Hvad skal du/i have til aftensmad i dag? (2008)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#1001 » 14. aug 2008, 21:54

HenrikB skrev:Jacob - as usual, very nice...

---------

Vi lavede en ribbensteg og prøvede igen med lidt træflies på risten.
Det gik i dag forbavsende godt. God røg som også satte sig fint
i kødet. Uden at blive for dominerende. Der er selvfølgelig lidt ekstra
rengøring af risten. Men det er jo en støbejernsrist, så jeg tror ikke
det bliver et større problem.

Gode, MEGET sprøde svær og dejligt mørt, saftigt kød.

Vi spiste majs i svøb til...

Billede


Billede


Billede

Den ser super sprød ud den steg Mums :savl2:
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#1002 » 14. aug 2008, 22:00

TrineHG skrev:GGF - tak for tippet - jeg lærer hele tiden (ikke kun at grille, haha) :-)

Og så burde du omdøbes til GUF i stedet for GGF med det lækre flæsk, du lige har serveret, det er da rent GUFFImad :)

Tak for det :lol: :lol: :lol:
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Indlæg#1003 » 15. aug 2008, 09:30

Dagens menu:
Da jeg skal til brunche hos en arb. kollega, der fylder 50 idag, er husbond og jeg blevet enige om, at jeg bare laver noget let til aften, så valget blev:
hvidløgs grill pølser med hjemmelavet pommes duchess og en hurtigt lavet agurkesalat.
Med venlig hilsen

Brugeravatar

webermeister
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 909
Kontakt:

Indlæg#1004 » 15. aug 2008, 17:51

dagens menu i Næstved: ribben-burgere med grill-røget ribbensteg
hilsen Lars
http://www.facebook.com/webermeister

Billede
a boy and his toy: OTG 57, Q300, smokey joe, JBI-smoker

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#1005 » 15. aug 2008, 18:44

webermeister uha uha lyder lækkert

her skal vi 'ha dizzypig kylling :-)

Brugeravatar

FruDuborg
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 427

Indlæg#1006 » 15. aug 2008, 20:17

Her står den på grøntsagssuppe og tørstegte kyllingebryster med bagte tomater og et drys brøndkarse :D
Med venlig hilsen

FruDuborg

www.madpassionen.dk

Billede

Brugeravatar

webermeister
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 909
Kontakt:

Indlæg#1007 » 15. aug 2008, 20:26

kamado skrev:webermeister uha uha lyder lækkert


jo tak; det blev det også. Men sjovt nok når ens aftensmenu blir kommenteret så er det præcis når man ikke har taget billeder....det må jeg blive lidt bedre til at huske :oops:
hilsen Lars
http://www.facebook.com/webermeister

Billede
a boy and his toy: OTG 57, Q300, smokey joe, JBI-smoker


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#1008 » 16. aug 2008, 13:25

I dag står menuen på Ribbenssteg, pommes Rösti, rødkål og måske en smule sauce..... :wink:

Fortsat god lørdag, med det gode vejre der er lige nu. :D
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Indlæg#1009 » 16. aug 2008, 14:40

Efter en dejlig tur ved Støvringgård kloster nord for Randers, skal vi lige se håndboldkampen mod Island, og så skal jeg igang med spansk paella.

Ha`en fortsat dejlig lørdag i det ganske land.
Med venlig hilsen

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Indlæg#1010 » 16. aug 2008, 15:52

Bjærge, det glæder jeg mig til, Paella, det har jeg aldrig hverken smagt eller lavet. men jeg har lyst - har set de har nogle vidunderlige pander i Ikea, den må være god på min Weber :)

Hvad vi skal have, kommer jeg tilbage til senere, men det er noget gammeldaws, som egentlig er for varmt til vejret, vi har, men sådan er det :-)
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Indlæg#1011 » 16. aug 2008, 16:22

Endelig friaften, så her skal grilles. :P

Bunden lægges med lidt pølser, og derefter en flankesteak som ligger og marinerer.

Rigtig god lørdag til alle på GG.
.../holmer

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Indlæg#1012 » 16. aug 2008, 16:35

Vi skal til min mors 57-års fødselsdag, så der vanker kød med brun sauce, perleløg og agurkesalat...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Indlæg#1013 » 16. aug 2008, 16:39

Så må du hilse gammel-guru-trunten fra holmer og ønske tillykke med dagen. :P

Uhhhmmm. Perleløg. Har jeg ikke fået siden Litauen.
.../holmer

Brugeravatar

jørgen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1189
Kontakt:

Indlæg#1014 » 16. aug 2008, 16:44

grill party kom med hvad du vil, der er nogle menesker som har gjort som jeg ville i et nybygget område med rækkehuse, vi skal mødes og hygge os på den store plads der er her og medbringende havd vi nu kan finde på pr. familie - jeg ved ikke havd høvdingen medbringer hjem men det bliver hyggeligt tror jeg. foto's kommer senere
jørgen
otg 57 - premium 57-wok indsats - bagesten - stege indsats og godt humør

Brugeravatar

fudge83
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 27
Kontakt:

Indlæg#1015 » 16. aug 2008, 16:53

Her i Knudby står den på hjemme lavet burger...


