Hjælp til Nachos

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
kcbuus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 155
Kontakt:

Hjælp til Nachos

Indlæg#1 » 18. jun 2015, 11:58

Jeg har virkelig problemer med at få mine nachos gode :-(
Enten bliver de sorte og brændte, ellers bliver de bløde og slet ikke knasende. Ofte ligger osten som små tørre streger ovenpå nachos.
Det sker ofte det øverste lag bliver ret god, men alt nedenunder er ofte slatten og slet ikke smeltet. Giver jeg det så endnu mere for at få det nederste lækkert. Så bliver det øverste lag nærmest uspiseligt....

Jeg gir aldrig op! - men er sku tæt på :-(

Har prøvet både ved 200 grader i grillen og har også prøvet ved langt højere temperature.
Har ligeledes prøves med mange forskellige typer ost....

HELP :)
//Buus

Mine Webere holder mig i live :)
Weber One-Touch 57cm Premium, Weber Q120, Weber Genesis E-330


tummes
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 513
Kontakt:

Re: Hjælp til Nachos

Indlæg#2 » 18. jun 2015, 12:04

Lav et tyndere lag så er det hele færdigt på samme tid

Brugeravatar

Emneforfatter
kcbuus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 155
Kontakt:

Re: Hjælp til Nachos

Indlæg#3 » 18. jun 2015, 13:17

det synes jeg nu også jeg har prøvet... Men der skal jo være til 2-3 personer. Så der er nød til at være min. 2 lag :)
//Buus

Mine Webere holder mig i live :)
Weber One-Touch 57cm Premium, Weber Q120, Weber Genesis E-330

Brugeravatar

SpiFF
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 191

Re: Hjælp til Nachos

Indlæg#4 » 18. jun 2015, 14:30

Portionsanret på tallerkener, 200 grader i ovn uden varmluft.
CharBroil T36 (2014)
Primo Oval XL (2012)
Weber Smokey Mountain (2010)

Brugeravatar

michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 768
Kontakt:

Re: Hjælp til Nachos

Indlæg#5 » 18. jun 2015, 16:44

vi portinsanretter på to tallerkener et lag bredt godt ud og med cheddarost helst. det smelter nemt. så i ovn alm ovn altså ved 200 grader i 10 min. så byt rundt på dem og giv max 5 min ekstra så skulle de være færdige
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 53 gæster