Hvad er det?

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Emneforfatter
AndyJeps
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 195

Hvad er det?

Indlæg#1 » 18. jan 2013, 17:03

Kik lige på dette billed og fortæl mig hvad det er? :lol:

Når i har fundet ud af det så fortæl mig lige hvordan man laver det. :-D
Vedhæftede filer
2013-01-18 14.52.08.jpg

Brugeravatar

Wind Diesel
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1521
Kontakt:

Re: Hvad er det?

Indlæg#2 » 18. jan 2013, 17:07

Det er en fastelavnsbolle fra lagkagehuset
Kind Regards Søren H. Wind
Stolt ejer af en ÆGTE NOMA Grill = Big Green Egg Large... Livet er for kort til briketter
When i'm done Eggin' You'll be beggin'


mrechnagel
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 182

Re: Hvad er det?

Indlæg#3 » 18. jan 2013, 17:08

Det er en fastelavnsbolle. Fyldet kan jeg ikke gætte det ligner nogle små chokoladestykker med noget creme

Brugeravatar

trhdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 155

Re: Hvad er det?

Indlæg#4 » 18. jan 2013, 17:32

Wind Diesel skrev:Det er en fastelavnsbolle fra lagkagehuset


Vil jeg også mene...

og fyldet er kage Creme og Remonce..... Efter hvad jeg ved :-D
Uanset vind og vejr, så er det grill-vejr ;)

Weber Smokey Joe
Weber 57` Performer
Weber 57´ Delux
Weber 57` Gold
Weber Smokey Mountain 37 cm.
Pro Q Smoker 47 cm
Traeger pillegrill Pro 22

Brugeravatar

Wind Diesel
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1521
Kontakt:

Re: Hvad er det?

Indlæg#5 » 18. jan 2013, 18:00

Syntes at smagen af marcipan var overdrevet i deres bolle her - og så var der også chokoladestykker

Kunne forestille mig det er remonce fremstillet med +50% mandler og chokoladestykker i....
Kind Regards Søren H. Wind
Stolt ejer af en ÆGTE NOMA Grill = Big Green Egg Large... Livet er for kort til briketter
When i'm done Eggin' You'll be beggin'

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Hvad er det?

Indlæg#6 » 18. jan 2013, 18:43

... Dejlig "gammeldaws" fastelavnsbolle. Fyldet er en creme og chokolade. Men der skulle en forstørrelse til. Lignede først stikkelsbær marmelade...

Hvilket kunne være en spændende kombination...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Hvad er det?

Indlæg#7 » 18. jan 2013, 19:20

Det ligner en fastelavnsbolle med agurkesalat, men er det nok ikke :-)
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Re: Hvad er det?

Indlæg#8 » 18. jan 2013, 19:24

Og nogen bud på fremstillingen? For det kan vist næppe sprøjtes ind
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad er det?

Indlæg#9 » 18. jan 2013, 19:28

BS_Sweden skrev:Og nogen bud på fremstillingen? For det kan vist næppe sprøjtes ind

Fremgangsmåden kan du se her: http://www.newyorkerbyheart.com/2011/02 ... -igen.html


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

trhdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 155

Re: Hvad er det?

Indlæg#10 » 18. jan 2013, 20:07

Wind Diesel skrev:Syntes at smagen af marcipan var overdrevet i deres bolle her - og så var der også chokoladestykker

Kunne forestille mig det er remonce fremstillet med +50% mandler og chokoladestykker i....


Ved ikke hvor den pågældende kommer fra, men fruen arbejder hos lagkagehuset og hun siger det meget vel kunne være fra dem ;-)
Men sikkert også andre der laver dem lidt på samme måde :-)
Uanset vind og vejr, så er det grill-vejr ;)

Weber Smokey Joe
Weber 57` Performer
Weber 57´ Delux
Weber 57` Gold
Weber Smokey Mountain 37 cm.
Pro Q Smoker 47 cm
Traeger pillegrill Pro 22


Emneforfatter
AndyJeps
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 195

Re: Hvad er det?

Indlæg#11 » 19. jan 2013, 10:51

Ja det var i jo ikke længe om at gætte.

Det er en fastelavnsbolle købt hos vores lokale Kvickly i Nordborg, så bageren her bliver sikkert glad for at nogle mente den var fra Lagkagehuset :-D

Men hvordan får man så flot et hul i bollen?

