være en del af i fisk. Og langt fra alle er synlige. Den skal nedfryses til -20 grader i 24 timer for at være sikker, og hvis man skal sælge det, hvliket du næppe gør. Med mindre Pia er der. :wink:

Men jo koldere man holder fisken, jo langsommere formerer bakterierne sig, så god ide med is. :wink:

Det var en lille sidespring. Bon appetite, hvis ikke det er for sent.
.../holmer


Lucinda
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 902
Kontakt:

Indlæg#14 » 7. mar 2008, 09:24

Det ser lækkert ud, min livret....
Men hvor er det synd for børnene, de får intet mad og bliver lagt i seng.
Min søn ville nok blive ret skuffet, hvis den stod på sushi og han intet fik.

Men du er rigtig god til at lave det, de ruller er virkelig flotte og ensartede.
Hilsen Lucinda :-)

Deaktiveret efter eget ønske


EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Indlæg#15 » 7. mar 2008, 12:59

Jeg troede ikke du spiste noget der ikke havde været på urtepotten :D
Den skøre kok med den skøre hjemmeside
http://www.EddyTheMadChef.dk
BilledeBillede
Mit ynglings legetøj
Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb
Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#16 » 7. mar 2008, 15:00

kamado skrev:LOL Robert A :-)
Ja det er godt man kan bruge det kinesisk man lærte i skolen til noget!!

Duborg-- MMMM syltede ingefær hører til men det havde vi ikke lige flere
af--- men man fryser fisken for at dræbe de bakterier... jeg mener det er kim bakterier
Jeg har ikke hørt den med frisk ingefær--- det er ellers noget vi spiser
i tonsvis af herhjemme-- ligesom hvidløg MUMS


Du har helt ret :wink:

Det er mig der tager fejl :oops: :oops: :oops:

Selvfølgelig er det syltet ingefær man spiser til, og ikke rå

Det at det skulle hjælpe på kimbakterierne som jeg troede, er heller ikke rigtigt (Ved ikke lige hvor jeg har det fra) :oops:

Den syltede ingefær er til at rense smagsløgene med, mellem de forskellige ting.

Bukker nakken i respekt over jeres kunnen og viden :D :D :D :wink:
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...


jkofod
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 289

Indlæg#17 » 7. mar 2008, 15:46

Namnam, Sushi er godt. Syntes vi også hjemme hos os.

Det er een af de ting jeg længe har påstået ikke egner sig til at blive tilberedet på en Weber :)

Det ser forholdsvist nemt ud at lave selv.

Takker kamado

/Jan

Brugeravatar

Emneforfatter
kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#18 » 7. mar 2008, 16:22

eddy JOJO da, også det du laver på dine stålgrille og wsm ;-)
hvornår skal jeg smage?? hahaha

Lucinda, de havde fået en lækker børneret-- det var lige en snack
men ellers er Niels vild med sushi :-)
Rosa siger bare ADDDDRRRRrrrrrrr, bortset fra riskugler uden fisk og wasabi LOL


Aastradsen
Bruger
Indlæg: 1270
Kontakt:

Indlæg#19 » 7. mar 2008, 17:35

:spiderman:
Jeg gir op, hvor flot, elsker Sushi!

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 29 gæster