Aastradsen
Bruger
Indlæg: 1270
Kontakt:

Indlæg#1016 » 16. aug 2008, 17:23

Steaks fra den 1/4 kalv vi købte, med salat, bagte kartofler, hasselback kartoffler, Turds og hele svineriet!

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#1017 » 16. aug 2008, 17:43

bbq rester, kylling, strimlet ribeye, frikadeller, pommes fritter, hvidløgsbrød, salat

Brugeravatar

Jeppesen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93
Kontakt:

Indlæg#1018 » 16. aug 2008, 20:41

Vi fik Luksushakkebøffer og fyldte koteletter med tomatsalat, krydderkartofler og hvidløgsflütes.. Mums det var lækkert..

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede
mvh

Ann Jeppesen

Brugeravatar

michael og marianne
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 169

Indlæg#1019 » 16. aug 2008, 21:20

her fik vi frilandskotteletter med stegte kartofler og salat
ups salaten kom ikke med på billedet
jeg fik også bagt flutes med min nye flutesform, et vist forum fik mig til at glemme tiden da de skulle hæve, så de hævede lidt for meget , og faldt lidt sammen igenBillede
Billede
Billede
Billede
Billede
. men de smagte rigtig godt
der blev også bagt Trines Banankage, som vi er blevet ret forfaldne til her i familien.
og tilsidst et landbrød.
Marianne



2008 Kamado Primo jr
2010 Kamado Primo XL
2011 Mini BGE
+ 7 andre grill

Brugeravatar

webermeister
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 909
Kontakt:

Indlæg#1020 » 16. aug 2008, 21:56

Jeppesen skrev:Vi fik Luksushakkebøffer og fyldte koteletter med tomatsalat, krydderkartofler og hvidløgsflütes.. Mums det var lækkert..

lækker menu. Hvad fyld havde du kommet i koteletterne?
hilsen Lars
http://www.facebook.com/webermeister

Billede
a boy and his toy: OTG 57, Q300, smokey joe, JBI-smoker

Brugeravatar

Jeppesen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93
Kontakt:

Indlæg#1021 » 16. aug 2008, 22:01

Jeg kom bredbladet persille,basilikum, champignon og emmentaler-ost i.. Plus lidt forskellige krydderier fra hylden.. Jeg vil ikke anbefale emmentaler-osten, da den ikke smager af ret meget.. Men alt i alt blev det nu ganske vellykket alligevel..
mvh



Ann Jeppesen

Brugeravatar

webermeister
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 909
Kontakt:

Indlæg#1022 » 16. aug 2008, 22:06

lækkert ser det ihvertfald ud Jepepsen...det må jeg prøve :)
hilsen Lars
http://www.facebook.com/webermeister

Billede
a boy and his toy: OTG 57, Q300, smokey joe, JBI-smoker


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#1023 » 17. aug 2008, 07:54

Hej Marianne
Den menu ser lækker ud og dine flütes er blevet rigtig flotte. [smilie=bluecolorz5_pdt_13.gif] [smilie=bluecolorz5_pdt_13.gif]



I går fik vi "kamado"ribbenssteg med pommes Röstis og brun sovs.

Billede

Billede

Billede

Til dessert fik vi røget brie lavet på eftervarmen i Kamadoen.

Billede

Nøj hvor det smagte godt det hele. :D

I dag skal vi have en hakkebøf måske med pommes Duchesses og lidt salat. :savl2: :savl2:
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#1024 » 17. aug 2008, 08:06

Hej Mor Birthe!
Flot ribbensteg - det er Kamado bare god til. Hvor lang tid gav du den røgede brie og hvor lagde du den i grillen - på forhøjer eller hvordan :) Jeg bliver nødt til at prøve igen :!:
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#1025 » 17. aug 2008, 08:13

angus skrev:Hej Mor Birthe!
Flot ribbensteg - det er Kamado bare god til. Hvor lang tid gav du den røgede brie og hvor lagde du den i grillen - på forhøjer eller hvordan :) Jeg bliver nødt til at prøve igen :!:


Hej Angus

Da der ikke var så meget kul tilbage lagde jeg den på direkte varme på den nederste rist - smed lidt elletræ på og lod den stå i ca. 15 - 20 min . ved 100 grader....

Billede

Kamadoen skal ikke være voldsom varm når man røger den - så bliver den helt perfekt.

