Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10552
Kontakt:

Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#1 » 1. jan 2015, 00:31

He he... I år ville jeg være i god tid med denne tråd...

Hvad skal i have at spise?
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


bear
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1346

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#2 » 1. jan 2015, 08:26

Rejecoktail og tornedos
Hilsen Bear

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1176

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#3 » 1. jan 2015, 08:55

Vi starter året med Hanger steak. Hertil den vindruesalsa vi glemte at servere i går. Yderligere tilbehør fastlægges i løbet af dagen når vi ser hvad køleskabet ellers indeholder.
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto


JonasPed
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 117
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#4 » 1. jan 2015, 09:59

Her bliver det til hjemmelavet pølsemix... Dog ikke på grillen.
Weber 57cm One Touch Gold
Weber Spirit E-320 Premium
Auplex 57 cm kamado
+ en diverse tilbehør

http://jope.eu

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#5 » 1. jan 2015, 10:03

Vi skal have biksemad af teres major og tykkam med grønkålssalat og bagte grøntsager - med andre ord rester.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


PerF
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 216

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#6 » 1. jan 2015, 11:38

Pizza, selvfølgelig. Fra Pronto.
Hilsen
Per

BGE L+Mini
Primo Oval XL
Weber Q 320
Weber OTG x3
WSM 57
Weber Spirit 320 x2
Outdoor Chef City Grill
Sous vide supreme original

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1340

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#7 » 1. jan 2015, 11:47

Tror det bliver en "hotter" med det hele, med de sidste hjemmelavet pølser fra fryseren.

Ib M


styrmand
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 773

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#8 » 1. jan 2015, 12:40

Tror dette er sundt i dag........
Vedhæftede filer
FB_IMG_1420112147933.jpg
Henrik

Brugeravatar

techie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1284

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#9 » 1. jan 2015, 13:16

Jeg har en smule teres major til overs fra i går, så det bliver med stor sandsynlighed min aftensmad - må se om jeg ikke kan finde nogle andre rester til konen og ungerne :-)

De skulle helst ende med at se ud på samme måde som i går:

IMG_1302.JPG


10869313_10204883972526586_9109437315172546054_o.jpg


10608512_10204883974966647_5369064686395639161_o.jpg


10854431_10204884073769117_700219094529251567_o.jpg
Med venlig hilsen,
Thomas


Moerkbak
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 288

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#10 » 1. jan 2015, 14:24

her står den også på rester fra igår:

Teres Major grillet over trækul samt grillspyd af godt krydret "afpuds" fra førnævnte.

Har desværre ingen billede fra da de var færdige, men nøj de var lækre. Perfekt røde i midten.

IMG_0116.jpg
Weber Performer (med gas-starter)
OutdoorChef City

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#11 » 1. jan 2015, 14:46

Hjemmelavet bøf sandwish. Noget med et vædemål der starter i morgen, som gør at der er lange udsigter til den slags mad igen :D
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Brugeravatar

BulleDK
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#12 » 1. jan 2015, 19:38

Her stod den på sandwich..
Vedhæftede filer
2015-01-01 18.45.32.jpg
2015-01-01 19.04.54.jpg


Hotelkongen
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 83

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#13 » 1. jan 2015, 19:43

Slow food
En bacon cheese Bernaise dobbelt bøf og konens chili peberrod advokado bacon og løg
Vedhæftede filer
image.jpg
image.jpg
Broil King keg
Auplex kamado
2 Weber Performer med gastænding
Bradley smoke generator
JBI smoker
Beefeater gasgrill med 4 brændere
Sous Vide Supreme
Go Anywhere gas

Man skal ikke gå ned på udstyr


Moerkbak
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 288

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#14 » 1. jan 2015, 19:56

fik alligevel taget et billede af resterne. Det smagte stadig fremragende:
IMG_0120.jpg
Weber Performer (med gas-starter)
OutdoorChef City


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Sv: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#15 » 1. jan 2015, 22:57

