Pizza på Primo

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
henriksr
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 594

Pizza på Primo

Indlæg#1 » 26. sep 2016, 07:30

Nu har jeg efterhånden lavet pizza mange gange, men glæden er lige stor hver gang. Dejen er den Carl har delt engang og den har hævet 24 timer i køleskabet. Den får hele turen med spin i luften og jeg skal give dig.

Primo er fyldt godt op med kul fra TBS og så ellers fuld skrald (med måde)

En enkelt pizza fik liiiiige lidt rigeligt på kanten, men sådan er det når ungerne kommer og stiller spørgsmål til kokken :)

Det tager ca 3 minutter at bage en pizza ved 350 grader, lige præcis den tid det tager at lave næste pizza klar.

Kan i øvrigt også godt anbefale Primo som hårfjerner.. min venstre underarm er glat som en barnenumse efter sådan 4 pizza :)

20160924_181715.jpg
20160924_181715.jpg (59.34 KiB) Vist 7889 gange

20160924_181608.jpg
20160924_181608.jpg (85.5 KiB) Vist 7889 gange

20160924_181516.jpg
20160924_181516.jpg (83.95 KiB) Vist 7889 gange

20160924_181454.jpg
20160924_181454.jpg (56.28 KiB) Vist 7889 gange

20160924_181356.jpg
20160924_181356.jpg (81.13 KiB) Vist 7889 gange

20160924_171719.jpg
20160924_171719.jpg (67.25 KiB) Vist 7889 gange

20160924_181925.jpg
20160924_181925.jpg (73.69 KiB) Vist 7889 gange

20160924_181922.jpg
20160924_181922.jpg (73.73 KiB) Vist 7889 gange

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Pizza på Primo

Indlæg#2 » 26. sep 2016, 12:42

Det ser dejligt ud. Hvad har du din sten liggende på?
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1466

Re: Pizza på Primo

Indlæg#3 » 26. sep 2016, 12:55

prause skrev:Det ser dejligt ud. Hvad har du din sten liggende på?


Det ser ud som han har den liggende på sådan én købt hos TBS

DSC_0030.JPG
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

Emneforfatter
henriksr
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 594

Re: Pizza på Primo

Indlæg#4 » 26. sep 2016, 13:00

Jep, præcis sådan en som Treblach viser..

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Pizza på Primo

Indlæg#5 » 26. sep 2016, 16:39

Ah smart. Takker d'herrer.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Fanoe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 304

Re: Pizza på Primo

Indlæg#6 » 26. sep 2016, 18:53

Hvis TBS har den på lager, så skal jeg da gerne tage en med over til den fjerne side af landet om fjorten dage - friste friste ;)
Jacob F.
Primo Oval XL


Stef
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 271

Re: Pizza på Primo

Indlæg#7 » 26. sep 2016, 21:23

Treblach skrev:
prause skrev:Det ser dejligt ud. Hvad har du din sten liggende på?


Det ser ud som han har den liggende på sådan én købt hos TBS

DSC_0030.JPG



Syntes ikke lige jeg kan finde den på TBS's hjemmeside. Ved i hvor den gemmer sig henne og hvad den koster.

Fine pizzaer..... Og ja, det kan pludseligt gå stærkt hvis pizzabageren bliver forstyrret :lol: :lol:
Stefan

Primo oval xl

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1466

Re: Pizza på Primo

Indlæg#8 » 26. sep 2016, 21:32

Stef skrev:
Treblach skrev:
prause skrev:Det ser dejligt ud. Hvad har du din sten liggende på?


Det ser ud som han har den liggende på sådan én købt hos TBS

DSC_0030.JPG



Syntes ikke lige jeg kan finde den på TBS's hjemmeside. Ved i hvor den gemmer sig henne og hvad den koster.

Fine pizzaer..... Og ja, det kan pludseligt gå stærkt hvis pizzabageren bliver forstyrret :lol: :lol:



Jeg tror heller ikke den figurerer på hjemmesiden, men jeg købte min sammen med andet udstyr og ved de har til både XL og L

Prøv at ringe eller mail til dem.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]


ferr31
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 94

Re: Pizza på Primo

Indlæg#9 » 26. sep 2016, 21:53

Den fulgte med da jeg købte min Fredstone til Primo XL


JCL7000
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 110

Re: Pizza på Primo

Indlæg#10 » 27. sep 2016, 06:55

Spørgsmålet passer måske ikke helt i indlægget men prøver lige alligevel ;)

Er der virkelig så meget træk i sådan en "lerpotte" at kullene lyser op på den måde?
Synes slet ikke jeg kan få så meget blus i dem på min Weber kugle? Måske uden låg, men lige så snart det kommer på så dør kullene fuldstændig.. Gør jeg noget galt eller er det bare grillen?

