indvielse af JBI-forlænger Juleeditionmodel

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Emneforfatter
sonnym
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 560

indvielse af JBI-forlænger Juleeditionmodel

Indlæg#1 » 24. dec 2007, 14:19

Så blev det tid til at sætte anden over... og hvad var mere nærliggende end at indvige den nye JBI-forlænger..... Juleediton.
Den blev sat op til langtidsstegning, som når jeg laver spareribs, med mursten og vandfad
Billede
Billede
Med den nye forlænger, var man nødt til at hæve lampen... dejlig imponerende forlænger :)
Billede
Her er så den dejlige andebasse.... 4200g fransk berberiand....mums.
Billede
Hvad har i andre gang i ......??
Her kommer der lige et par billeder af den færdige and og flæskesteg... det blev rigtig godt... og jeg tror at den nye forlænger er rigtig god til " low and slow", og det skal ikke være uprøvet med en gang pulled pork :)
Billede

Billede

Billede
Rigitg glædelig jul til alle .... håber vi ses i det nye år...
Senest rettet af sonnym 25. dec 2007, 10:54, rettet i alt 1 gang.
/Sonny
Nylig tilbagevendt Weberfreak...

Rigtige Weberfreaks har brændsår, og elsker det :-)


EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Indlæg#2 » 24. dec 2007, 14:21

Jeg sidder bare her ved pc og venter på at resten af famillien vågner fra deres middagslur så tager vi hjem til mine forældre hvor de lige har fortalt mig at jeg skal overtage julemaden da de smutter i kirke :?
Den skøre kok med den skøre hjemmeside
http://www.EddyTheMadChef.dk
BilledeBillede
Mit ynglings legetøj
Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb
Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57


Emneforfatter
sonnym
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 560

Indlæg#3 » 24. dec 2007, 14:22

EddyTheMadChef skrev:Jeg sidder bare her ved pc og venter på at resten af famillien vågner fra deres middagslur så tager vi hjem til mine forældre hvor de lige har fortalt mig at jeg skal overtage julemaden da de smutter i kirke :?

Lyder unfair... man sådan er det vel når man er kok :evil:
/Sonny
Nylig tilbagevendt Weberfreak...

Rigtige Weberfreaks har brændsår, og elsker det :-)


EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Indlæg#4 » 24. dec 2007, 14:26

sonnym skrev:
EddyTheMadChef skrev:Jeg sidder bare her ved pc og venter på at resten af famillien vågner fra deres middagslur så tager vi hjem til mine forældre hvor de lige har fortalt mig at jeg skal overtage julemaden da de smutter i kirke :?

Lyder unfair... man sådan er det vel når man er kok :evil:


Ja og resten af mine søskende har deres hænder skruet forkert på så der er sku ingen hjælp ( jeg har 3 søskende )
Den skøre kok med den skøre hjemmeside

http://www.EddyTheMadChef.dk

BilledeBillede

Mit ynglings legetøj

Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb

Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57


Emneforfatter
sonnym
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 560

Indlæg#5 » 24. dec 2007, 14:28

EddyTheMadChef skrev:
sonnym skrev:
EddyTheMadChef skrev:Jeg sidder bare her ved pc og venter på at resten af famillien vågner fra deres middagslur så tager vi hjem til mine forældre hvor de lige har fortalt mig at jeg skal overtage julemaden da de smutter i kirke :?

Lyder unfair... man sådan er det vel når man er kok :evil:


Ja og resten af mine søskende har deres hænder skruet forkert på så der er sku ingen hjælp ( jeg har 3 søskende )


bad luck..... den du klarer den jo nok.... :D
/Sonny
Nylig tilbagevendt Weberfreak...

Rigtige Weberfreaks har brændsår, og elsker det :-)


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#6 » 24. dec 2007, 14:39

Her er den farserede kalkun sat i ovnen - hold ferie den er stor..... :wink:

Flæskestegen bliver lavet på den lille Q100 - og resten af tingene til den store middag i dag er klargjort - så lige nu sidder jeg og nyder en ganske almindelig kold tuborg øl skål og god jul [smilie=pdt_aliboronz_37.gif] l
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#7 » 24. dec 2007, 15:02

Her er anden sat i Kamado'en og står og simrer low and slow.
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn


Meyer
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 968

Indlæg#8 » 24. dec 2007, 15:04

Jeg skal lave flæskesteg. Her ses den inden der kommer på grillen.

