Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Dingle
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 205

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#51 » 6. jan 2013, 19:15

Her blev det til en gang PP. Har lavet en ordentlig portion, så der er lidt til fryseren... også er det bare serveret meden hurtig gang salat i en grovbolle, med hjemmelavet BBQ sause. (Det skal være hurtigt. Der er NFL)
Vedhæftede filer
20130106_191008.jpg
Mvh.
- Christian

Brugeravatar

PiaP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 174
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#52 » 6. jan 2013, 19:16

Her blev det kylling og bagte kartofler på junior, med lidt salat til.

Den kyllingerub jeg fik med fra Chilli House var god :)
Primo Jr (2012), Auplex mini (Juli 2013) og Weber Q100 (2007)
Hjælpemidler: Fredstone, og Bjørn

Wellness er en beslutning du tager
http://www.body-sentio.dk

Brugeravatar

citybilen82
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 84

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#53 » 6. jan 2013, 19:21

Skinkesteg med sprød svær.

Mums det var lækkert

Photo 06-01-13 18.27.43.jpg
Med venlig hilsen

Mads

Primo Kamado oval XL
Primo Kamado oval jr.
Borniak UW-70
Weber 57Ø
Weber Q300

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1559
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#54 » 6. jan 2013, 19:40

Dagens kongebøffer fra Asbjørns, 750+800 gram - modnet 90 dage....
På grillen nu:-)
ImageUploadedByTapatalk1357497558.935341.jpg


ImageUploadedByTapatalk1357497626.745813.jpg





/Michael

Sent from my iPhone using Tapatalk
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***

Brugeravatar

martinmic
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 385

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#55 » 6. jan 2013, 19:48

Her blev det til:
Højrebsbøffer af ca 350 gram stykket
fyldte snackpepper
bønner i svøb
og lidt kartofler.

IMG_1253.png

IMG_1256.png
Martin

Weber Spirit E-320 Premium 2012 med rotisserie


Swanson
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 127

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#56 » 6. jan 2013, 21:04

Her blev det 30 dages hjemmemodet ungkvæg via drybag pose.
Dertil nogle fritter og hjemmelavet bearnaise.

Der skulle være noget sundt.. Så det blev en tomat med hvidløg, basilikum og masser af oliven olie.. :-)
Vedhæftede filer
Kød.jpeg

Brugeravatar

obt
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 12

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#57 » 7. jan 2013, 12:11

Hej Rikke

Hermed opskriften på min version af "Italienske koteletter" (4 pers.):

Jeg starter med peperonataen, som laves af 4 store, modne tomater, 1 stort løg og 4 røde peberfrugter. Tomaterne skoldes i kogende vand, flås og kernerne presses ud. Tomatkødet hakkes groft med en kniv. Løget og peberfrugterne skæres i forholdsvis tynde strimler. Kom en pande på grillen og start med at svitse løgene. Efter et par minutter kommer du peberfrugterne på, drysser godt med salt og lægger et låg over. Nu skal blandingen stå og simre ved svag varme i et kvarters tid. Så tilsættes tomaterne og 2-3 hele hvidløgsfed (de skal blot koge med for smagens skyld), læg låget på igen og lad det hele småsimre 25-30 minutter. Hvis der er meget væde i panden, tages låget af de sidste 10 minutter. Peperonataen må ikke være for "sjasket".

Dernæst laver jeg en gorgonzolacreme til pastaen. Først tager jeg 100-150 g gorgonzola, som jeg presser igennem en sigte, hvorefter jeg rører den op med 2½-3 dl piskefløde til en lind creme. Så tilsætter jeg 2 store fed presset hvidløg, 1 bundt hakket persille og et godt drys hvid peber.

Så kommer vi til kødet. 4 store svinekoteletter uden ben krydres på begge sider med hvidløg, salt, hvid peber og oregano. Derefter bruner jeg dem godt 3 minutter på hver side på støbejernspanden, tager dem af og lader dem hvile 5-10 minutter. På hver kotelet kommer jeg nu en god skive gorgonzola, lægger koteletterne op i min Scanpan som nu kommes på risten, og låget lægges på grillen. Når osten er smeltet ud over koteletten, er retten færdig. Hvis man har lyst, kan man evt. drysse koteletterne med lidt friskhakket persille lige inden serveringen.