[attachment=-1]uploadfromtaptalk1420149280944.jpg[/attachment][attachment=-1]uploadfromtaptalk1420149427562.jpg[/attachment][attachment=-1]uploadfromtaptalk1420149447820.jpg[/attachment]

Teres Mayor [SMILING FACE WITH HEART-SHAPED EYES]

Sendt fra min SM-N9005 med Tapatalk
Vedhæftede filer
uploadfromtaptalk1420149447820.jpg
uploadfromtaptalk1420149427562.jpg
uploadfromtaptalk1420149280944.jpg
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)


Moerkbak
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 288

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#16 » 2. jan 2015, 08:10

Hej Mega,

jeg kan se du ikke afpudser din teres major - på samme måde som "normalt".

Hvordan er det at tygge i den lille "bi-mørbrad"-agtige ting der? Der var den del sener osv i det jeg pudsede af ihvertfald?
Weber Performer (med gas-starter)
OutdoorChef City


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#17 » 2. jan 2015, 12:11

Hej,

Nej for synes ikke jeg gad at dele den i 2, som nogen også gør med fx oksemørbrad, så det skærer jeg fra når jeg spiser :)

Sendt fra min SM-N9005 med Tapatalk
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)


Moerkbak
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 288

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#18 » 2. jan 2015, 12:16

ok, som du kan se fra mit tidligere indlæg valgte jeg istedet at pudse det fra, men så fjerne scener osv, og bruge kødet til grillspyd. Det var iøvrigt fremragende kød også
Weber Performer (med gas-starter)
OutdoorChef City

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#19 » 2. jan 2015, 13:07

Vi fik brændende kærlighed med hj.røget flæsk...(Nu var det på tide at få noget ordentligt :lol: :lol: :lol: )...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

BulleDK
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#20 » 2. jan 2015, 19:05

spatchcock kylling og forskellige rodfrugter
Vedhæftede filer
2015-01-02 18.06.12.jpg
2015-01-02 18.12.57.jpg


Midtfyn
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#21 » 2. jan 2015, 20:09

Frisk Skudte Skovduer m. druer, god vildtsovs, waldorfsalat, og kartofler. Smagte himmelsk [smilie=bluecolorz5_pdt_09.gif]

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#22 » 3. jan 2015, 18:00

Stegte ris med porrer i fløde og laks...

Lax ris i fløde.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

madmousedk
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 705
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#23 » 4. jan 2015, 19:14

Vores store datter på 5 foreslog vi skulle holde en afslutningsfest på ferien, så det gjorde vi :-)

Chimchuri marineret okse-steaks.
FullSizeRender_3.jpg


Virkelig sprøde ovn-kartofler.
FullSizeRender_2.jpg


Lasagne til pigerne, som de hjalp med at lave.
FullSizeRender_1.jpg


Hjemmelavede isvafler til dessert.
FullSizeRender.jpg

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#24 » 4. jan 2015, 19:18

Jeg har jo købt sådan en cuvettesteg i netto - der ved nærmere granskning viste sig at være en amerikansk USDA prime tri-tip Black Angus - altså den bedste kødkvalitet man overhovedet kan opdrive i united bluff (fraset måske wagyu).
Den fik 4 timer ved 55 grader i sous vide og derefter 2x5 min på en varm grill.
Kødkvaliteten er intet mindre end fantastisk, voldsomt mørt, saftig og utrolig smagfuldt.
Den blev serveret med en friskbagt bolle smurt med en dressing bestående af creme fraiche, peberrod, karse, hvidløg, hvid balsamico og salt.
Dertil en salat af grønkål, persille, tomater og bladselleri (den skulle ikke have været i rent smagsmæssoigt) med vinaigrette.
Vedhæftede filer
IMG_9078.JPG
En bolle med fuglefrø.
IMG_9079.JPG
Fra pølen, før bruning.
IMG_9092.JPG
Sjovt som den indbyggede blitz æder den røde farve, men den store ikke kør. Any way - den var altså noget mere rød end den ser ud til...
IMG_9095.JPG
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

