Hvad skal du/i have til aftensmad i dag? (2008)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

prp
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1234

Indlæg#2201 » 14. nov 2008, 15:44

Hej Jette !

Så kan det da være vi render ind i hinanden. Vi skal også til koncert.

god fornøjelse :D
Mvh. Pia
Vinder af ugens udfordring #1 / Bedste selleri-kok 2008

Brugeravatar

Slagteren
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 963

Indlæg#2202 » 14. nov 2008, 18:51

Vi skal ha koteletter i fad idag .. og så står der en kalve tykkam og små bobler så vi kan få en gang kalve frikasse i morgen ..
Mvh. Carsten

Brugeravatar

Grillkongen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 511

Indlæg#2203 » 14. nov 2008, 19:43

Her har vi fået kamben og bagte kartofler. Benene ( fra Metro) var kun krydrede med salt og peber og havde kun fået 5 kvarter i grillen men de var perfekte.:shock:
I morgen skal vi ha en forsinket Mortens And sammen med et hold gamle venner. And med hele svineriet :savl2:
Foråret 2000 One-touch Gold 57 cm.
Sommer 2008 One-touch Gold 57 cm. Kobber edition.
Weber Q 200 til Kreissl pris ;-)
Plus alt det løse.

Brugeravatar

anje
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2691

Indlæg#2204 » 14. nov 2008, 21:43

Grillkongen > Det lyder lækkert :D :D :D
Mvh Anders

Af mad på fad og vin i glas, er lidt for lidt, præcis tilpas. (af PH)

Masser af lækre opskrifter i GrillGalleriet..Klik her

Billede


Bredal
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 227

Indlæg#2205 » 15. nov 2008, 10:58

Hos os står den på lammekølle, med masser af hvidløg, dertil kartofler, gullerødder og brocoli overdænget med hjemmelavet hvidløgssmør og så ellers ind under køllen og grilles, dertil en god sauce lidt flüte Taziki og naturligvis en flaske god rødvin :D


God weekend
Hej fra
Morten

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Indlæg#2206 » 15. nov 2008, 12:00

Her bliver det også lammekød.
Dog som steakes, der har ligget i en marinade af citron og olivenolie og Jamaica jerk rub, fundet i urtekram.
Som tilbehør, skal vi have bagte rodfrugter, ris og ærtesovs og måskeeeeeeeee bliver der også en både en forret og en dessert :wink:

Med venlig hilsen

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Indlæg#2207 » 15. nov 2008, 12:51

And - jeg har ikke været så heldig med mine grillede ænder, men nu prøves der til igen :D

...denne gang med udgangspunkt i Guruens "gamle" opskrift :wink:
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#2208 » 15. nov 2008, 13:03

Her bliver det til en omgang Pariserbøf med salat til... :D

Det kan jeg vist lige overkomme at lave, da jeg ligger med ondt i halsen, som så mange andre. :(

Skulle ellers have været på Pølsekursus med Kimbi i dag æv bæv.....
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Indlæg#2209 » 15. nov 2008, 13:20

Gæt hvad vi skal ha? :wink:


Billede


Uhm! Hj. lavet falafel, salat, hvidløgsdressing og grovpita :savl2:

Brugeravatar

jørgen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1189
Kontakt:

Indlæg#2210 » 15. nov 2008, 13:29

aner det ikke - men vi skal på "wallmanns restaurant " i aften til 4 retters menu samt show - og vine til, så er det surt at man skal spille turnering imorgen klokken 0900 - så ingen natklub til mig og fruen .
otg 57 - premium 57-wok indsats - bagesten - stege indsats og godt humør

Brugeravatar

Emneforfatter
Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Indlæg#2211 » 15. nov 2008, 18:27

Mmm vi har lige fået nakkekotelletter med Obie's sweet'n'heat
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

Chefen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2456

Indlæg#2212 » 15. nov 2008, 18:30

Her står den på nem mad i dag.....hjemmelavede burgere og grovfritter...engang i mellem skal det være nemt.... :D
Anders

Brugeravatar

ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#2213 » 15. nov 2008, 18:35

Star Wars menuén... Er wienerschnitzel :savl2:
Desserten er masser af popkorn og cola og Øl.... :D
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

Malle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 740

Indlæg#2214 » 15. nov 2008, 18:52

Vi fik en dobbeltdækker bøf her til aften. :savl1:
Kunne begge kun spise en halv.

Billede

Billede

Til venstre ligger vores uundværlige syltede løg. :lol:
Mvh. Malle
Billede

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Indlæg#2215 » 16. nov 2008, 10:39

I dag skal jeg igang med at lave guleærter med hjemmerøget bacon og hjemmelavet medister :D

Og så er der rester til husbond i morgen :D
Han æææææææææælsker andendags guleærter

Til forret serverer jeg skivet røget lammekølle og til dessert skal vi have citronfromage

Med venlig hilsen


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#2216 » 16. nov 2008, 11:12

Vi skal have hjemmelavede pølser og hjemmebagte pølsebrød....