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1466

Re: Pizza på Primo

Indlæg#11 » 27. sep 2016, 07:36

JCL7000 skrev:Spørgsmålet passer måske ikke helt i indlægget men prøver lige alligevel ;)

Er der virkelig så meget træk i sådan en "lerpotte" at kullene lyser op på den måde?
Synes slet ikke jeg kan få så meget blus i dem på min Weber kugle? Måske uden låg, men lige så snart det kommer på så dør kullene fuldstændig.. Gør jeg noget galt eller er det bare grillen?


Ja. Men den kan lukkes helt ned på en temperatur på under 100° og blæses op på over 400°
Når der bages pizza på 350° så ser det ud som på billedet.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]


Cyberguyen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 723

Re: Pizza på Primo

Indlæg#12 » 27. sep 2016, 09:19

Topspjældet på weber kugle er for lille til at få den store skorsten-effekt.
Man skal også bruge trækul og ikke briketter for at få den højere varme.

Brugeravatar

Swopper
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 312

Re: Pizza på Primo

Indlæg#13 » 27. sep 2016, 09:38

Hej Prause!

Holder + sten, kan købes hos Fredstone.dk!
En Sulten Mand,
Er En GAL MAND...


Primo Oval XL
Hot-Wok

Brugeravatar

Emneforfatter
henriksr
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 594

Re: Pizza på Primo

Indlæg#14 » 27. sep 2016, 11:35

JCL7000 skrev:Spørgsmålet passer måske ikke helt i indlægget men prøver lige alligevel ;)

Er der virkelig så meget træk i sådan en "lerpotte" at kullene lyser op på den måde?
Synes slet ikke jeg kan få så meget blus i dem på min Weber kugle? Måske uden låg, men lige så snart det kommer på så dør kullene fuldstændig.. Gør jeg noget galt eller er det bare grillen?


Hej JCL7000

Hvis du fyrer din weber op med trækul og ikke briketter, så tror jeg du kan opnå det samme. Men pas på at håndtagne ikke smelter.. :)

Frederik og Carl har vist engang leget med primo.. de bagte pizza på 30 sekunder eller noget i den dur med en temperatur i nærheden af de 500 grader.. tror måske der er en post om det, men har ikke lige søgt.

Hvis jeg kører den højere op ned 350 kan jeg ikk følge med.. faktisk var den næsten for varm denne gang. Den er dog flot og ren nede i når man er færdig og den er kølet af igen.. :)

Brugeravatar

Fanoe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 304

Re: Pizza på Primo

Indlæg#15 » 27. sep 2016, 13:11

Har selv fået de bedste resultater når temperaturen på Freds sten er 330 grader (målt med infrarødt termometer).

Hmmm....pizza til aften....fristende...
Jacob F.
Primo Oval XL

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Pizza på Primo

Indlæg#16 » 27. sep 2016, 15:33

Swopper skrev:Hej Prause!

Holder + sten, kan købes hos Fredstone.dk!

Tak, jeg har købt stenen for lidt under 1 år siden, tror sgu de må have glemt holderen... ;-)
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

SpiFF
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 191

Re: Pizza på Primo

Indlæg#17 » 27. sep 2016, 16:30

JCL7000 skrev:Spørgsmålet passer måske ikke helt i indlægget men prøver lige alligevel ;)

Er der virkelig så meget træk i sådan en "lerpotte" at kullene lyser op på den måde?
Synes slet ikke jeg kan få så meget blus i dem på min Weber kugle? Måske uden låg, men lige så snart det kommer på så dør kullene fuldstændig.. Gør jeg noget galt eller er det bare grillen?


Ja!

Hos mig passer det med at når temperaturen er ca. 375 grader, så slikker flammerne lige op omkring fredstone'en.