Billede

God jul til alle!
Med venlig hilsen

-Meyer

Brugeravatar

Grillkulmule
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1355

Indlæg#9 » 24. dec 2007, 15:08

Jeg har lige lagt en rullepølse i en stor gryde, så der er lidt til julefrokosten 2. juledag.

I aften skal vi til svigermekanikken, så de står for maden. (svigermor har ringet for at høre, hvor lang tid flæskestegen skulle have i grillen :D )
/Jackie
Billede

En dårlig fisketur er altid bedre end en god dag på arbejde.

Brugeravatar

Ludvigsen
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 995

Indlæg#10 » 24. dec 2007, 15:14

Stegen er færdig

Billede

Anden bliver også færdig

Billede

Glædelig jul til alle
Senest rettet af Ludvigsen 24. dec 2007, 15:17, rettet i alt 1 gang.
De bedste hilsner
Ludvigsen

3 urtepotter, en fiskestang, masser af ukrudt mellem fliserne, 2 rustne baljer, 1 tom ølkasse, 5 mursten. 1 raket-afyrings-rampe

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#11 » 24. dec 2007, 15:15

Jeg tror der er rigtig mange der griller i dag - jeg har talt med to familier, som ikke er på WG, men som alligevel bruger Weberen.
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn


PiaR
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 967

Indlæg#12 » 24. dec 2007, 15:15

Vi har haft anden i juleforlængeren i en times tid nu, den hygger sig i 130 graders varme.

Rødkålen lavede vi i går.

Min far går og pynter juletræ og æbleglögg'en er lige ved at være drikkeklar. Det er nu dejligt med sådan en stille og rolig eftermiddag.
mvh PiaR

Billede
Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320
www.weberudlejning.dk

Brugeravatar

holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Indlæg#13 » 24. dec 2007, 15:29

Her har anden stået i ovnen siden kl 10 på ca. 130 grader.
Der er lige fyret op i grillen hvor flæskestegen snart skal ud.

De små kartofler er kogt og pillet og ligger på køl.

Har været ude hos min "gamle" mor og ønske glædelig jul.

Nu er en kold Baltijos øl trukket op og nydes, imens konen og svigerdatteren er i kirke. Den nydes sammen med freden. :twisted:

Så nu skal rødvinen snart trækkes op og så ellers småhygges de sidste timer inden maden er klar. Så det ser ud til det lykkedes igen.

Glædelig jul allesammen og god appetit. :wink:
.../holmer


Emneforfatter
sonnym
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 560

Indlæg#14 » 25. dec 2007, 10:56

Billeder af de færdige "kræ" er lagt ind!! :D
/Sonny
Nylig tilbagevendt Weberfreak...

Rigtige Weberfreaks har brændsår, og elsker det :-)

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Indlæg#15 » 25. dec 2007, 11:53

"Den blev sat op til langtidsstegning, som når jeg laver spareribs, med mursten og vandfad"

Hej Sonny, har du en beskrivelse af hvordan ovenstående foregår :?:

.....lækker and, forøvrigt :savl2:
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior


Emneforfatter
sonnym
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 560

Indlæg#16 » 25. dec 2007, 12:33

jetlar skrev:"Den blev sat op til langtidsstegning, som når jeg laver spareribs, med mursten og vandfad"

Hej Sonny, har du en beskrivelse af hvordan ovenstående foregår :?:

.....lækker and, forøvrigt :savl2:

Hej Jetlar.

opskriften og medtoden er opfundet af JBI, og den skulle du prøve, det er det bedste spareribs du kan forestille dig... himmelsk..

http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic ... kamben+jbi
/Sonny
Nylig tilbagevendt Weberfreak...