Ib M
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1340

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#25 » 4. jan 2015, 19:30

Den ser ualmindeligt godt ud den burger der Prause
Kunne være man skulle smutte i Netto og se hvad de har liggende af kød

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#26 » 4. jan 2015, 20:54

Ib M skrev:Den ser ualmindeligt godt ud den burger der Prause
Kunne være man skulle smutte i Netto og se hvad de har liggende af kød

Den var også ualmindelig god. Bare du holder dig fra "min" Netto på Kongelundsvej, så skal du være velkommen ;-) Min yngste på 10 spurgte mig om jeg så havde købt 5 stege, desværre måtte jeg bedrøve ham med at jeg kun købte den ene.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#27 » 4. jan 2015, 21:11

Det ser labert ud, hr. Prause. Men som jeg ser kødet ligge der på dit billede, så ser det ud som en cuvettesteg.

Og de tri-tip-stege jeg har købt (godt i SuperBæst) er skåret af klumpen og ser noget anderledes ud. De er nærmest runde og lidt høje i det.

Det er jo MEGET muligt, at jeg tager fejl og jeg går i Netto i morgen og kigger på kyèt.
Men hvad det er, bare det er lækkert, er jo det der betyder noget.
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1713

Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#28 » 4. jan 2015, 23:51

Dem du tænker er Ball tip hr skaal-um


Sent from my iPhone using Tapatalk
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini

Brugeravatar

kambiri
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 760

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#29 » 5. jan 2015, 09:50

ImageUploadedByTapatalk1420447742.740586.jpg


Inderlår fra et bukkelam serveret på friskrevet gulerod. Dertil pommes anne og demiglace.
If it ain't smoking, you're joking
______________________________

Weber Genesis - EP330 Cobber - SpecialEdition
Weber One Touch Premium+ 57 WedgeWood
Weber Smokey Joe
Et hvilket som helst bål.

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#30 » 5. jan 2015, 10:48

skaal-um skrev:Det ser labert ud, hr. Prause. Men som jeg ser kødet ligge der på dit billede, så ser det ud som en cuvettesteg.

Og de tri-tip-stege jeg har købt (godt i SuperBæst) er skåret af klumpen og ser noget anderledes ud. De er nærmest runde og lidt høje i det.

Det er jo MEGET muligt, at jeg tager fejl og jeg går i Netto i morgen og kigger på kyèt.
Men hvad det er, bare det er lækkert, er jo det der betyder noget.


Ja selvfølgelig. Der dummede jeg mig... :oops: :oops: :oops: Sorry...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

BulleDK
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#31 » 5. jan 2015, 21:25

Der ankom 50kg kul på matriklen i dag.. Det skulle fejres .1%¤

knas hele vejen rundt..
Vedhæftede filer
2015-01-05 20.37.40.jpg
2015-01-05 20.14.11.jpg

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#32 » 6. jan 2015, 11:20

Romanescokål, julemed og delle.JPG
Julemedister, delle og romanescokål...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#33 » 7. jan 2015, 17:15

Så blev det til kartofler, råkost og stegt lever...

lever råkost 1.JPG

lever råkost 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

VH
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 24

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#34 » 8. jan 2015, 12:22

Pulled pork! Ble laget til middag i går, ingen bilder dessverre.
Mvh. Vidar

Weber Performer uten gasstenning (2014)
Weber Rotisserie (2007)
Weber Jumbo Joe (2013)

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#35 » 9. jan 2015, 17:15

Her blev det husets gryde, nok til et par dage... Mørbrad, cocktailpølser, miniløg, svampe og paprikasauce...
Salat og råkost...

husets gryde.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#36 » 9. jan 2015, 17:23

Uhm. Ja. Hos os hedder det farmorgryde (dog uden farmor i), opkaldt efter min mor.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


tvj504
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 154

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#37 » 10. jan 2015, 00:47

Oksefilet sousvide med sesam kartofler, bearnaise, tomat-hvidløs sauce og grønt.
Vedhæftede filer
image.jpg
Mvh.

