Lørdagens And på grillen

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
xans
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 254

Lørdagens And på grillen

Indlæg#1 » 7. okt 2007, 10:16

Så var det klart for å prøve and for første gang, anden ble gnidd godt med salt og peber både invendig og utenpå, på grillen fikk den lidt bøke røg samt et lite vannbad under seg. Den ble grillet på indirekte - medium - 200 C i ganske nøyaktig 2 timer. Den smagte aldeles nydelig, var sprø og fin og det er helt klart ikke siste gangen vi steker and.

Billede

Efter 1 1/2 time

Billede

Her en porsjon med lår

Billede

Og her bryst

Billede

Nøj hvor godt det var, vi gleder oss til neste gang.
xans
Ha en fortsatt fin dag
Den Gamle slakter


Meyer
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 968

Indlæg#2 » 7. okt 2007, 10:26

Det ser mye lekkert ud!
Med venlig hilsen

-Meyer


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#3 » 7. okt 2007, 10:32

FLOT SER DET UD BilledeBilledeBilledeBilledeBillede
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)


junior5
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 956

Indlæg#4 » 7. okt 2007, 11:13

nøøjjjj det ser lækkert ud, jeg bliver jo sulten af at se de billeder :D
junior5

Q 200
Smokey joe
One-Touch Gold 57 cm
Patton gasgrill


Thors
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 76

Indlæg#5 » 7. okt 2007, 11:53

UHMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Hvor lækkert, glæder mig til jeg skal begive mig ud i den bedrift.
Dog kan jeg ikke"snurrer" med min Q

Thors
NU Q300 ejer :-) Har lige fået en lille ny Q 100 til skovtur


EddyTheMadChef
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2700
Kontakt:

Indlæg#6 » 7. okt 2007, 14:19

mums snurre and :D hvad havde du i din rødkåls salat ?
Den skøre kok med den skøre hjemmeside
http://www.EddyTheMadChef.dk
BilledeBillede
Mit ynglings legetøj
Weber® Q™ 320 limited edition sort - 1 One-Touch® Gold 57 cm - 1 MasterTouch 57 cm. grill speciel edition - 1 One-Touch® Silver 47 cm fra Heinz - 1 Smokey Mountain Cooker™ 47 - 1 Weber® Q™ 120 - 1 Go-Anywhere® - 1 Cobb
Marst 2009 1 Smokey Mountain Cooker™ 57

Brugeravatar

Emneforfatter
xans
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 254

Indlæg#7 » 7. okt 2007, 14:25

EddyTheMadChef skrev:mums snurre and :D hvad havde du i din rødkåls salat ?


3 SS olivenolje - 1 SS hvitvins edikk - pepper.
Kålen saltes ca 1/2 time til den mykner før den blandes med dressing og revet gulerot.
xans
Ha en fortsatt fin dag

Den Gamle slakter

Brugeravatar

Kong Mundvand
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 465

Indlæg#8 » 7. okt 2007, 15:07

Det ser superlækkert ud så der er dømt 5 stk. herfra

Billede
Kong Mundvand

"En sulten mave lader sig ikke spise af med ord og billeder"


ladybird
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 696
Kontakt:

Indlæg#9 » 7. okt 2007, 15:19

Ser bare så lækker ud Xans. Bliver helt misundeligt

Ih hvor jeg glæder mig til Mortens aften for der skal vi have and og der er min JBI-forlænger kommet.

Vi spiser kun and til mortens aften og jul, da manden kun lige spiser det. Men det tror jeg der skal laves op på lige så snart jeg modtager forlængeren og motor mm. fra Webershop
Mvh. Anette

OTG 57 cm grå limited edition aug 2007 med JBI-smoker
OTG 47 cm feb 2007 (øv 57cm kan ikke komme ind i campingvognen)
Smokey Joe Gold maj 2007 (picnic)
Q120 marts 2008

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#10 » 7. okt 2007, 15:20

Åh, der er ikke meget der er så lækkert som andesteg. Rødkålssalaten skal vi prøve en dag. :)
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn


PiaR
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 967

Indlæg#11 » 7. okt 2007, 15:28

Umm, andesteg :)

Vi har netop inviteret gæster til Mortens aften, og der skal vi smovse os i ænder, brunkartofler mm.

Måske der er nogle med nogle alternative ideer til tilbehør?
(xans rødkålssalat ser så godt ud at vi bare er nød til at have den til)
mvh PiaR

Billede
Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320
www.weberudlejning.dk


ladybird
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 696
Kontakt:

Indlæg#12 » 7. okt 2007, 15:33

Til dessert kunne du lave ris ala mande for det er da synd kun at spise det til jul.

For så at lave det anderledes kan du med fordel servere følgende til istedet for den traditionelle kirsebær sauce.

Skær skrællen af appelsiner og skær dem i skiver. Drys dem med kanelsukker lige inden servering. De smager god til ris ala mande og er lidt anderledes
Mvh. Anette



OTG 57 cm grå limited edition aug 2007 med JBI-smoker

OTG 47 cm feb 2007 (øv 57cm kan ikke komme ind i campingvognen)

Smokey Joe Gold maj 2007 (picnic)

Q120 marts 2008


PiaR
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 967

Indlæg#13 » 7. okt 2007, 15:44

Jeg har en fantastisk sauce til ris ala mande:

Appelsin/chili sauce
Vidunderlig til Ris a la mande


Til 4 pers.
4 - 6 gode, saftige og søde appelsiner skæres i filet'er. Top og bund skæres af appelsinen og med en skarp kniv skæres alt det hvide af, derefter skæres filet'erne fri af hinderne.

ca en ½ / 3/4 liter god juice, gerne friskpresset.

omkring en dl rørsukker (efter smag)

et nip chili - meget gerne Lingham's Chilisauce


Husk den skal smage stærkt og sødt.

Juice og rørsukker koges ind til sirup.
Chili og filet'er tilsættes
Varmes igennem.

Serveres varm eller kold efter lyst.
mvh PiaR



Billede

Grill: Go Anywhere, grøn OTG 57, sort Limited OTG 57, Ranch Kettle, Q200 samt sort Limited Q320

www.weberudlejning.dk


ladybird
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 696
Kontakt:

Indlæg#14 » 7. okt 2007, 16:35

Hej PiaR

Tak for inspirationen.
Mvh. Anette



OTG 57 cm grå limited edition aug 2007 med JBI-smoker

OTG 47 cm feb 2007 (øv 57cm kan ikke komme ind i campingvognen)

Smokey Joe Gold maj 2007 (picnic)

Q120 marts 2008

Brugeravatar

kahrenkiel
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93

Indlæg#15 » 7. okt 2007, 17:18

det kunne jeg godt lige klare til at tage de værste af mine tømmermænd!!! Nøj det ser lækkert ud!!


sonnym
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 560

Indlæg#16 » 8. okt 2007, 09:40

Topklasse XANS.... den and ser virkelig lækker ud, jeg har 3 vildænder i fryseren, jeg overvejer at forsøge mig ud i roteret and, måske....
flotte fotos..... super.
/Sonny
Nylig tilbagevendt Weberfreak...

Rigtige Weberfreaks har brændsår, og elsker det :-)

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 13 gæster