Rigtige Weberfreaks har brændsår, og elsker det :-)

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Indlæg#17 » 25. dec 2007, 12:36

sonnym skrev:
jetlar skrev:"Den blev sat op til langtidsstegning, som når jeg laver spareribs, med mursten og vandfad"

Hej Sonny, har du en beskrivelse af hvordan ovenstående foregår :?:

.....lækker and, forøvrigt :savl2:

Hej Jetlar.

opskriften og medtoden er opfundet af JBI, og den skulle du prøve, det er det bedste spareribs du kan forestille dig... himmelsk..

http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic ... kamben+JBI


...mange tak, den vil jeg prøve :D
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior


Emneforfatter
sonnym
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 560

Indlæg#18 » 25. dec 2007, 12:37

PiaR skrev:Vi har haft anden i juleforlængeren i en times tid nu, den hygger sig i 130 graders varme.

Rødkålen lavede vi i går.

Min far går og pynter juletræ og æbleglögg'en er lige ved at være drikkeklar. Det er nu dejligt med sådan en stille og rolig eftermiddag.

Hej Pia..... Æbleglögg??? hvad er det :oops: , og hvordan gik det med anden, vores blev rigtig god, og fik omkring 4 timer ved lav temp i den nye forlænger, den er rigtig god til langtidsstegning..
/Sonny
Nylig tilbagevendt Weberfreak...

Rigtige Weberfreaks har brændsår, og elsker det :-)


EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Indlæg#19 » 25. dec 2007, 12:52

Ludvigsen skrev:Stegen er færdig

Billede

Anden bliver også færdig

Billede

Glædelig jul til alle


Hey Ludvigsen den flæskesteg ser godt nok perfekt ud, var den lige så god som den ser ud ?
Den skøre kok med den skøre hjemmeside

http://www.EddyTheMadChef.dk

BilledeBillede

Mit ynglings legetøj

Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb

Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57


PiaR
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 967

Indlæg#20 » 25. dec 2007, 15:59

sonnym skrev:Hej Pia..... Æbleglögg??? hvad er det :oops: , og hvordan gik det med anden, vores blev rigtig god, og fik omkring 4 timer ved lav temp i den nye forlænger, den er rigtig god til langtidsstegning..



Hej Sonny,

"Glögg" med æblejuice
Til ca 10 - 12 personer:


3 liter god æblejuice, gerne rå saft
3 citroner i skiver
Glöggkrydderier (en pose fra Santa Maria passer fint)

Rørsukker efter smag
Rom efter smag

Juicen varmes langsomt op til kogepunket sammen med citronskiverne og glöggkrydderierne.

Rørsukker og rom tilsættes efter smag.

--

Vores and var fantastisk!
Saftig, mør og smagfuld. Der er nu ikke noget som en Weberand :)
mvh PiaR



Billede

Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320

www.weberudlejning.dk


ladybird
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 696
Kontakt:

Indlæg#21 » 25. dec 2007, 17:00

Hej Pia

Det er bare en rigtig lækker opskrift på en lidt anderledes glögg, du har der.

Jeg har lavet noget over bål der ligner meget bare uden rom til en flok små spejdere til deres juleafslutning.

Jeg brugte koldpresset most fra Dansks Kernefrugt, rørsukker, et par kardemommekapsler, en vanilletang og en stump kanelstang
Mvh. Anette

OTG 57 cm grå limited edition aug 2007 med JBI-smoker
OTG 47 cm feb 2007 (øv 57cm kan ikke komme ind i campingvognen)
Smokey Joe Gold maj 2007 (picnic)
Q120 marts 2008


PiaR
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 967

Indlæg#22 » 25. dec 2007, 17:16

Ladybird,

Den smager så dejligt - både med og uden rom.
Efter at jeg har smagt den, er jeg ikke meget for alm varm rødvin med müsli :D
mvh PiaR



Billede

Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320

www.weberudlejning.dk

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4857

Indlæg#23 » 25. dec 2007, 18:39

Ihhhh altså nu kan jeg snart ikke tåle at se flere billeder af mad i JBI forlængere,

det er dog exceptionelt så lækkert det ser ud alt sammen

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 28 gæster