Thomas

_______________________

Weber One Touch 57
Weber One Touch Premium 57
Weber Q300 +Rotisserie
Sous Vide Supreme
Pizzaria Pronto
Shef Slowcooker

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#38 » 10. jan 2015, 14:45

Kogt kylling, ovnbagte urter, æblepeberrod og skyr med hvidløg...

kogt kylle 1.JPG

kogt kylle 2.JPG

kogt kylle 3.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#39 » 10. jan 2015, 18:11

Pulled pork, durum/tipo 00 boller, coleslaw med en variation i form af lidt grønkål samt vinegar sauce.
Vedhæftede filer
IMAG1106.jpg
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk


MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Sv: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#40 » 10. jan 2015, 18:54

[attachment=-1]uploadfromtaptalk1420912323898.jpg[/attachment][attachment=-1]uploadfromtaptalk1420912342248.jpg[/attachment][attachment=-1]uploadfromtaptalk1420912373781.jpg[/attachment][attachment=-1]uploadfromtaptalk1420912390649.jpg[/attachment][attachment=-1]uploadfromtaptalk1420912404758.jpg[/attachment][attachment=-1]uploadfromtaptalk1420912433362.jpg[/attachment]

Pizza på BGE XL !

Sendt fra min SM-N9005 med Tapatalk
Vedhæftede filer
uploadfromtaptalk1420912433362.jpg
uploadfromtaptalk1420912404758.jpg
uploadfromtaptalk1420912390649.jpg
uploadfromtaptalk1420912373781.jpg
uploadfromtaptalk1420912342248.jpg
uploadfromtaptalk1420912323898.jpg
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#41 » 11. jan 2015, 13:57

Pizzaér...

pizza 1 a.JPG

Pizza 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#42 » 11. jan 2015, 20:04

Coleslaw med grønkål.
Kamutsalat krydret med Ras El Hanut og urter.
Merguezpølser og lammekoteletter.
Vedhæftede filer
IMAG1113.jpg
IMAG1110.jpg
IMAG1120.jpg
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#43 » 12. jan 2015, 15:25

Mmmm...lam... :savl2: . Det ser lækkert ud...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#44 » 12. jan 2015, 15:29

Her blev det kylling i karry med ristet kokos og pinjekerner, karrystegt ananas, stegte urter og basmatiris med saltmandler...

karrykylle 2.JPG

karrykylle 1.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#45 » 13. jan 2015, 15:59

Det bedste ved sådan en ret er jo alt det tilbehør man kan proppe på .1%¤
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 775
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#46 » 13. jan 2015, 19:55

Skulle lige indvie min hjemmelavede kasse til q grillen så jeg kan bruge grillspyd derpå. det blev porchetta inspireret. Dog synes jeg slaget er for fed og ideen med at have mørbrad indenunder er da fin nok, men så er det billigere med en flæskesteg, så det blev en sådan. den er skåret op som en rullesteg og fyldt med ramslåg, persille, purløg, salt, peber og hvidløg og snurret sammen og på grillen. dertil lilla kartofler (de ser fine ud men er en kende mere melet end alm kartofler) salat og en avocado creme. samt en speciel carslberg
Vedhæftede filer
20150111_192923.jpg
maden
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#47 » 14. jan 2015, 16:40

Stegeben er altid godt, med surt, mos og sovs...

stegeben.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#48 » 15. jan 2015, 18:15

Skrubber fra en båd i Dragør med garniture...
DSC_0005.JPG

DSC_0006.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3380
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#49 » 16. jan 2015, 07:04

Lækkert Finn...
Skrubber er næsten det bedste hvis de ellers er helt friske.
Where there's smoke... There's laughter.
http://bbqvikings.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3205
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2015)

Indlæg#50 » 16. jan 2015, 11:30

Grøntsagssuppe serveret med hj.rg. lammekølle, hvidløgssmør og flutes, bagt med 1/3 bygmel og 2/3 højproteinmel og koldthævet...

DSC_0008.JPG

DSC_0010.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 113 gæster