Hvis man kan bage boller med så flotte huller så sparer man jo på dejen og tænk hvilke muligheder det giver, med hensyn til fyld.

Kan lige se for mig at man bager fastelavnsboller med en lille figur i til børnebørnene, altså ligesom en slags Kinderæg :lol:

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad er det?

Indlæg#12 » 19. jan 2013, 11:15

[quote="AndyJeps"]
Men hvordan får man så flot et hul i bollen?

Hvis man kan bage boller med så flotte huller så sparer man jo på dejen og tænk hvilke muligheder det giver, med hensyn til fyld.
quote]
Det er en helt "normal" bagemåde der er brugt, se min henvisning tidligere i tråden og fyldet, der sætter kun fantasien grænser.


.
Torp Hedehusene


Emneforfatter
AndyJeps
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 195

Re: Hvad er det?

Indlæg#13 » 19. jan 2013, 11:26

Torp Hedehusene skrev:
AndyJeps skrev:Men hvordan får man så flot et hul i bollen?

Hvis man kan bage boller med så flotte huller så sparer man jo på dejen og tænk hvilke muligheder det giver, med hensyn til fyld.
quote]
Det er en helt "normal" bagemåde der er brugt, se min henvisning tidligere i tråden og fyldet, der sætter kun fantasien grænser.


.


Hvis jeg kikker på den bolle i dit link så er der nu ikke meget hul i den.

Prøv at se hvor flot hullet er i min bolle, masser af plads uden om indholdet.
Vedhæftede filer
2013-01-18 14.53.22.jpg
Her er der spist lidt mere.

Brugeravatar

Fumle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 699
Kontakt:

Re: Hvad er det?

Indlæg#14 » 19. jan 2013, 12:52

Det smager sikkert godt...Meeeeeeeeeeeeen det ligner altså noget der kommer ud af næse og mund ved en god forkølelse sorry :drunk:

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1171

Re: Hvad er det?

Indlæg#15 » 19. jan 2013, 13:05

Fruen er igang med at bage fastelavnsboller og jeg er ret sikker på at de får samme hulrum. Hun benytter dog kun bagecreme.
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad er det?

Indlæg#16 » 19. jan 2013, 13:18

AndyJeps skrev:
Torp Hedehusene skrev:
AndyJeps skrev:Men hvordan får man så flot et hul i bollen?

Hvis man kan bage boller med så flotte huller så sparer man jo på dejen og tænk hvilke muligheder det giver, med hensyn til fyld.
quote]
Det er en helt "normal" bagemåde der er brugt, se min henvisning tidligere i tråden og fyldet, der sætter kun fantasien grænser.


.


Hvis jeg kikker på den bolle i dit link så er der nu ikke meget hul i den.
Det er fordi hun ikke har været omhyggelig med at samle hjørnerne, har ladet den lappe for meget over hinanden, princippet er godt nok, har selv lavet dem hvert år de sidste 10-12 år.


.


Prøv at se hvor flot hullet er i min bolle, masser af plads uden om indholdet.
Torp Hedehusene


Emneforfatter
AndyJeps
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 195

Re: Hvad er det?

Indlæg#17 » 19. jan 2013, 13:25

BertramGT skrev:Fruen er igang med at bage fastelavnsboller og jeg er ret sikker på at de får samme hulrum. Hun benytter dog kun bagecreme.


Ja det blir jo spændende at se!

Brugeravatar

trhdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 155

Re: Hvad er det?

Indlæg#18 » 19. jan 2013, 14:40

AndyJeps skrev:Ja det var i jo ikke længe om at gætte.

Det er en fastelavnsbolle købt hos vores lokale Kvickly i Nordborg, så bageren her bliver sikkert glad for at nogle mente den var fra Lagkagehuset :-D

Men hvordan får man så flot et hul i bollen?

Hvis man kan bage boller med så flotte huller så sparer man jo på dejen og tænk hvilke muligheder det giver, med hensyn til fyld.

Kan lige se for mig at man bager fastelavnsboller med en lille figur i til børnebørnene, altså ligesom en slags Kinderæg :lol:


Sikker på de ikke får leverance fra LKH ??? :-D
Uanset vind og vejr, så er det grill-vejr ;)

Weber Smokey Joe
Weber 57` Performer
Weber 57´ Delux
Weber 57` Gold
Weber Smokey Mountain 37 cm.
Pro Q Smoker 47 cm
Traeger pillegrill Pro 22

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 26 gæster

cron