I mellemtiden koger jeg 500 g spaghetti i rigeligt, letsaltet vand, hælder vandet fra og vender pastaen i gorgonzolacremen. Pynt evt. med lidt friske basilikumblade.

Velbekomme - og glem nu ikke at drikke en god italiensk rødvin til. Det fortjener retten :-)
Mvh Ove


1 stk. Weber Master-Touch
1 stk. Weber Q320
1 stk. Auplex
1 stk. Bigsmoker

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#58 » 7. jan 2013, 18:56

Her stod den på spaghetti a la cabonara.

Enkelt og lækkert.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#59 » 8. jan 2013, 21:46

Bov steg tilberedt sous vide i 72 timer og 3 min på hver side på grill
ImageUploadedByTapatalk1357677978.386509.jpg

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#60 » 8. jan 2013, 21:52

Morras skrev:Bov steg tilberedt sous vide i 72 timer og 3 min på hver side på grill
ImageUploadedByTapatalk1357677978.386509.jpg

Hvor mange grader havde du i SV og hvad synes du så om resultatet.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1171

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#61 » 8. jan 2013, 23:04

Stufz bøffer med ost og kartofler fra Artifryen.
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto

Brugeravatar

maj83
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 536

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#62 » 10. jan 2013, 14:24

Her står den på tortilla wraps
Weber Spirit 310
Weber Performer

Brugeravatar

trhdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 155

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#63 » 10. jan 2013, 14:42

Her står den på low'n'slow Ribs, med hjemmelavet BBQ Sauce og coleslaw, samt en håndfuld hjemmebragt fritter .:-D
Uanset vind og vejr, så er det grill-vejr ;)

Weber Smokey Joe
Weber 57` Performer
Weber 57´ Delux
Weber 57` Gold
Weber Smokey Mountain 37 cm.
Pro Q Smoker 47 cm
Traeger pillegrill Pro 22

Brugeravatar

Amazonas
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2364

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#64 » 10. jan 2013, 14:46

Her står den måske på culotte ,SV lavet på en Primo oval xl med en PID controler der nu har holdt temperaturen på 55 grader C i de sidste 20 timer.
Verdenspremiere måske.
Fodbad & Urtepotte
Så er man godt nok langt ude
Med venlig hilsen
Jesper
Amazonas BBQ Team

http://www.facebook.com/groups/320356778018449/
med ved
DM 2010-2011-2012

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#65 » 10. jan 2013, 17:04

Vi nupper en gang stegt flæsk med hele svineriet .1%¤
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3169
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#66 » 10. jan 2013, 18:56

Vi skal have porretærte med det hele (som også er porretærte :lol: ). Og rødvin...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Amazonas
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2364

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#67 » 10. jan 2013, 20:17

Amazonas skrev:Her står den måske på culotte ,SV lavet på en Primo oval xl med en PID controler der nu har holdt temperaturen på 55 grader C i de sidste 20 timer.
Verdenspremiere måske.

det så så sådan ud.
IMG_1872.JPG

IMG_1874.JPG


20 timer SV på en Primo oval XL
IMG_1847.JPG
Fodbad & Urtepotte
Så er man godt nok langt ude
Med venlig hilsen
Jesper
Amazonas BBQ Team

http://www.facebook.com/groups/320356778018449/
med ved
DM 2010-2011-2012

Brugeravatar

Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#68 » 10. jan 2013, 23:17

Amazonas skrev:
Amazonas skrev:Her står den måske på culotte ,SV lavet på en Primo oval xl med en PID controler der nu har holdt temperaturen på 55 grader C i de sidste 20 timer.
Verdenspremiere måske.

det så så sådan ud.
IMG_1872.JPG

IMG_1874.JPG


20 timer SV på en Primo oval XL
IMG_1847.JPG


SV på grill.... Klasse :-)

Brugeravatar

PiaP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 174
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#69 » 11. jan 2013, 18:52

Aftensmad i dag var en succes!

