Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1340

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#101 » 13. feb 2015, 00:03

skaal-um skrev:Det er klasse... Og godt billede

Takker skaal-um

Det er lidt sjovt, men der er faktisk et par stykker der har ringet og spurgt om jeg snart laver en gang stegt lever, her efter at de har set billedet - det er ikke sket før. :-o

Ib M


nunni
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 306

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#102 » 13. feb 2015, 20:13

Kalve cuvette med kartoffel reder og lidt grønt
Vedhæftede filer
DSC_0331.JPG
Mvh Kenneth
Har TBS grillkul på lager

Cobb premium
Primo rund
Primo oval jr go camping

Brugeravatar

Toppen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 515

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#103 » 16. feb 2015, 13:38

Så kommer der lige en lille smule billeder af aftensmad/frokost fra den seneste tid...

Frokostbilleder:
IMG_0106.JPG

IMG_0107.JPG

IMG_0108.JPG


Frokosten bestod af en beef sandwich, da vi have en smule oksemørbrad og hjemmelavet bearnaise sauce i overskud. Løg blev stegt tilsat lidt salt og balsamico. :savl2: det blev ikke sidste gang

Aftensmadsbilleder:
IMG_0114.JPG

IMG_0129.JPG


Aftensmaden den seneste tid har været præget af travlhed og meget andet. Det er dog undervejs blevet kræset lidt om det og ovenstående er billeder af en af de bedste flæskestege det er lykkes mig at lave, samt en fantastisk omgang braiserede svinekæber, hvor dampovnen får lov at slå sine folder.
Weber OTG 57
Charbroil T36-G5
En kannibal er en gastronom af den gamle skole, som har bevaret den enkle smag og holder fast ved den naturlige diæt fra før svinekødstiden.

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#104 » 17. feb 2015, 17:32

Hakkebøf, bacon, fennikelsalat, løg og kartofler...

hakkebøf.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#105 » 17. feb 2015, 20:38

Kyllingebryst fyldt med hvidløgsost og salvie, omviklet med spegeskinke.
Grillet ved høj varme, derefter lagt i et fad med lidt stegt løg, hvidløg, hvidvin og lidt fløde (det blivet til sovs), derefter ca. 10 min. ved indirekte varme.
Serveret med ris og insalata caprese.
Vedhæftede filer
IMAG1212.jpg
Kyllingebryst skæres op som en lomme fra den ene side. Der fyldes hvidløgsost og salvie i.
IMAG1216.jpg
Pakket i spegeskinke.
IMAG1220.jpg
Færdigsteges ved indirekte varme efter bruning.
IMAG1221.jpg
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#106 » 20. feb 2015, 07:49

Vi er glade for tærter i øjeblikket og det er god restemad, for det kan nærmest varieres i det uendelige.
Jeg havde noget pulled pork i fryseren og fik tanken at det måtte kunne kombineres med brunede løg og blåskimmel.

Til en STOR tærte gik der:

Næsten 1 kg løg, pillet og skåret i skiver, godt brunet i en gryde med smør og til sidst en smule hvidvin.
ca. 800 g. pulled pork pillet i mundrette stykker.
Bund: 2 dl. græsk youghurt, lidt salt, 50 g. smeltet smør, 1 tsk bagepulver og en passende mængde mel (gerne ca. 50% grovmel).
Ostemasse: 150g blåskimmel, 500g. hytteost, 2 dl. græsk youghurt , 3 hele æg og peber.

Bunden blandes til en ret fast dej (må endelig ikke æltes, så bliver den sej og ikke sprød). Hviler 30min. i køleskabet, rulles ud og kommes i et smurt tærtefad. Bages i 8min. ved 200g.
Kød og løg kommes på. Oven på dette hældes ostemassen. Kommes i ovnen i 45 min ved. 180g. Grill til sidst for at give en smuk overflade
Vedhæftede filer
IMAG1233.jpg
IMAG1238.jpg
Coleslaw on the side.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


Stokholm1000
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 115

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#107 » 21. feb 2015, 10:55

Glaseret hamburgerryg.
Hamburgerryggen blev roteret i Weberen i 75 min Hvorefter den blev smurt med sennep, brun farin og rasp. Efter 15 min i grillen uden rotation var den klar til at blive indtaget sammen med flødekartofler og coleslaw :savl1:
20150220_183744.jpg