Du må op på hesten igen og så prøve med en billig brie i næste omgang.

Til denne her fik vi vindruesirup og salt kiks til - det smagte rigtig godt :D

Der er et lille stykke tilbage som jeg skal have på en ristet franskbrød om lidt. 8)
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#1026 » 17. aug 2008, 08:17

Jeg har en lille brie i køleskabet, som vi jo kan prøve i dag - men først lige en 6 km tur med stavene i det dejlige vejr :D
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#1027 » 17. aug 2008, 08:23

angus skrev:Jeg har en lille brie i køleskabet, som vi jo kan prøve i dag - men først lige en 6 km tur med stavene i det dejlige vejr :D


Rigtig god gå tur - ja nu er solen også ved at titte frem her - så kan det være, vi kan få ryddet lidt mere op på terassen i dag. :D
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Indlæg#1028 » 17. aug 2008, 09:51

Flot menu, mor Birthe, min mavse rumler lige nu, hehe :-)

Idag skal vi have stegt flæsk med "pettersillesovs" - det er første gang, jeg prøver at lave det på grill.
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#1029 » 17. aug 2008, 11:03

Hos os står den i aften på grøntsagssuppe og orientalsk risotto
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

Slagteren
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 963

Indlæg#1030 » 17. aug 2008, 11:24

Her i huset bliver det til wienerschnitzler med braskartofler og hvis jeg gider skal jeg lave Guru´ens tomat/oste flüte så det er klar til når vi får gæster i morgen.
Mvh. Carsten

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#1031 » 17. aug 2008, 14:50

Grillet hals af rålam med grøn salat og evt. med en røget brie til dessert
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

Grillkongen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 511

Indlæg#1032 » 17. aug 2008, 17:48

Vi er lige lidt bagud med opdateringen.....
Men fredag grillede vi en dejlig culottesteg med flødekartofler sammen med familien Kreissl.
Lørdag blev det til bøffer og kartoffelmos på støbejern.
Og i dag bliver det til marineret svinemørbrad og grillede grøntsags-ris :D
Foråret 2000 One-touch Gold 57 cm.
Sommer 2008 One-touch Gold 57 cm. Kobber edition.
Weber Q 200 til Kreissl pris ;-)
Plus alt det løse.

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#1033 » 17. aug 2008, 18:41

her er det Dexter lo slow der har været på kamado siden i morges kl 8
imens vi var i farum og herlev... lige kommet hjem .. kamado 225 :-)
set and forget ....!

Brugeravatar

Jeppesen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93
Kontakt:

Indlæg#1034 » 17. aug 2008, 19:11

Vi fik steg med hjemmelavet marinade. Der i dag bestod af honning dijon sennep, oliven olie, brun farin, salvie, basilikum, bredbladet persille og salt/peber. Der blev snittet i stegen og snittene blev fyldt med emmentaler ost og hjemmelavet hvidløgssmør. Som tilbehør kom der grillede majs, tomatsalat fra igår og de kartofler der var til overs fra igår blev overdrysset med bredbladet persille og stegt på grillen.. Nøj det var mums..
mvh



Ann Jeppesen

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Indlæg#1035 » 17. aug 2008, 19:19

Som skrevet tidligere, fik vi stegt flæsk :) . Jeg salter altid flæsk, før jeg steger det 8) , men lige præcis idag, hvor jeg skulle have min debut som flæskevender på Summit'en, gik det helt galt :evil: , tak for kaffe, Århus-bugten bliver tørlagt i aften :x , det var dælme en salt omgang :oops: , ærgeligt, ØV. Nærmest hvinende - hvad tænker jeg dog på :?:

Billede

For ikke at nævne de stykker, der blev brankede - det var sgu ikke lige min mad-dag idag :evil:
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

michael og marianne
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 169

Indlæg#1036 » 17. aug 2008, 19:38

hej Trine
det kan man heldigvis ikke se på billedet
det ser super lækkert ud :D
Marianne



2008 Kamado Primo jr
2010 Kamado Primo XL
2011 Mini BGE
+ 7 andre grill

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Indlæg#1037 » 17. aug 2008, 19:54

Tak Marianne, ja det ser rimeligt rigtigt ud på billedet, uha, nej jeg må ile, vand, vand vand ;)
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

michael og marianne
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 169

Indlæg#1038 » 17. aug 2008, 21:45

her fik vi carpaccio med rucola og tomat
derefter ribbensteg stegt på kamadoen med salat og flutes

til dessert en skive af Trines banankage med en klump is, men den glemte jeg at tage et billede af :lol:
Billede
Billede
Marianne