Billede

Billede

Billede
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

Malle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 740

Indlæg#2217 » 16. nov 2008, 11:16

I dag skal jeg igang med at lave guleærter med hjemmerøget bacon og hjemmelavet medister


Åh gule ærter, lige noget jeg kunne spise i dag, hvor det er sådan et ruskvejr. :savl1:
Mvh. Malle
Billede

Brugeravatar

Malle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 740

Indlæg#2218 » 16. nov 2008, 11:19

Mor Birthe skrev:Vi skal have hjemmelavede pølser og hjemmebagte pølsebrød....

Billede

Billede

Billede


De pølser ser vanvittig gode ud, I har da pølser til lang tid i den portion. :)
Mvh. Malle
Billede


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#2219 » 16. nov 2008, 11:39

Malle skrev:
Mor Birthe skrev:Vi skal have hjemmelavede pølser og hjemmebagte pølsebrød....

Billede

Billede

Billede


De pølser ser vanvittig gode ud, I har da pølser til lang tid i den portion. :)


Det er nu ikke vores allesammen der skulle deles i porten. :lol:
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#2220 » 16. nov 2008, 19:05

rester fik vi idag-- Og HVILKE rester!!!
Billede
closeup:
Billede
det røde kød var culotten fra i går-- UHA det var godt-- det blev spist koldt--
hvor resten var genopvarmet


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#2221 » 17. nov 2008, 14:49

I dag skal vi have Cajunmarinerede svinekoteletter lavet på Q100, pastasalat og Fred's pølsebrød ristet og smurt med lidt hvidløgssmør... :D

Så er der nemlig ryddet op i resterne fra de sidste par dage... :lol:
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#2222 » 17. nov 2008, 18:04

I dag skal vi krebinetter/karbonader( har aldrig fundet ud hvad forskelen er)
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#2223 » 17. nov 2008, 18:14

ggf skrev:I dag skal vi krebinetter/karbonader( har aldrig fundet ud hvad forskelen er)


Er det ikke et spørgsmål om du bor i Jylland eller på Sjælland. Da jeg boede i Jylland hed de karbonader, og det kalder jeg dem stadig, men andre kalder dem krebinetter. Ret mig hvis jeg tager fejl :lol:
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#2224 » 17. nov 2008, 18:16

Her har vi spist nogle lækre frikadeller af fars hakket af nakkefilet med kartofler og persillesovs til. Vi hakker al fars selv, så vi ved, hvad den indeholder :)
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#2225 » 17. nov 2008, 18:24

Angus: Søgte selv lidt og jeg tror du har ret .. og dog, der er flere meninger. Se her
http://www.sondagsavisen.dk/99/01018082/
Senest rettet af ggf 17. nov 2008, 18:26, rettet i alt 1 gang.
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Indlæg#2226 » 17. nov 2008, 18:25

Biksemad med rødvinswhiskyandesovs til :D
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#2227 » 17. nov 2008, 18:29

I dag har fået Cajunmarinerede (marinade fra Lidl) svinekoteletter lavet på Q100, pastasalat og Fred's pølsebrød ristet og smurt med lidt hvidløgssmør... :D

Så er der nemlig ryddet op i resterne fra de sidste par dage... :lol:

Her kommer der lige nogle billeder af dagens menu:

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Velbekomme og rigtig god aften.. :wink:
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#2228 » 17. nov 2008, 19:13

Lige et billede af vores Krebinetter :D

Billede

Det smagte lige godt.. om man kalder dem karbonader eller krebinetter
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Indlæg#2229 » 17. nov 2008, 19:35

Jysk: karbonader :D Djævleøsk: krebinetter :shock: .......................... :lol: :lol: :lol:
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior

Brugeravatar

ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#2230 » 17. nov 2008, 19:40

På Dansk :Karbonetter... :wink:
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

prp
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1234

Indlæg#2231 » 17. nov 2008, 20:28

ggf skrev:I dag skal vi krebinetter/karbonader( har aldrig fundet ud hvad forskelen er)


Hej Jacob !

Forskellen på en karbonade og en krebinet, er at i sidstnævnte er der tilsat f.eks. revet gulerod eller kartoffel eller rasp i farsen.

Det har jeg i hvertfald læst en gang. ??
Senest rettet af prp 17. nov 2008, 20:37, rettet i alt 1 gang.
Mvh. Pia
Vinder af ugens udfordring #1 / Bedste selleri-kok 2008

Brugeravatar

Emneforfatter
Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Indlæg#2232 » 17. nov 2008, 20:36

Forskellen er, iflg. madeddy bl.a. størrelse og formen.

En krebinet er oval og der serveres 2 stk. pr. portion.
En karbonade er rund og der serveres 1 stk. pr. portion

http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=4432
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#2233 » 17. nov 2008, 20:45

Morten L skrev:Forskellen er, iflg. madeddy bl.a. størrelse og formen.