20150220_184255.jpg

20150220_184436.jpg

20150220_184944.jpg

Hilsen Jens
Hilsen Jens :bubble:


prorege
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1551

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#108 » 21. feb 2015, 19:07

En six-pack af friske slagter chilipølser fra den populære pølsemand i Nordhavnen, København, Kr 15/stk i rå tilstand og gør lykke hjemme på grillen :-D
Vedhæftede filer
IMG_0580.JPG


nunni
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 306

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#109 » 21. feb 2015, 19:15

Hej proenge
Hvor er det du handler de gode varer
Mvh Kenneth
Har TBS grillkul på lager

Cobb premium
Primo rund
Primo oval jr go camping


skovsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 120

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#110 » 21. feb 2015, 19:16

Burger med chili sauce og bbq chips.
Vedhæftede filer
20150221_184650.jpg


prorege
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1551

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#111 » 21. feb 2015, 19:34

nunni skrev:Hej proenge
Hvor er det du handler de gode varer

Lige overfor mit arbejde Sundkrogsgade 19, Kbh Ø.
Pølsemanden har åbent på hverdage 10-16, 100 truckere/taxi chauffører/slipsedyr om dagen kommer ikke forgæves - best in town :-D

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#112 » 23. feb 2015, 18:02

Bacon-tomattærte...

bacon tomatt..JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#113 » 23. feb 2015, 21:35

Den ser god ud, den kommer på en af tærtedagene. Er der andet en tomat og bacon i?
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Toppen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 515

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#114 » 24. feb 2015, 07:40

IMG_0178.JPG


Roastbeef med kartoffelmos og whiskysauce.

Kartoflen er bagt i 1½ time, indeholdet er skrabt ud af skallen og blandet med sprødstegt bacon, forårsløg og creme fraiche og er kommet tilbage i skallen og i ovnen i en halv time.
Weber OTG 57
Charbroil T36-G5
En kannibal er en gastronom af den gamle skole, som har bevaret den enkle smag og holder fast ved den naturlige diæt fra før svinekødstiden.

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#115 » 24. feb 2015, 16:16

skaal-um skrev:Bacon-tomattærte...

bacon tomatt..JPG


Ja, der er ristet bacontern i bunden under æggestanden (mange... :P ).

Tærter er godt, men desværre er de også tit temmelig fede...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

hw-web
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 644
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#116 » 24. feb 2015, 16:48

skaal-um skrev:
skaal-um skrev:Bacon-tomattærte...

bacon tomatt..JPG


Ja, der er ristet bacontern i bunden under æggestanden (mange... :P ).

Tærter er godt, men desværre er de også tit temmelig fede...


Ser rigtig godt ud - fede ? tja det er ikke let at lave en fedtfri mørdej
jeg er selv meget glad for tærter . . .
i røg & damp
Henrik

Billede

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#117 » 24. feb 2015, 17:07

hw-web skrev:
skaal-um skrev:
skaal-um skrev:Bacon-tomattærte...

bacon tomatt..JPG


Ja, der er ristet bacontern i bunden under æggestanden (mange... :P ).

Tærter er godt, men desværre er de også tit temmelig fede...


Ser rigtig godt ud - fede ? tja det er ikke let at lave en fedtfri mørdej
jeg er selv meget glad for tærter . . .


:lol: Jah, og ikke bare mørdejen. Der er jo også lige æggene, måske også lige lidt ost og det gode creme fraiche (yoghurt 2% her :roll: ), det er faktisk kun baconen, som ikke er fed. Den er jo stegt i forvejen og afsmeltet... :lol: .
Faktisk kan man godt lave bunden af en gærdej, den skal så bare forbages (men pie- eller mørdej er jo det bedste).
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Toppen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 515

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#118 » 2. mar 2015, 10:28

Søndagsmenuen stod på andebryst med kogte kartofler, rødkål og sauce. Kødet blev saltet og skindstegt på panden, hvorefter det hele blev skubbet i ovnen i 15 minutter. Resutatet blev en dejlig rosa farve og saftigt, velsmagende kød.
IMG_0181.JPG


Til "kaffen", var der hjemmelavede træstammer :-)
IMG_0180.JPG
Weber OTG 57
Charbroil T36-G5
En kannibal er en gastronom af den gamle skole, som har bevaret den enkle smag og holder fast ved den naturlige diæt fra før svinekødstiden.

