Mor Birthe's hottere

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Emneforfatter
Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Mor Birthe's hottere

Indlæg#1 » 27. feb 2008, 08:19

Dagens menu i går aftes stod på "hottere" med hjemmelavede pølsebrød jvf. dette link på brødene http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic ... highlight=

Der blev stegt pølser på den lille BabyQ - det har jeg ingen billeder af - men du kan lige se sønnikes 2 hot dogs som han fik, lige inden han skulle ud af døren.

Billede

Som han sagde til mig: "hold da helt kæft mor de mætter jo som bare pokker" og det må jeg medgive ham - der er altså mere gods i hjemmelavede pølsebrød :D

Men jeg har jo også lige en lille overraskelse i baghånden i dag 8)

Havde nemlig taget slagterens gode medisterpølse ud af fryseren, fordi vi egentlig skulle have haft medisterrundkørsel :D

Men så var det jo, at jeg fik lyst til at bage :lol: :lol:

Medisterpølsen skulle ikke gå til spilde - så jeg fandt lige på at sprøjte farsen ud på en bageplade i lange "pølser" (ja I andre putter farsen i tarme og jeg tager den ud af dem) :wink:

Her er de lige inden de røg en tur i ovnen ved 200 grader i ½ time - jeg har lige krydret dem med lidt af Post Krydderiet.

Billede

Her er de lige blevet færdige og blev efterfølgende sat til afkølning i køleskabet, indtil vi skulle bruge dem.

Billede

Til sådan en omgang specielle "Hottere" skal der selvfølgelig serveres bløde løg som laves på denne her måde

1 stort rødløg skæres i skiver og puttes i en foliebakke med

50 gr. becel
1 spsk. akaciehonning
2 spsk. vand
salt og peber

Det hele blandes sammen og sættes ud på grillen til de er færdige - her er de lige inden jeg hældte det over i foliebakken.

Billede

Mens det står og passer sig selv - steges de almindelige pølser og mine specielle "farspølser" får også lige en tur på grillen.

Da det hele var færdig skulle der laves en helt speciel Hotter

I bunden af brødet kommes der ens ynglingsketchup dernæst den stegte farspølse og ovenpå en god gang sennep.

Billede

Derefter kommes der en god skefuld af de dejligste bløde løg ovenpå

Billede

Så kommes der en omgang rødkål på og til sidst en god gang ristede løg og så skal der bare skovles ind. :lol:

Billede

Billede

Hold fast det smagte god og jeg kunne kun spise en af dem - så var jeg mæt, Ronaldowitch klarede to af disse her - så kunne han heller ikke mere :lol:

I stedet for at bruge fars fra medisterpølse kan denne også laves selv - her kommer opskriften på denne til 2 personer.

250 g. hakket svinekød
1 spsk. mel
3 spsk. sød, mild sennep
3/4 tsk. groft salt
friskkværnet peber.

Rør det hakkede kød sammen med mel, sennep, salt og peber. Form farsen til 4 lange pølser på ca. 15 cm måske lidt mindre hvis brødene ikke er så store.

Læg derefter pølserne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen eller på grillen inddirekte ved 200 gr. i ca ½ time vend dem af og til.

Kan også serveres med en omgang hjemmelavet coleslaw.

Velbekomme.
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

marinus
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2163

Indlæg#2 » 27. feb 2008, 08:26

Mor Birthe, du overrasker bare gang på gang !!

Du er da bare sprængfyldt med gode påfund.
De 'hottere' skal jeg helt sikkert prøve

Som jeg har hørt i Sønderjylland: "en hoddy mæ ålt"
udtryk gør indtryk


Haspalm
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 513

Indlæg#3 » 27. feb 2008, 09:48

MUUUUUUUUUUUUMS... sikke en overraskelse...
Haspalms PP-filosofi: Der findes ikke dårlig vejr at lave PP i - Når Englandsbådene ligger stille tænder rigtige mænd op i grillen!

Brugeravatar

Malle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 740

Indlæg#4 » 27. feb 2008, 12:52

Du er, som jeg har sagt flere gange, genial med dine påfund til anderledes mad. Billede

Det gode ved det er at du slipper altid godt fra, det ville jeg aldrig have gjort :D
Mvh. Malle
Billede

Brugeravatar

holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Indlæg#5 » 27. feb 2008, 14:43

Jeg må give de andre ret og sige der kommer kreative ting fra din side.
Lækkert og anderledes ser det ud. God inspiration til os brugere.

Fortsæt endelig det gode arbejde. :P
.../holmer


Emneforfatter
Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#6 » 27. feb 2008, 15:10

Ja som sædvanlig sidder jeg så her med røde kinder :oops: :oops: :oops:

Takker jer alle for søde ord og skal nok finde på nye opskrifter :wink:

Har stadigvæk en masse gode ideer - som endnu ikke er blevet ført ud i livet - så glæd jer bare - det kommer stille og roligt. 8)
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)


Smuttie
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 464
Kontakt:

Indlæg#7 » 27. feb 2008, 15:21

Nams, det ser lækkert ud. Rigtig god idé Mor Birthe.
Vh Christina.


OTG 47
OTG 57

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#8 » 27. feb 2008, 15:29

meget lækkert og egentlig meget simpelt!!

tror jeg mine unger ville synes om.. skal prøves snart!


