Grillpølser - tilberedning

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Emneforfatter
klausmm
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 24
Kontakt:

Grillpølser - tilberedning

Indlæg#1 » 21. sep 2016, 09:00

Det er jo sikkert et trick, der er velkendt af mange. Men mon ikke der er et par stykker, der ikke har hørt det - i så fald kommer her et tip, der for altid vil ændre grillpølse-verdenen!

Er du træt af grillpølser der sprækker, så rids et fint mønster i pølsens overflade - så undgår du sprækker, og du får endda en pølse med et flot mønster!

Se mere på http://opskriftsbog.dk/?id=item&item_id ... lberedning

b9bac6628e888af8d93cbc2617210017[1].jpg
b9bac6628e888af8d93cbc2617210017[1].jpg (53.67 KiB) Vist 3552 gange
Hjemmeside: www.opskriftsbog.dk
Følg www.facebook.com/opskriftsbog for nyeste opskrifter


whoa
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 222

Re: Grillpølser - tilberedning

Indlæg#2 » 21. sep 2016, 11:10

Jeg plejer også bare prikke dem med en gaffel, virker som regel fint!

/insert clever or funny note here\


Emneforfatter
klausmm
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 24
Kontakt:

Re: Grillpølser - tilberedning

Indlæg#3 » 21. sep 2016, 11:40

Whoa - det med gaflen synes jeg aldrig har virket - trods virkeligt mange forsøg.
Hjemmeside: www.opskriftsbog.dk
Følg www.facebook.com/opskriftsbog for nyeste opskrifter

Brugeravatar

mochr
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 136

Re: Grillpølser - tilberedning

Indlæg#4 » 21. sep 2016, 13:10

Mine tanker ledes straks hen på den tyske pølsesnitterulle, som jeg desværre har glemt at gemme! Tråde var oppe i sommers så vidt jeg husker.


Emneforfatter
klausmm
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 24
Kontakt:

Re: Grillpølser - tilberedning

Indlæg#5 » 21. sep 2016, 14:45

pølsesnitterulle! fedt navn! kan desværre ikke søge mig frem til det - hvad er det lige for en fisk? :-)
Hjemmeside: www.opskriftsbog.dk
Følg www.facebook.com/opskriftsbog for nyeste opskrifter

Brugeravatar

mochr
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 136

Re: Grillpølser - tilberedning

Indlæg#6 » 21. sep 2016, 16:23



Emneforfatter
klausmm
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 24
Kontakt:

Re: Grillpølser - tilberedning

Indlæg#7 » 21. sep 2016, 17:09

Imponerende dims, men synes den ser ud til at skære lidt dybt. Synes det bliver bedst, hvis man stort set kun ridser i skindet :-)
Hjemmeside: www.opskriftsbog.dk
Følg www.facebook.com/opskriftsbog for nyeste opskrifter

Brugeravatar

SpiFF
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 191

Re: Grillpølser - tilberedning

Indlæg#8 » 21. sep 2016, 17:54

Er det kun mig, eller er disse indlæg fra trådstarter på kanten af Grillgurus board regler punkt 3b+c (kommercielle indlæg)?
Indlægget er noget nær copy/paste fra bloggen og som virker lidt som om man vil generere trafik til sit eget site/blog.
CharBroil T36 (2014)
Primo Oval XL (2012)
Weber Smokey Mountain (2010)


Emneforfatter
klausmm
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 24
Kontakt:

Re: Grillpølser - tilberedning

Indlæg#9 » 21. sep 2016, 18:24

Hey spiff

Beklager hvis det virker sådan. Min hjemmeside er jo en personlig side uden noget kommercielt, så min tanke er blot at drøfte de ting jeg beskæftiger mig med - og så er det lidt lettere at henvise til siden, når jeg nu har lagt billeder osv derinde.

Hvordan skal det gøres for at det er ok?
Hjemmeside: www.opskriftsbog.dk
Følg www.facebook.com/opskriftsbog for nyeste opskrifter

Brugeravatar

mochr
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 136

Re: Grillpølser - tilberedning

Indlæg#10 » 21. sep 2016, 19:58

Du kunne jo også starte med at lave indlægget her på GrillGuru og så linke hertil fra din blog.

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3378
Kontakt:

Re: Grillpølser - tilberedning

Indlæg#11 » 21. sep 2016, 20:02

Hej Klaus,
Jeg har gået lidt med samme overvejelser som Spiff, men er kommet frem til at jeg synes dine indlæg er berigende for vores forum, så velkommen til...
Hvis jeg må svare på dit spørgsmål, så tror jeg det vigtigste du kan gøre, er at vedblive med at bidrage med positive indlæg gerne med billeder og uden alt for meget "læs videre på min hjemmeside". Håber det giver mening?
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


Emneforfatter
klausmm
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 24
Kontakt:

Re: Grillpølser - tilberedning

Indlæg#12 » 21. sep 2016, 20:06

Hey prause

Tænker at jeg fremover vil uddybe lidt mere her på forum - så det ikke bliver alt for meget som om jeg bare smider et link :-)
Hjemmeside: www.opskriftsbog.dk
Følg www.facebook.com/opskriftsbog for nyeste opskrifter

Brugeravatar

SpiFF
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 191

Re: Grillpølser - tilberedning

Indlæg#13 » 21. sep 2016, 21:14

Enig med Prause.

Klaus indlæg er berigende for forummet. Tager hatten af for vilje til at imødegå kritik.

Hvis du, som nævnt tidligere nævnt, undlader at henvise til din blog så burde det være mere passende jf. guruens board regler.

Desuden har du jo linket i din signatur, som er helt ok, iflg min mening.

Afslutteligt vil jeg også gerne ønske dig velkommen til.
CharBroil T36 (2014)
Primo Oval XL (2012)
Weber Smokey Mountain (2010)


Emneforfatter
klausmm
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 24
Kontakt:

Re: Grillpølser - tilberedning

Indlæg#14 » 21. sep 2016, 21:17

[smilie=pdt_aliboronz_37.gif]
Hjemmeside: www.opskriftsbog.dk
Følg www.facebook.com/opskriftsbog for nyeste opskrifter

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 116 gæster