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#119 » 3. mar 2015, 18:16

Tirsdagsflæsk ad libitum...

st. fl. pers..JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#120 » 3. mar 2015, 19:29

Det var da en masse grønt du har på tallerken :lol:
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#121 » 3. mar 2015, 19:47

prause skrev:Det var da en masse grønt du har på tallerken :lol:

JA - det ligner mere grøntsager ad libitum. :lol: :lol: :lol:


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#122 » 4. mar 2015, 10:27

Torp Hedehusene skrev:
prause skrev:Det var da en masse grønt du har på tallerken :lol:

JA - det ligner mere grøntsager ad libitum. :lol: :lol: :lol:


.


:lol: :lol: :lol:
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#123 » 5. mar 2015, 18:39

Smådeller, skinke, pasta...

pasta.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


PerF
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 216

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#124 » 5. mar 2015, 21:22

T-knogle på en "lille Fredag".
Vedhæftede filer
image.jpg
image.jpg
Hilsen
Per

BGE L+Mini
Primo Oval XL
Weber Q 320
Weber OTG x3
WSM 57
Weber Spirit 320 x2
Outdoor Chef City Grill
Sous vide supreme original

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#125 » 6. mar 2015, 17:23

PerF skrev:T-knogle på en "lille Fredag".


Lækkert...! Dejligt stort mørbradstykke på den bøf... :P
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


nunni
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 306

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#126 » 6. mar 2015, 18:01

Håber du har hund
Man må ikke spilde god mad
Mvh Kenneth
Har TBS grillkul på lager

Cobb premium
Primo rund
Primo oval jr go camping

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1340

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#127 » 9. mar 2015, 21:23

Priserne på svinekød er i bund, så der er fornuft i at købe svinekam og skærer nogle fornuftige koteletter på ca. 300 gr.
Tilberedte koteletterne sous vide ved 60 grader, og tog dem op ved 58 grader.
image.jpg

image.jpg


De fleste koteletter røg i fryseren til senere , men en smagsprøve skulle der nu være.
Super saftig hele vejen igennem.
Og hvis man mangler sværen fra svinekam, kan de jo bare tilberedes seperat, for at gi' lidt salt og knas til retten.
image.jpg

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#128 » 10. mar 2015, 17:22

Dejlige hjemmelavede fiskefrikadeller, marinerede gulerødder og kartofler. Og lidt smørsovs, remoulade og citron...Uhmm!

DSC_0015.JPG


DSC_0016.JPG


DSC_0017.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#129 » 11. mar 2015, 19:03

Her blev det flækket kalkunbryst med hvidløgs/krydderost viklet ind i bacon. Champignon med samme ost og bacon om. De blev super gode.
ImageUploadedByTapatalk1426097003.118122.jpg
ImageUploadedByTapatalk1426097003.118122.jpg (352.93 KiB) Vist 9518 gange

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#130 » 12. mar 2015, 06:40

Mums, bacon er et fantastisk krydderi...
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1340

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#131 » 12. mar 2015, 18:29

Er flere år siden at den har stået på boller i selleri, men manglen på løse ris og dovenskab forvandlede planen om boller karry til noget andet !
image.jpg

Saucen er ikke hvid fordi det er en velouté, og ikke en béchamel sauce.

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#132 » 12. mar 2015, 19:57

Ser lækkert ud, er det 2 slags selleri og brødcroutonér?
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1340

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#133 » 12. mar 2015, 20:07

Du har ret - der er knoldselleri der er kogt mør, og så kom jeg bladselleri i det sidste minut for at få lidt frisk sellerismag, og lidt sprødt grøntsags "bid". Og så var der lige en endeskive brød tilbage fra i morges, der blev "revet" i grove stykker, vendt i olivenolie og ristet på panden.