Koteletter interval stegte på junior.
Rubbet med (og jeg har ikke afmålt, det er lavet på gefühl:
Røget paprika
Stærk paprika
Hvidløgspulver
Løgpulver
Selleri salt
Timian
Og brun farin

Dertil blandet salat og hjemme bagt alpebrød:

85 g rugkerner kogt i 170g vand i 3-5 min og afkølet
665 g hvedemel (bagerens hvedemel fra Netto)
70 g fuldkorns speltmel (opskriften siger rugmel, men jeg ville lige bruge lidt mel-rester)
10 g mørkt sirup
15 g flydende margarine
15 g salt
25-35 g gær
340 g vand

Rørt på bjørnen i 15 minutter
Hvilet i 20-25 min
Formet til et brød som kom i min eva trio rugbrødsform
Hævet meget lunt under plastik i 1t20 tror jeg

Bagt ca 40 min ved 210 grader (godt tip er at tage brødet ud af formen de sidste 5-10 minutter så den får lidt kulør der også)

Portionen er lidt for stor til formen, måske bedre at have den i to forme, det har jeg ikke prøvet endnu :)

Det smagte så nums at der ikke blev tid til billeder :)
Primo Jr (2012), Auplex mini (Juli 2013) og Weber Q100 (2007)
Hjælpemidler: Fredstone, og Bjørn

Wellness er en beslutning du tager
http://www.body-sentio.dk


Stef
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 269

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#70 » 11. jan 2013, 19:39

Don russel culottesteg fra Jelling naturkød. Mums, det var godt.

Dertil hasselback kartofler og bønner. Slutteligt lavede jeg hjemmelavet bearnaise jf. Carls fremgangsmåde. Super sauce, der er meget nem at lave. :-D

Culotten blev tilberedt inddirekte på en 200 grader varm primo og taget af ved en kernetemperatur på ca. 54-55 grader - den var utroligt saftig og rød stort set hele vejen igennem, der var ingen grå kedelige kanter. .1%¤ .1%¤

Desværre ingen fotos da tiden var løbet fra mig og børnene var sultne.
Stefan

Primo oval xl


Fuglsang
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 194

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#71 » 11. jan 2013, 19:47

Amazonas skrev:Her står den måske på culotte ,SV lavet på en Primo oval xl med en PID controler der nu har holdt temperaturen på 55 grader C i de sidste 20 timer.
Verdenspremiere måske.



Hov - det lyder da meget interessant - kan du ikke skrive lidt mere og dele billeder?
Hilsen Birdie NamNam

"Who is General Failure, and why is he reading my drive?"

Brugeravatar

Amazonas
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2364

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#72 » 11. jan 2013, 20:24

Fuglsang skrev:
Amazonas skrev:Her står den måske på culotte ,SV lavet på en Primo oval xl med en PID controler der nu har holdt temperaturen på 55 grader C i de sidste 20 timer.
Verdenspremiere måske.



Hov - det lyder da meget interessant - kan du ikke skrive lidt mere og dele billeder?


jo da
Fodbad & Urtepotte
Så er man godt nok langt ude
Med venlig hilsen
Jesper
Amazonas BBQ Team

http://www.facebook.com/groups/320356778018449/
med ved
DM 2010-2011-2012

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#73 » 11. jan 2013, 22:05

Barnebarnet kom på besøg (4 år) så den stod på pasta med kødsauce.


.
Torp Hedehusene


Støy
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#74 » 12. jan 2013, 06:46

3-2-1 pork ribs købt på "spritbolaget" her i Doha med hjemmelavet glaze og fritter.
... Det er faktisk danske ribs :-D
Søren

Weber Genesis S-330
ODC Ascona
Ooni Koda


sarah´s_mor
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 155

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#75 » 12. jan 2013, 13:27

på bestilling fra knægten [smilie=bluecolorz5_pdt_05.gif]
Kæmpe burger, med kylling fillet, hjl. fritter og daim islagkage til dessert. :savl2:
Fejrer knægtens 11 års fødselsdag.
Hilsen
Anette


57 cm Platinum, Q 220, Go anywhere,en helt ny Q320 Spec. Edt, en bålplads med 3 ben og div. tilbehør :-)
Et LILLE skab fyldt med sjove ting til Grillen
og et udekøkken i støbeskeen.

