Stegt flæsk m/ persillesovs

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Emneforfatter
Meyer
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 968

Stegt flæsk m/ persillesovs

Indlæg#1 » 26. jul 2007, 09:46

Jeg ved godt at det ikke er revolutionerende kokkekunst, men det er altså meget nemt at lave på en gas grill.

Jeg bliver mere og mere glad for min Q-300

Billede

Billede

Billede

Billede
Med venlig hilsen

-Meyer


planten
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81
Kontakt:

Indlæg#2 » 26. jul 2007, 10:02

Det der er nok det smukkeste syn jeg nogensinde har set der er kun et at sige FREMRAGENDE
WeberQ 300 er fremtiden

Kirkebakken Klarup et godt sted at være

Billede

Tjek www.3-kant.dk

Hilsen Heine Klarup Far til Frederikke Josefine og Mathilde


solsikkehaven
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 738
Kontakt:

Indlæg#3 » 26. jul 2007, 10:03

Der skal også være plads til os herinde med den "mindre avancerede" kogekunst :-)

(det skal jo ikke kun være pulled pork og JBI forlængere det hele *grin*) - selvom jeg nu gerne ville smage det pulled pork de alle sammen snakker om ...
/Morten Knudsen AKA Solsikkehaven

* Weber Genesis E-310
* Sous Vide Supreme


sonnym
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 560

Indlæg#4 » 26. jul 2007, 10:46

Suverænt, jeg elsker stegt flæsk med persillesovs, og laver det tit selv på grillen, det bliver perfekt.

Ser rigtig godt ud, mums
/Sonny
Nylig tilbagevendt Weberfreak...

Rigtige Weberfreaks har brændsår, og elsker det :-)

Brugeravatar

Kong Mundvand
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 465

Indlæg#5 » 26. jul 2007, 11:36

Uha det skal jeg simpelthen prøve - har lige sendt konen efter kød!
Kong Mundvand

"En sulten mave lader sig ikke spise af med ord og billeder"

Brugeravatar

jørgen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1189
Kontakt:

Indlæg#6 » 26. jul 2007, 12:08

sådan noget snavs at lave nej puha da da, og så lige når man er mest sulten. Nå men skal sikkert lave noget i den stil når datteren kommer hjem fra El Salvador på Løørdag efter en måned væk fra Farmands kødgryder / grill mad.
Det er simpelt hen bare så godt med stegt flæsk og persille sovs.
otg 57 - premium 57-wok indsats - bagesten - stege indsats og godt humør


Smokeasaurus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 219

Indlæg#7 » 26. jul 2007, 13:43

Det er da også lige vejr til en ordentligt gang stegt flæsk.

Hvad er det nu lige det hedder det stykke, som er bedst at lave stegt flæsk af. Det de har liggende i butikkerne, som er skåret ud, er tit mest fedt.
// SmokeAsaurus

- Tommerup Røger
- Weber Smokey Mountain
- Primo Oval XL & Junior
- Le Pitchoun Pizzaovn


Emneforfatter
Meyer
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 968

Indlæg#8 » 26. jul 2007, 13:44

Magert svinebryst vil jeg mene...........
Med venlig hilsen

-Meyer


Smokeasaurus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 219

Indlæg#9 » 26. jul 2007, 14:29

Takker,

Hjernen var lige stået af her et kort øjeblik, godt det snart er weekend.
// SmokeAsaurus

- Tommerup Røger
- Weber Smokey Mountain
- Primo Oval XL & Junior
- Le Pitchoun Pizzaovn


planten
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81
Kontakt:

Indlæg#10 » 5. aug 2007, 10:30

Hej Meyer
Jeg skal lave det for første gang på min Q300 skruer du helt op for begge brændere og så bare i gang med at stege eller ligger det bare og simrer ved lav varme


Det ser dælme godt ud det du har lavet der.... :P :P :P
WeberQ 300 er fremtiden



Kirkebakken Klarup et godt sted at være



Billede



Tjek www.3-kant.dk



Hilsen Heine Klarup Far til Frederikke Josefine og Mathilde


Bredal
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 227

Indlæg#11 » 5. aug 2007, 10:59

Det var nogel flotte stykker flæsk, har selv prøvet en enkelt gang med højre arm i gips, det var noget besværligt, men jeg kom i gennem og de smagete pragtfuldt. HAr ikke lige haft flæsk på menuen siden, men det kan ikke vare længe :o)

God søndag og sommer til alle

Hej fra
Morten


Emneforfatter
Meyer
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 968

Indlæg#12 » 5. aug 2007, 15:14

Hej Planten,

Jeg gav dem lav til middel varme, 3 firkanter før minimum på begge brændere. Hvis du kigger rigtigt godt efter på nærbilledet af flæsket, så begynder der at danne en slags "skum" når de er lige ved at være færdige. Så skal man skynde sig, ellers blive de lynhurtig for tørre.

Go´ fornøjelse
Med venlig hilsen

-Meyer


øllegaard
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 121

Indlæg#13 » 5. aug 2007, 15:53

Meyer skrev:Hej Planten,

Jeg gav dem lav til middel varme, 3 firkanter før minimum på begge brændere. Hvis du kigger rigtigt godt efter på nærbilledet af flæsket, så begynder der at danne en slags "skum" når de er lige ved at være færdige. Så skal man skynde sig, ellers blive de lynhurtig for tørre.

Go´ fornøjelse
hej allesammen, er ny på forummet men har kigget dagligt ind på siden de sidste 2 år.

Jeg laver ofte stegt flæsk på weberen, jeg har en stor paella pande med plads til ca. et kilo kød. selv i frostvejr er det en fornøjelse at lave stegt flæsk og der er ikke noget køkken der skal have en hovedrengøring bagefter [smilie=bluecolorz5_pdt_06.gif]
Performer m/gastænding 57cm
Rotisserie 57 cm
outdoorchef gaskuglegrill 57cm bruger samme tilbehør som weber
paella pande 48cm
jamie oliver transportable gasblus
bruger håndbog for pyromaner
hotwok

Brugeravatar

holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Indlæg#14 » 5. aug 2007, 16:07

øllegaard skrev:hej allesammen, er ny på forummet men har kigget dagligt ind på siden de sidste 2 år.]


Så er det dælme også på tide, du finder ud af vi slet ikke er så farlige. :P

Velkommen i de skrivendes rækker og god fornøjelse.

PS. Rigtig flot flæsk Meyer. :wink:
.../holmer


planten
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81
Kontakt:

Indlæg#15 » 7. aug 2007, 08:08

Tak Meyer

Tak for svaret jeg prøver sådan som du har fortalt... I får en melding når det er sket. Og hvis jeg kan finde ud af det med billeder sætter jeg sådan et ind også
WeberQ 300 er fremtiden



Kirkebakken Klarup et godt sted at være



Billede



Tjek www.3-kant.dk



Hilsen Heine Klarup Far til Frederikke Josefine og Mathilde


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#16 » 7. aug 2007, 08:43

Hvor ser det bare lækkert ud :savl2: :savl2: Jeg kunne spise stegt flæsk med persillesovs, morgen, middag og aften - det er en af mine livretter :)
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 56 gæster