Ib M

Brugeravatar

Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#134 » 14. mar 2015, 15:03

Var så heldig der var en der ville sælge mig lidt lækre ribs :-).... Så nu er de på grillen og må vente i spænding...
ImageUploadedByTapatalk1426341785.386551.jpg
ImageUploadedByTapatalk1426341785.386551.jpg (235.52 KiB) Vist 8957 gange
ImageUploadedByTapatalk1426341774.481277.jpg
ImageUploadedByTapatalk1426341774.481277.jpg (351.29 KiB) Vist 8957 gange
ImageUploadedByTapatalk1426341763.558947.jpg
ImageUploadedByTapatalk1426341763.558947.jpg (383.7 KiB) Vist 8957 gange

Brugeravatar

ilden
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 108

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#135 » 14. mar 2015, 15:14

Hvor mange skal ha' BØFFER i aften??? :D :D :D


Hmor
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 29

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#136 » 14. mar 2015, 16:34

ilden skrev:Hvor mange skal ha' BØFFER i aften??? :D :D :D

+1

Brugeravatar

Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#137 » 14. mar 2015, 16:43

Det er da ligemeget med bøfferne ;)

Brugeravatar

Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#138 » 14. mar 2015, 20:07

Duroc Spareribs, potatoskins og coleslaw...
De bedste ben til dato....
ImageUploadedByTapatalk1426360021.353863.jpg
ImageUploadedByTapatalk1426360021.353863.jpg (235.52 KiB) Vist 8817 gange
ImageUploadedByTapatalk1426360008.547576.jpg
ImageUploadedByTapatalk1426360008.547576.jpg (361.45 KiB) Vist 8817 gange
ImageUploadedByTapatalk1426359985.988133.jpg
ImageUploadedByTapatalk1426359985.988133.jpg (354.3 KiB) Vist 8817 gange

Brugeravatar

melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 974

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#139 » 15. mar 2015, 11:59

De gamle kom forbi med alt det prefabrikerede Jensen ting men det er squ også ok engang imellem. Deres mørbradstykker er mums. Et tip er de der XXL køb af store pølser fra Bilka. De er virkelig gode de pølser.
ImageUploadedByTapatalk1426417053.581542.jpg
Napoleon Pro 500
Traeger Ironwood 885
LIDL Sousvide

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1176

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#140 » 15. mar 2015, 14:41

Morras skrev:Duroc Spareribs, potatoskins og coleslaw...
De bedste ben til dato....


Ja, der er rigtig gode og meget kødfulde. Lavede sådan en side i sidste weekend og vi havde rester. Er ellers aldrig sket før når jeg har levet ribs.
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto


olejakobsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 390

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#141 » 15. mar 2015, 18:31

Varmrøget laks og kartoffelrollade.
Vedhæftede filer
20150315_181013.jpg

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1340

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#142 » 15. mar 2015, 18:33

Det ser godt ud - kan du lokkes til at skrive et par ord om fremstillingen af kartoffelrouladen

Ib M


olejakobsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 390

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#143 » 15. mar 2015, 19:50

500 g revet kartofler
100 g mozarella
2 Stk æggeblommer
Salt og peber
Alt blandes og trykkes i et tyndt lag ud på en bradepande.
Bages ca 20-25 min ved 200c til let lyserbrun.
250 g spinat varmes i en gryde og blandes med 100g friskost.
Spinat massen smørres ud på den bagte kartoffelplade og rulles. Rullen skæres ud i ca 2 cm tykke skiver og bages yderligere 10 min ved 200c.
Kan med fordel laves dagen før og vente med de 10 min til lige inden severing.

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1340

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#144 » 15. mar 2015, 19:57

Super !

Dejligt alternativ der tilmed kan forberedes i god tid - takker for inspirationen.

Ib M


olejakobsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 390

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#145 » 15. mar 2015, 20:01

Velbekommen

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#146 » 16. mar 2015, 17:28

En rest fiskefrikadeller fra sidste uge. Ikke tosset...

DSC_0023.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#147 » 16. mar 2015, 18:58

Lækker den kartoffelroulade...
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#148 » 17. mar 2015, 11:20

prause skrev:Lækker den kartoffelroulade...


Ja, den må prøves inden bagekartoflerne bliver "nye"...Uhmm!
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Luske
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 600

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#149 » 17. mar 2015, 21:22

Pizza på Primoen blandt andet en pp pizza :savl2:
Vedhæftede filer
2015-03-17 18.05.38.jpg
2015-03-17 18.10.33.jpg
MVH
Claus

Primo oval XL
WSM 57
OTG 57 m. rotesserie
Go anywhere
Weber Spirit E-320
KEB-ON

En sand dyreven tilbereder dyrene med respekt

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#150 » 20. mar 2015, 20:27

Laks med "fuglefrø" og lidt røg.
Friske asparges med lidt smør og flagesalt.
Små bagte kartofler.
Tun-sauce.
Vedhæftede filer
IMAG1296.jpg
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Bing [Bot] og 131 gæster