Brugeravatar

citybilen82
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 84

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#76 » 12. jan 2013, 14:23

Sousvide roastbeef for første gang :-)

Prøver med 56 grader i 7 timer
Med venlig hilsen

Mads

Primo Kamado oval XL
Primo Kamado oval jr.
Borniak UW-70
Weber 57Ø
Weber Q300

Brugeravatar

PiaP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 174
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#77 » 12. jan 2013, 14:25

Skinkesteg, low and slow (lidt i al fald, den er lige kommet på og regner med at den er færdig ved 6-tiden), rubbet med chipolte pulver, paprika, oregano, sellerisalt, løgpulver, hvidløgspulver og brun farin. Dertil (hvis manden tager sig sammen) pastinakker og kartofler i ovnen.
Primo Jr (2012), Auplex mini (Juli 2013) og Weber Q100 (2007)
Hjælpemidler: Fredstone, og Bjørn

Wellness er en beslutning du tager
http://www.body-sentio.dk


bear
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1346

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#78 » 12. jan 2013, 14:55

vi skal have en fem retters menu på resturant F I A T :savl2: men hvad hvad vides ikke endnu
Hilsen Bear

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#79 » 12. jan 2013, 16:05

bear skrev:vi skal have en fem retters menu på resturant F I A T :savl2: men hvad hvad vides ikke endnu


Har du nu vundet igen :lol: :?:
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn


Olsensgrill
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 2

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#80 » 12. jan 2013, 16:41

Hej alle Grillguruer
Jeg er ny her på siden.
Så jeg er startet med at lave pulled pork af to nakkefilere, det tog 18 timer :-)
Det var ikke nemt, men det smager sgu godt. :-)


jordsmeden
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 138

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#81 » 12. jan 2013, 16:56

Steaks af cuvette med flødekartofler og salat :-D


Olsensgrill
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 2

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#82 » 12. jan 2013, 16:57

Hej Grillguruer
Jeg er ny her :-)
Og idas skal jeg havde pulled pork for første gang :-) startet igår.
Der smager himmelsk :-D

Brugeravatar

sof_666
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 302

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#83 » 12. jan 2013, 18:23

Sous vide okse filet med pommes frites og hjemmerørt aioli og lidt grøn salat
Jacob


Grill park:
Scandy garden bluegaz tiger steel
Pizzeria Pronto
Outdoorchef city gas grill
Noname offset smoker
47 cm kuglegrill

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3246
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#84 » 12. jan 2013, 18:27

Her bliver det til Ribs, bagt kartoffel og salat, skal bare lige have de sidste 30 min, så skal der smovses :-)

Og så blev der guffet og nydt :-)
Efter 2 timer med røg
[img]http://img.tapatalk.com/d/13/01/13/qy3ugu3e.jpg[/img]

Ready to eat !!
[img]http://img.tapatalk.com/d/13/01/13/ra9u8u5u.jpg[/img]
[img]http://img.tapatalk.com/d/13/01/13/abyqypam.jpg[/img]

Velbekommen

Michael
Senest rettet af Michael-TBSGrillshop 12. jan 2013, 20:02, rettet i alt 1 gang.
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.


sofus´far
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 565
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#85 » 12. jan 2013, 18:29

har taget 3 stk 350 grams rib-eye af dem jeg havde til at ligge og modne i køleskabet op til mig og lille mor syntes en var for lidt til mig :-D
Big Green Egg XL
Rookie Team Barbecue Masters
BEST OF THE WEST TRÆKUL TIL AFHENTNING I SPENTRUP (8 km nord for Randers).
ELLER TIL LEVERING PÅ RUTEN MELLEM RANDERS OG NIMTOFTE

Brugeravatar

Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#86 » 12. jan 2013, 18:46

Sous Vide okseklump. Fik 44 timer ved 60g. Super lækker og mør. Dertil kartofler og sovs lavet fra klumpen med lidt rødvin.


mrechnagel
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 182

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#87 » 12. jan 2013, 19:39

Her stod den på grillet laks marineret med akaciesirup og citron. Hertil salat og rejer samt frisk bagt brød.... Der var i anledning weekenden en lille appertizer bestående af stenbiderrogn, rødløg og creme fraiche og lidt brød.

