Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#1 » 2. jan 2013, 07:43

Så skyder vi 2013 igang :-)
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


JonasPed
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 117
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#2 » 2. jan 2013, 08:42

Så starter jeg ud med skinkeschnitzel, kartofler, kogte gulerødder og paprikasovs. Desværre nok ikke lavet på grillen.
Weber 57cm One Touch Gold
Weber Spirit E-320 Premium
Auplex 57 cm kamado
+ en diverse tilbehør

http://jope.eu


myg123
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 151

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#3 » 2. jan 2013, 10:13

Burgere med masser af bacon og cheddar ost. hjemme lavet frittere
Mvh

Michael Schmidt

--------------------------
Weber performer 57 fra 2006 med alt i udstyr
Weber Spirit 320 Premium 2011 med Rotisserie
Weber OGT 57 (2011)
Weber Q120 (2011)

Brugeravatar

BulleDK
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Sv: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#4 » 2. jan 2013, 10:42

Her står den på Weber wok.
Kalkun er det eneste der er planlagt


marj
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 86

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#5 » 2. jan 2013, 10:59

Her står den på canneloni med ricotta og spinat fyld. Pastaen til rørene er selvfølgelig hjemmelavet :)
/marj

Brugeravatar

Hovmoller
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1686

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#6 » 2. jan 2013, 11:20

En sund kyllingeret med enten ris eller nudler - lavet i køkkenet.
Venlig hilsen

Heidi,
Performer touch and go
Genesis E320
Kamado oval XL
Friske krydderurter er et must

Brugeravatar

StufMeister
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 529

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#7 » 2. jan 2013, 11:42

I går fik vi burgere med Freds boller, bacon og bøffer lavet efter inspiration fra Blumenthal. ( Se hans "Camel Burger by Blumenthal" Episode ). Man får de BEDSTE bøffer på den måde.
Weber OTG 57
BGE L plus diverse tilbehør


DennisBrix
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 117

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#8 » 2. jan 2013, 12:35

Igår skulle jeg have ribs efter 3-2-1 metoden, men pga tidspres og lidt opstartsproblemer med min nye WSM47 nåede jeg kun til 3 før jeg ikke kunne vente længere :lol:
Dennis Brix
Smokin and Grillin is my way of Chillin'

Nu med:
2xCobb '10
WSM 47 '12
Q200 '12
Primo rund '13
Q3200 '15
Spirit 310 '16
iGrill


sarah´s_mor
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 155

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#9 » 2. jan 2013, 15:38

Hjemmelavet Lasange, helt fra bunden.
Har nemlig lige fået en pastamaskine i julegave.. [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]
Hilsen
Anette


57 cm Platinum, Q 220, Go anywhere,en helt ny Q320 Spec. Edt, en bålplads med 3 ben og div. tilbehør :-)
Et LILLE skab fyldt med sjove ting til Grillen
og et udekøkken i støbeskeen.

Brugeravatar

pølse
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 116

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#10 » 2. jan 2013, 16:33

Her bliver det til ovnbagt fisk (torsk) med topping af brødkrumme blandet med persille og sennep. Hertil ovnbagte kartoffelbåde og hollandaise sauce. Lidt grønne bønner vil sikkert pynte på tallerkenen.

Godt nytår til alle :-D :-D
Resultat = talent * flid

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3246
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#11 » 2. jan 2013, 18:08

Rester fra sidste år, altså oksefillet med lidt kartofler og frisk salat.
Nogen gode ide'er til at opvarme den ?. Overvejer lidt æblejuice og 125 grader


Michael
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1713

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#12 » 2. jan 2013, 18:14

Fruen bad mig at grille nogle kyllingebryster til sandwich.
Vedhæftede filer
kylling2013.jpg
kylling2013.jpg (55.89 KiB) Vist 13135 gange
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3246
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#13 » 2. jan 2013, 18:24

Damm flot BBQ BH du fik designet der ;-)


Michael
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

Hoff-
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 195

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#14 » 3. jan 2013, 16:39

Gårsdagens menu bestod af grillede steaks og krydrede kartofler. (Glemte at få billede af saucen med)
DSC_0658.JPG

Desserten: Pandekager med is.. :-)
DSC_0668.JPG
- Broil King KEG Kamado
- Weber Genesis E-310 + rotisserie
- Weber Q320 Black
- Weber OTG 57 cm + rotisserie
- Weber Smokey Joe
- Weber Go-Anywhere
- Weber fireplace
- Diverse tilbehør