En krebinet er oval og der serveres 2 stk. pr. portion.
En karbonade er rund og der serveres 1 stk. pr. portion

http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=4432


Tak for det.. Hvis eddys bibel siger sådan ... Har jeg spist karbonader i dag
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

prp
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1234

Indlæg#2234 » 17. nov 2008, 20:46

http://www.gamledanskeopskrifter.dk/page364.html

Prøv at kigge og læse dette link - om karbonader og krebinetter
Mvh. Pia
Vinder af ugens udfordring #1 / Bedste selleri-kok 2008

Brugeravatar

ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#2235 » 17. nov 2008, 20:51

Rigtig godt prp
Der står også i eddys bibel at krebinetter er med revet franskbrødskrumme, fløde, æg
TAK
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

prp
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1234

Indlæg#2236 » 17. nov 2008, 20:53

Velbekom Jacob :D
Mvh. Pia
Vinder af ugens udfordring #1 / Bedste selleri-kok 2008


Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 929

Indlæg#2237 » 17. nov 2008, 21:21

vi har fået rødvinsmarineret skinkecylotte med kartoffelskiver og rødvinssovs.
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.

Brugeravatar

prp
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1234

Indlæg#2238 » 18. nov 2008, 09:44

I dag skal vi have en ribbenssteg
Mvh. Pia
Vinder af ugens udfordring #1 / Bedste selleri-kok 2008


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#2239 » 18. nov 2008, 10:11

PRP Ribbenssteg lyder rigtigt lækkert - det kunne jeg godt tænke mig i morgen. :D

I dag skal vi have en omgang stegt flæsk, kartofler og persillesovs... :savl2: :savl2:
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)


Trisse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 345

Indlæg#2240 » 18. nov 2008, 10:22

Her bliver det en noget forsinket "Mortens-and".

Overvejer kraftigt at smide den i ovnen "low and slow" ved 100-120 gr., da det øsregner og blæser her i det vestsjællandske. :x

Men, hva'....så kan man jo gå og nyde duften hele dagen. :P
Mvh. Trisse

Brugeravatar

Emneforfatter
Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Indlæg#2241 » 18. nov 2008, 10:45

Jeg har taget noget hjemmehakket oksekød op af fryseren.

Tror vi skal have en hakkedreng med kartofler og grønt....måske lidt sovs :D
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

Malle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 740

Indlæg#2242 » 18. nov 2008, 16:30

Her skal vi ha' skinkeschnitzel, med kartoffelbåde og rosenkål.

Det hele bliver lavet i køkkenet. :wink:
Mvh. Malle
Billede

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#2243 » 18. nov 2008, 16:50

Her står den på sennepsstegte grønne bønner og bagte kartofler med sennep/olie dressing.
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

den ikke-skaldede kok
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 410

Indlæg#2244 » 18. nov 2008, 18:23

Vi skulle, ( skal nok alligevel - men på komfur) have 2 kalkun tornedos, som jeg lige har viklet, mens jeg spekulerede over hvor grillristene var henne. ØV jeg havde glemt at junior har lånt forlængeren, og taget BEGGE riste med. S.. svært at grille tornedos uden rist.. Altså køkkenmad i dag
Hilsen Benny som griller på Kamado XL og 3 stk. Weber

Brugeravatar

Slagteren
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 963

Indlæg#2245 » 18. nov 2008, 18:47

Vi skal ha Elg hakke bøffer med gorgonzla sovs og så laver jeg en slags kartoffelfad med hvidløg rødløg balsamico olivenolie og en masse lækre krydderurter.
Mvh. Carsten

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Indlæg#2246 » 19. nov 2008, 09:16

Endelig hjemme igen.
Idag skal vi have hakket hjortekød og det skal blandes med en svinemørbrad der bliver hakket også, og hvis det smager godt, kommer der billeder og opskrift i aften :lol:

Med venlig hilsen

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Indlæg#2247 » 19. nov 2008, 09:31

Bjærge og går det helt galt så er det jo bare her du skal poste dine billeder istedet :)
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic ... highlight=
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Indlæg#2248 » 19. nov 2008, 09:39

topgun skrev:Bjærge og går det helt galt så er det jo bare her du skal poste dine billeder istedet :)
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic ... highlight=


:lol: :lol: :lol:

Med venlig hilsen

Brugeravatar

Malle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 740

Indlæg#2249 » 19. nov 2008, 15:07

I aften skal vi ha' forloren hare, med rigtig dejlig sauce, det er godt nok længe siden vi har fået det. :)
Mvh. Malle
Billede

Brugeravatar

holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Indlæg#2250 » 19. nov 2008, 15:34

Wienerschnitzel med det hele, undtagen ansjoser. :shock:

Normalt smider vi frosne kartoffelskiver i friture, men i aften bliver det hjemmelavede brasekartofler.
.../holmer

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster