Duborgs lørdagsmiddag

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Duborgs lørdagsmiddag

Indlæg#1 » 9. feb 2008, 20:45

Så prøvede vi at lave lam på gril, det blev rigtigt godt :D

En dansk kølle, købt hos den lokale slagter i Glumsø

Og her er vilddyret
Billede

Vi valgte at krydre med mynte, persille, hvidløg og lidt timian
Billede

Så er køllen blevet fyldt med godterne og klar til grillen
Billede

Et stemningsbillede, det er ikke til at se men grillen står altså på billedet :D
Billede

Køllen er klar
Billede

Vi valgte en gorgonzolasovs, med en lille sjat piskefløde :roll:
Billede

Kartofler og sguash i en timianolie, blev der også plads til
Billede

Et billede af min tallerken, mums der blev smovset :P
Billede

Køllen med det smukke mønster af krydderurter
Billede

Disse to banditter har fulgt madlavningen nøje og er nu meget trætte
Billede

Det var så vores menu på en smuk pølsekrigslørdag :D
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...


PiaR
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 967

Indlæg#2 » 9. feb 2008, 20:49

Hold da op for en fantastisk lammekølle!
Det må have smagt ustyrlig godt :)
mvh PiaR

Billede
Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320
www.weberudlejning.dk

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Indlæg#3 » 9. feb 2008, 20:50

Det ser dejligt ud :) er selv vild med lammekød :savl2:
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior


junior5
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 956

Indlæg#4 » 9. feb 2008, 20:52

Du har godt nok fået en lammekølle til at se superlækker ud.

Jeg har aldrig brugt mynte er det godt ?
Hvordan bliver smagen ?
junior5

Q 200
Smokey joe
One-Touch Gold 57 cm
Patton gasgrill


vibe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 286

Indlæg#5 » 9. feb 2008, 20:55

Tak skal du have for en lækker kølle.:savl2::savl2::savl2:
Det ser fantastisk ud.
Også nogle søde banditter
MVH Søren

Q 220
One-Touch Gold 57 cm
One-Touch Silver 57 cm

Brugeravatar

Emneforfatter
Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#6 » 9. feb 2008, 20:55

junior5 skrev:Du har godt nok fået en lammekølle til at se superlækker ud.

Jeg har aldrig brugt mynte er det godt ?
Hvordan bliver smagen ?
Jeg vil først beskrive duften af mynte, man får næsten lyst til at synge en colgatesang LOL.

Med det smager helt vildt godt, super frisk smag i munden, og er ikke spor gennemtrængende.
Min kone havde heller ikke smagt mynte til lam før, og hun kan godt være kræsen, men smagen faldt super godt ud. Det er en opskrift jeg har fra "gamle dage"
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

Emneforfatter
Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#7 » 9. feb 2008, 20:57

vibe skrev:Tak skal du have for en lækker kølle.:savl2::savl2::savl2:
Det ser fantastisk ud.
Også nogle søde banditter


Takker, de er sgu også søde, 10 mdr. nu - så der er drøn på :D
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...


vibe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 286

Indlæg#8 » 9. feb 2008, 21:08

De ser ihvertfald søde ud.Der skal jo også være
drøn på når man får "tvillinger"
MVH Søren



Q 220

One-Touch Gold 57 cm

One-Touch Silver 57 cm

Brugeravatar

Emneforfatter
Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#9 » 9. feb 2008, 21:12

Jeppa, bror og søster - og de ved det [smilie=bluecolorz5_pdt_14.gif]
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#10 » 9. feb 2008, 21:37

Maden ser rigtig lækker ud. Men har lige et spørgsmål til de to små banditter 8) Hvilken race er det og hvad hedder de? For jeg synes godt nok de ligner Grisehandlerens Hund "Kvik" fra Matador :wink: :wink:
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

Emneforfatter
Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#11 » 9. feb 2008, 21:43

Mor Birthe skrev:Maden ser rigtig lækker ud. Men har lige et spørgsmål til de to små banditter 8) Hvilken race er det og hvad hedder de? For jeg synes godt nok de ligner Grisehandlerens Hund "Kvik" fra Matador :wink: :wink:
det er dansk svensk gårdhund, og det er en "kvik"hund fra matador. Hannen som er ham med det hvide ansigt hedder Vaps og tæven hedder Trunte.

Vi laver nok snart en lille tråd under "vores dyr" med dem.
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#12 » 9. feb 2008, 23:41

WOW jeg er også på jetlars hold-- helt VILD med lam--!! Ham slagteren i
Glumsø, har han dansk lam fast, -- så skal jeg vist lige forbi et par gange
eller tre :-)
Jeg har det sådan med lam, at jeg er næsten fuldstændig ligeglad med hvad det
koster--- dansk er bare rigtig langt bedre end f eks new zealandsk-- som
er flere år undervejs før det når os herhjemme :-(
--selvom det sikkert var rigtig lækkert da det blev slagtet -- 2 år siden
---Hvilket minder mig om -- jeg glemte vist at uploade billeder her forleden
da vi lavede lammemørbrad-- (verdens suverænt bedste stykke kød ;-) )

Brugeravatar

Emneforfatter
Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#13 » 10. feb 2008, 11:30

kamado skrev:WOW jeg er også på jetlars hold-- helt VILD med lam--!! Ham slagteren i
Glumsø, har han dansk lam fast, -- så skal jeg vist lige forbi et par gange
eller tre :-)
Jeg har det sådan med lam, at jeg er næsten fuldstændig ligeglad med hvad det
koster--- dansk er bare rigtig langt bedre end f eks new zealandsk-- som
er flere år undervejs før det når os herhjemme :-(
--selvom det sikkert var rigtig lækkert da det blev slagtet -- 2 år siden
---Hvilket minder mig om -- jeg glemte vist at uploade billeder her forleden
da vi lavede lammemørbrad-- (verdens suverænt bedste stykke kød ;-) )


Slagteren i Glumsø har altid dansk lam, dog er det på frost, det var vores også. men alt hans kød kommer stort set fra gårde i området. vi gav ca. 200 kr. for køllen og den vejdede 1680 g.

STOR ADVARSEL !!!

Hans butik er vanedannende, der opstår behov man ikke vidste man havde

Og jeg kan kun give dig ret, lammemørbrad er gudespise
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

donjensen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1293

Indlæg#14 » 10. feb 2008, 16:35

Fantastisk flot kølle du har lavet, og dejlige billeder.

Jeg havde helt glemt Eddie´s slagter. Jeg kørte for nogle år tilbage som chauffør og stak altid hovedet forbi eddie når jeg var i området. Han er en fantastisk dygtig og ikke mindst hyggelig slagter!

Billede

http://www.eddieskod.dk/default.asp?ID=99
2012 Weber Genesis S-330 med rotisseri

Brugeravatar

Emneforfatter
Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#15 » 10. feb 2008, 19:38

Stor tak til donjensen, det er altid rart at få lidt hjælp af dem der kan alt det der med links osv.
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 23 gæster