2008 Kamado Primo jr
2010 Kamado Primo XL
2011 Mini BGE
+ 7 andre grill

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#1039 » 17. aug 2008, 22:32

TrineHG skrev:Som skrevet tidligere, fik vi stegt flæsk :) . Jeg salter altid flæsk, før jeg steger det 8) , men lige præcis idag, hvor jeg skulle have min debut som flæskevender på Summit'en, gik det helt galt :evil: , tak for kaffe, Århus-bugten bliver tørlagt i aften :x , det var dælme en salt omgang :oops: , ærgeligt, ØV. Nærmest hvinende - hvad tænker jeg dog på :?:

Billede

For ikke at nævne de stykker, der blev brankede - det var sgu ikke lige min mad-dag idag :evil:


Det var da ærgerligt :cry:

Jeg fik gjort det samme med Spare Ribs, for et styyke tid siden

Fy for den, de var næsten uspiselige... :oops:
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Indlæg#1040 » 18. aug 2008, 10:53

Efter en dejlig weekend, med masser af inspirationer, har jeg idag tænkt mig, at kaste mig over denne sag, som lå i mit viktualierum, indkøbt inden jeg blev, vild med grill.

Billede

Der kommer billeder af, hvad jeg og Bertha , gjorde ved den i aften.
Med venlig hilsen

Brugeravatar

jørgen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1189
Kontakt:

Indlæg#1041 » 18. aug 2008, 11:24

Jeg får besøg af nogle kollegaer til en herre middag ( næsten ) og her skal der serveres
Guru'ens rejecocktail til forret
Indbagte Tournadoes med hvidløgssmør
Dessert bliver der ikke noget af tror jeg nok ellers bliver det is. med vafler
Tilbehør : Cocktailen små kuvert brød
hovedretten blandet salat - hele majs fra grillen - samt hvidløgs brød og lidt vin - vi skal alle på job dagen efter.

jørgen
otg 57 - premium 57-wok indsats - bagesten - stege indsats og godt humør


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#1042 » 18. aug 2008, 11:31

Inspireret af TrineHg's menu i går - kommer menuen i dag til at stå på - ja gæt 8) STEGT FLÆSK MED RONALDOWITCH'S PERSILLESOVS
det bliver i dag lavet på Junior, for så bliver det nemlig rigtig godt. :savl2: :savl2: :savl2:
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#1043 » 18. aug 2008, 11:45

Pizza på Kamado
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn


Trisse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 345

Indlæg#1044 » 18. aug 2008, 12:22

Letsaltet/grillrøget flæsk og persillesovs.....er vist også blevet inspireret! :lol:
Mvh. Trisse

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Indlæg#1045 » 18. aug 2008, 12:26

Årh hva,hva,hva Marianne, du kan sørme rigtigt rette an, hvor ser det lækkert ud, og du kan stole på, jeg ærgrer mig gul og grøn lige nu......

Igår var jeg på min yndlingsgård Kartoffel&Co, og de er rigtigt begyndt at sælge delikatesser, igår var "dagens tilbud" netop carpaccio, men jeg syntes ligesom ikke det egnede sig til forret før stegt flæsk. Og idag har de lukket, men suk hvor jeg længes efter det, når jeg ser dine anretninger, mums.

Heheh, nå så du fik banankage :-)
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Indlæg#1046 » 18. aug 2008, 12:27

Kære flæskegrillere, pas på saltet, pas på saltet, loooooooooooool :)
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011


Bredal
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 227

Indlæg#1047 » 18. aug 2008, 13:56

I dag står den på hakkebøffer, bløde løg, spegel æg, kartofler og sauce 8)
Hej fra
Morten

Brugeravatar

Emneforfatter
Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Indlæg#1048 » 18. aug 2008, 15:57

Hehe - jeg kunne ikke stå for presset

Har sendt konen ned efter flæsk og persille - kartoflerne graver jeg op i haven :D
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

den ikke-skaldede kok
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 410

Flæsk?

Indlæg#1049 » 18. aug 2008, 16:42

Flæsk? -Næh, det har jeg vist nok af i forvejen :( . Skal grille noget gyrosskinke fruen har købt (ligner skinkeinderlår med et-eller-andet indeni). OG griller på nyrengjorte riste, det skulle man gøre lidt oftere. :roll:
Hilsen Benny som griller på Kamado XL og 3 stk. Weber

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Indlæg#1050 » 18. aug 2008, 17:36

Vi skulle have haft culottesteg, da jeg har een i køleskabet, men da jeg ikke var klar over, hvor mange vi bliver, supplerede jeg med en lille nakkefilet, der nu roterer ved lav varme på 3. time.....nå, sluttelig bliver vi IKKE mange, så culotten bliver slet ikke anvendt idag.

Hertil skal vi have "moffelmos" på støbejernstallerkner, fyldt ud i hullet med en blanding af løg, peberfrugt m.v.
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 7 gæster