Brugeravatar

Brejne
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 129

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#88 » 12. jan 2013, 19:53

Helleflynder kotelet på 500gram...
Ingen tilbehør, den bærer sig sig selv!

Brugeravatar

Kizz the cock
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 607

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#89 » 12. jan 2013, 21:38

En god gammeldags kartoffelæggekage med bacon ( Tortilla )
DSCN9968.JPG
Chef de friture

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#90 » 12. jan 2013, 21:42

Her stod den på stor hakkebøf med masser af bløde løg, ristet champignon, kartofler og sovs.


.
Torp Hedehusene


bassi750
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 320

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#91 » 13. jan 2013, 06:55

her stå den på det samme som i går. PP med hvad der til høre :savl2: :savl2: :savl2: det bliver mand aldrig træt af at spise.
Weber One-Touch Premium 57 2006
Weber Smokey Joe 2008
pro Q 20 smoker 2011

Brugeravatar

Foodies
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#92 » 13. jan 2013, 07:36

PP forhåbentlig... Første forsøg på årets julegave (JBI smoker til Weber 57cm) lige sat over. Kunne ikke få andet end billige trækulsbriketter så tændt op med minion metoden i stedet for Morfmirs ring. Temp. lige nu lige under 120 og jeg håber vi spiser inden midnat ;)
Weber Premium 57 m/JBI smoker & Weber rotisserie
Weber Go-Anywhere

Foodies.dk


kasperhest
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 170

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#93 » 13. jan 2013, 07:47

sofus´far skrev:har taget 3 stk 350 grams rib-eye af dem jeg havde til at ligge og modne i køleskabet op til mig og lille mor syntes en var for lidt til mig :-D


Din lillemor ved hvordan man gør en mand glad åbenbart :-D :-D :-D
God mad åbner alle dører ;-)

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#94 » 13. jan 2013, 07:49

Vi skal have svinefilet med vindruesalsa...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#95 » 13. jan 2013, 08:02

Lavede Smoked Butter Pork i går, og der var heldigvis rester. :savl1:
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef

Brugeravatar

9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1713

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#96 » 13. jan 2013, 14:29

Er på kur, så dagen menu er kun kød og salat.
skirt steak fik lidt over 5 min, men det var lige en anelse for meget. Men kødet mørt og smagsfuldt.
Vedhæftede filer
IMG_3199.JPG
IMG_3204.JPG
IMG_3206.JPG
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini


Mikkeljc
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 12

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#97 » 13. jan 2013, 15:41

Der står et ølmarineret kalkunbryst og hygger sig i min mini WSM - hertil tzatiki, mozarellasalat og bagte kartofler
OTG 57
Bonfire
WSM 57

Brugeravatar

prorege
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1549

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#98 » 13. jan 2013, 16:33

I går elgsteg - er Sveriges svar på mager smagløs kalkun, et smådumt kæmpedyr som vader rundt i skoven og engang imellem også vader ud på vejen og dræber billister. Så skønt var det at smide 1,1 kg af dyret i Steba sousvide i 6 timer ved 70C, mørt kødt, men på trods af masser af krydderier-rub, smør og løg i posen er det et "tamt" stykke kød som de gerne må beholde på den østlige side af Øresund!

L1000036.JPG
L1000040.JPG
L1000029.JPG
L1000032.JPG
Optime olere occisum hostem (En død fjende lugter altid godt)
KCBS Certified BBQ Judge
Weber47
WeberQ120
WeberSpiritE320
Primo Rund&OvalJr
BigGreenEgg (Mini/S/M/L)
BradleySmoker
PKgrill

Brugeravatar

PiaP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 174
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#99 » 13. jan 2013, 16:44

I aften bliver det hjemmelavede ravioli :)
Primo Jr (2012), Auplex mini (Juli 2013) og Weber Q100 (2007)
Hjælpemidler: Fredstone, og Bjørn

Wellness er en beslutning du tager
http://www.body-sentio.dk

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1171

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#100 » 13. jan 2013, 17:35

Porchetta serveret med tomat/mozzarella salat samt pasta vendt i pesto.
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 57 gæster