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3169
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#15 » 3. jan 2013, 16:45

Godt nytår ønskes alle.
Her er det dobbeltsværet flæskesteg m. standard tilbehør :P . Og rødvin...

flæskes. dobb. 1.JPG
flæskes. dobb 2.JPG
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#16 » 3. jan 2013, 17:45

Efter al den tunge mad trænger vi til noget salat.
ImageUploadedByTapatalk1357231503.381467.jpg
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

Hovmoller
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1686

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#17 » 3. jan 2013, 17:47

Morten L skrev:Efter al den tunge mad trænger vi til noget salat.
ImageUploadedByTapatalk1357231503.381467.jpg


Mums Morten - det ser bare rigtig godt ud.
Venlig hilsen

Heidi,
Performer touch and go
Genesis E320
Kamado oval XL
Friske krydderurter er et must

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#18 » 3. jan 2013, 18:33

Hovmoller skrev:
Morten L skrev:Efter al den tunge mad trænger vi til noget salat.
ImageUploadedByTapatalk1357231503.381467.jpg


Mums Morten - det ser bare rigtig godt ud.


BØVS, det var også lækkert! :)
Med venlig hilsen
Morten


JohnMilo
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 19

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#19 » 3. jan 2013, 20:47

image.jpg
Carpaccio, parmesan og rucolasalat med pesto
Det blev til pizza idag.
Da jeg lige har fået pizzasten til jul er det ikke mange gange jeg har kastet mig over det endnu.
Jeg synes at opleve, at jeg ikke kan få nok varme med HB kontra trækuls briketter. Hvilke kul vil I anbefale?

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3169
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#20 » 4. jan 2013, 13:23

Gulerodssuppe med nybagt flutes...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#21 » 4. jan 2013, 17:07

Gammeldaws oksesteg i den nyindkøbte trykkoger.
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

Kogekonen Dorit
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1304
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#22 » 4. jan 2013, 17:29

Spaghetti og Kødsovs .1%¤
Kogekonen Dorit
Bailey er en gudedrik som skal drikkes i rødvinsglas "helst helt til randen".

City OUTDOORCHEF Gasgrill 420
Outdoorchef Paris de Lux 570

http://www.kogekonen-dorit.dk/

Brugeravatar

Vangsgaard
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 211

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#23 » 4. jan 2013, 17:31

Konen og sønnen er ude af huset, så jeg forkæler mig selv med et par gode pizza'er inden turen går over til en kammerat .1%¤

IMG_0143.jpg


IMG_0144.jpg

Brugeravatar

Cafewest
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 109

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#24 » 4. jan 2013, 17:55

Årets første smag af fisk. :)

Laksefilet og tun steaks kommer på grillen i aften. 8)
:o

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3246
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#25 » 4. jan 2013, 17:58

Fuens Hjemmelavede Lasagne NAM !!!


Michael
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#26 » 4. jan 2013, 18:02

Risengrød. Mmm :)
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Brugeravatar

gundersen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2890
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#27 » 4. jan 2013, 18:26

Første forsøg med 3 korns brød idag så her stod den på nybagt brød med rejser og diverse lækkert pålæg.
René - KCBS Certified BBQ Judge

Holdkaptajn på: Team Crazy Danes BBQ
Medejer af: JRgrillcatering.dk

Idashøj Cater Grill 1200 (2013)
Primo Kamado Rund (2011)
Primo Kamado XL Oval (2011)
Weber Genesis E-320 (2010)


Frachlitz
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 442

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#28 » 4. jan 2013, 18:59

Hjemmelavet Championsuppe.
Første forsøg, blev god, men bliver ikke favoritsuppen.
Primo Oval XL400
Borniak Røgovn med koldrygning og ventilator
Weber 57 Gold (henvist til sommerhuset)
Weber Q3200

KCBS Certified Judge
WBQA Judge

Brugeravatar

obt
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 12

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#29 » 4. jan 2013, 19:43

Italienske koteletter med peperonata og pasta vendt i gorgonzolacreme.
Julen 2012 057.JPG
Mvh Ove


1 stk. Weber Master-Touch
1 stk. Weber Q320
1 stk. Auplex
1 stk. Bigsmoker


deha
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1316

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#30 » 4. jan 2013, 20:03

Vagabondens livret.... En ret min kone står for, og da hun mødte sendt og kom sendt hjem, fik jeg en sms med, møs, du skal bare varme den når du kommer hjem, jeg har lavet det hele:-)
Dennis