PiaR
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 967

Indlæg#9 » 27. feb 2008, 17:10

Rødkål og bløde løg???
Og ristede løg? På en gang?

Meget - kreativt og temmelig specielt mix.
mvh PiaR

Billede
Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320
www.weberudlejning.dk


vibe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 286

Indlæg#10 » 27. feb 2008, 17:35

Det ser rigtig godt ud.
Hotdog med flået medister,kanon ide.
MVH Søren

Q 220
One-Touch Gold 57 cm
One-Touch Silver 57 cm


Emneforfatter
Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#11 » 27. feb 2008, 19:03

PiaR skrev:Rødkål og bløde løg???
Og ristede løg? På en gang?

Meget - kreativt og temmelig specielt mix.


Prøv det engang og du vil ikke blive skuffet - det smager nemlig hammergodt. :wink:
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#12 » 27. feb 2008, 20:20

Hej Mor Birthe..
Har fulgt dine links tilbage til dine fantastiske burgerboller :savl2: :savl2:

Er den samme dej du laver dine utroligt flotte "Hotterbrød" af :?:
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Indlæg#13 » 27. feb 2008, 21:06

Hot, Hottere, Hotdogs 8)
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior


Emneforfatter
Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#14 » 27. feb 2008, 21:13

Duborg skrev:Hej Mor Birthe..
Har fulgt dine links tilbage til dine fantastiske burgerboller :savl2: :savl2:

Er den samme dej du laver dine utroligt flotte "Hotterbrød" af :?:


Ja det er samme dej - så gå du roligt i gang med at lave en portion. :D
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#15 » 27. feb 2008, 21:31

Mor Birthe skrev:
Duborg skrev:Hej Mor Birthe..
Har fulgt dine links tilbage til dine fantastiske burgerboller :savl2: :savl2:

Er den samme dej du laver dine utroligt flotte "Hotterbrød" af :?:


Ja det er samme dej - så gå du roligt i gang med at lave en portion. :D

Der er ingen tvivl om at der skal grilles pølser med hjemmelavet hotterbrød næste gang. :D, og så en god luxusbøf fra Guruen til et par burgerboller.... :D :D :D
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...


EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Indlæg#16 » 28. feb 2008, 18:19

Tak for inspiration til aftensmaden i går jeg hvilkede bare bacon om ( hvilket ikke var så nemt med rå fars )

Billede

Billede
Den skøre kok med den skøre hjemmeside
http://www.EddyTheMadChef.dk
BilledeBillede
Mit ynglings legetøj
Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb
Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57


Emneforfatter
Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#17 » 28. feb 2008, 18:21

EddyTheMadChef skrev:Tak for inspiration til aftensmaden i går jeg hvilkede bare bacon om ( hvilket ikke var så nemt med rå fars )

Billede

Billede


Hvad så kun ne I lide det ? God ide med bacon om farsen det vil jeg prøve næste gang :wink:
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)


EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Indlæg#18 » 28. feb 2008, 18:24

Mor Birthe skrev:
EddyTheMadChef skrev:Tak for inspiration til aftensmaden i går jeg hvilkede bare bacon om ( hvilket ikke var så nemt med rå fars )

Billede

Billede


Hvad så kun ne I lide det ? God ide med bacon om farsen det vil jeg prøve næste gang :wink:


Ja os alle 3 :lol:
Den skøre kok med den skøre hjemmeside

http://www.EddyTheMadChef.dk

BilledeBillede

Mit ynglings legetøj

Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb

Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57


Emneforfatter
Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#19 » 28. feb 2008, 18:27

EddyTheMadChef skrev:
Mor Birthe skrev:
EddyTheMadChef skrev:Tak for inspiration til aftensmaden i går jeg hvilkede bare bacon om ( hvilket ikke var så nemt med rå fars )

Billede

Billede


Hvad så kun ne I lide det ? God ide med bacon om farsen det vil jeg prøve næste gang :wink:


Ja os alle 3 :lol:


Det glæder mit gamle hjerte :lol: Finder snart på noget mere nyt - men har i dag lige holdt lidt lav profil herinde fra - selv om jeg har fået nogle småting ud mellem sidebenene (som godt kan p**** mig lidt af) :wink:
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3978
Kontakt:

Indlæg#20 » 28. feb 2008, 18:38

Ka' simpelthen ikk' la være, at smile på trækbåndet. :roll:

Det er så fantastisk, at læse som den ene gode ide efter den anden bare cykler derudaf - nye ideer som igen er med til at skabe nye kreeationer.
Fantasien kender ingen grænser på her på WG. :D
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede


Emneforfatter
Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#21 » 28. feb 2008, 18:44

Fred skrev:Ka' simpelthen ikk' la være, at smile på trækbåndet. :roll:

Det er så fantastisk, at læse som den ene gode ide efter den anden bare cykler derudaf - nye ideer som igen er med til at skabe nye kreeationer.
Fantasien kender ingen grænser på her på WG. :D


NÆH det har du helt ret i og jeg har jo for øjeblikket tiden til det - så det er bare om, at lægge hovedet i blød engang imellem....Og så dukker ideerne op.... :wink:
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 39 gæster