Man kan ikke sammenligne weber kuglegrill med en kamado. Webers kuglegrill er designet til at give ca. 220 grader med briketter, ved fuldt åbne spjæld. Derfor er det vanskeligt at få rigtig høj temperatur. Man kan godt komme højere op med trækul, jeg kan dog ikke huske hvor meget.
CharBroil T36 (2014)
Primo Oval XL (2012)
Weber Smokey Mountain (2010)

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Pizza på Primo

Indlæg#18 » 27. sep 2016, 17:31

SpiFF skrev:
JCL7000 skrev:Spørgsmålet passer måske ikke helt i indlægget men prøver lige alligevel ;)

Er der virkelig så meget træk i sådan en "lerpotte" at kullene lyser op på den måde?
Synes slet ikke jeg kan få så meget blus i dem på min Weber kugle? Måske uden låg, men lige så snart det kommer på så dør kullene fuldstændig.. Gør jeg noget galt eller er det bare grillen?


Ja!

Hos mig passer det med at når temperaturen er ca. 375 grader, så slikker flammerne lige op omkring fredstone'en.

Man kan ikke sammenligne weber kuglegrill med en kamado. Webers kuglegrill er designet til at give ca. 220 grader med briketter, ved fuldt åbne spjæld. Derfor er det vanskeligt at få rigtig høj temperatur. Man kan godt komme højere op med trækul, jeg kan dog ikke huske hvor meget.


Med trækul kan man uden problemer komme op på + 325`C.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3981
Kontakt:

Re: Pizza på Primo

Indlæg#19 » 27. sep 2016, 17:58

JCL7000 skrev:Spørgsmålet passer måske ikke helt i indlægget men prøver lige alligevel ;)

Er der virkelig så meget træk i sådan en "lerpotte" at kullene lyser op på den måde?
Synes slet ikke jeg kan få så meget blus i dem på min Weber kugle? Måske uden låg, men lige så snart det kommer på så dør kullene fuldstændig.. Gør jeg noget galt eller er det bare grillen?


Hej JCL7000

Som der allerede er skrevet i tråden, så er topspjældet dimensioneret for lille til, at der kan komme tilstrækkelig med power på OTG'eren, men monterer du denne.: https://fredstone.dk/produkter/36-2-i-1-ringen.html imellem bund og låg, så kan du opnå en væsentlig forøgelse af temperaturen, med fuld "blus" så kan du bage en pizza på 1 min. 15 sek. :-)

Og ja, der er et virkelig super godt airflow i Primoen, så mht. at komme op på pizzatemperatur, så er der absolut ingen problemer - tværtimod. :-)
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3981
Kontakt:

Re: Pizza på Primo

Indlæg#20 » 28. sep 2016, 10:40

Stef skrev:
Treblach skrev:
prause skrev:Det ser dejligt ud. Hvad har du din sten liggende på?


Det ser ud som han har den liggende på sådan én købt hos TBS

DSC_0030.JPG



Syntes ikke lige jeg kan finde den på TBS's hjemmeside. Ved i hvor den gemmer sig henne og hvad den koster.

Fine pizzaer..... Og ja, det kan pludseligt gå stærkt hvis pizzabageren bliver forstyrret :lol: :lol:


Hej Stefan

Hvis du retter henvendelse til TBSGRILLSHOP eller mig, så kan du udmærket godt købe forhøjeren i "løsvægt" .1%¤
Prisen på den er 85,00 kr. + fragt.
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede


Stef
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 271

Re: Pizza på Primo

Indlæg#21 » 29. sep 2016, 14:14

Fred skrev:
Stef skrev:
Treblach skrev:
prause skrev:Det ser dejligt ud. Hvad har du din sten liggende på?


Det ser ud som han har den liggende på sådan én købt hos TBS

DSC_0030.JPG



Syntes ikke lige jeg kan finde den på TBS's hjemmeside. Ved i hvor den gemmer sig henne og hvad den koster.

Fine pizzaer..... Og ja, det kan pludseligt gå stærkt hvis pizzabageren bliver forstyrret :lol: :lol:


Hej Stefan

Hvis du retter henvendelse til TBSGRILLSHOP eller mig, så kan du udmærket godt købe forhøjeren i "løsvægt" .1%¤
Prisen på den er 85,00 kr. + fragt.


Hej Frederik

Modtaget, med tak :-)
Stefan

Primo oval xl

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 93 gæster