Old Buddy Bbq

Weber Spirit E-320 Premium med rotisserie og støbejerns riste

Wsm 37

Houston Pellet grill

Brugeravatar

pepsi_max
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 407
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#31 » 5. jan 2013, 03:04

obt skrev:Italienske koteletter med peperonata og pasta vendt i gorgonzolacreme.
Julen 2012 057.JPG


Kan man få en opskrift det ser godt nok lækkert ud :savl2:
/Rikke
Nu med ny grill ! ! !
Outdoorchef Ascona 570
Smokey Joe gold - One Touch Gold 57 "Nu med termometer i låget" - KingStone ätna
JBI forlænger Er alle fortid

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#32 » 5. jan 2013, 08:43

Konen krævet Stuffz burgere i aften. Det må jeg så finde mig i...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3246
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#33 » 5. jan 2013, 09:17

Guruen skrev:Konen krævet Stuffz burgere i aften. Det må jeg så finde mig i...

Livet er hård Hr Guru :lol: :lol:
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

Fumle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 699
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#34 » 5. jan 2013, 09:38

Idag står den på Pizza

Brugeravatar

MartinM
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1709

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#35 » 5. jan 2013, 09:53

Her står den også på pizza :-)
/Martin

Primo Oval XLWeber One Touch 57Weber Smokey JoeOutdoorchef City GrillBjørn Teddy

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#36 » 5. jan 2013, 09:58

Vi fik nogle venner på besøg i går, så der skulle lige lidt mad på bordet. Hovedretten er en genbruds menu og så lavede vi Mette Blomsterbergs Fløderand til dessert.
Brugte fløde fra fryseren, men jeg synes altid at jeg har problemer med at det ikke vil piskes ordenligt op, i går ingen undtagelse. Så næste gang bruger jeg frisk fløde til desserter og fryserfløde til sovs.

DSG_8216.JPG
Okse mørbraden blev serveret med lilla mos til (den er godt nok ikke nem at håndtere under anretning den karfoffel), hjemmelavede chips, glaserede perleløg, portvins sauce og ristede chanmpions der lige er vendt i balsamico


DSG_8217.JPG


DSG_8218.JPG




DSG_8220.JPG
Desserten var Mette Blomsterbergs fløderand med hindbær sauce og frysetørret hindbær på toppen
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)


Cata
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1070
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#37 » 5. jan 2013, 10:06

Virkelig smukt.

/Jacob

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#38 » 5. jan 2013, 10:55

Ryg af rålam, skudt på egen jord, med waldorffsalat, en eller anden form for kartofler :-D
Til dessert daim-islagkage.
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

Dejbjerg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 523

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#39 » 5. jan 2013, 11:24

topgun skrev:Vi fik nogle venner på besøg i går, så der skulle lige lidt mad på bordet. Hovedretten er en genbruds menu og så lavede vi Mette Blomsterbergs Fløderand til dessert.
Brugte fløde fra fryseren, men jeg synes altid at jeg har problemer med at det ikke vil piskes ordenligt op, i går ingen undtagelse. Så næste gang bruger jeg frisk fløde til desserter og fryserfløde til sovs.

DSG_8216.JPG


DSG_8217.JPG


DSG_8218.JPG




DSG_8220.JPG


Super lækker menu - som altid !! .1%¤

Et forslag til kartoflen vil dog være at lave quenelle's istedet for de små klatter ;)
/Lena

Nu med blog: www.frkbbq.dk
Like min facebook side og få updates fra bloggen www.facebook.com/frkbbq

Medlem, samt dommerudd. v. KCBS
Medlem af WBQA

Grillpark: Big Green Egg, samt weber

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#40 » 5. jan 2013, 12:13

Jeg prøvede Dejbjerg, jeg prøvede.... Den er så melet at Brd. Prices Rigeligt smør ikke engang er nok :)

Det lykkedes til nytår, men vi kom lidt mælk og andet i denne gang. Kunne slet ikke få det til at virke med skerne, de sad bare fast på dem. Selvom jeg havde gang i kogende vand....
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Brugeravatar

Dejbjerg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 523

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#41 » 5. jan 2013, 12:30

topgun skrev:Jeg prøvede Dejbjerg, jeg prøvede.... Den er så melet at Brd. Prices Rigeligt smør ikke engang er nok :)

Det lykkedes til nytår, men vi kom lidt mælk og andet i denne gang. Kunne slet ikke få det til at virke med skerne, de sad bare fast på dem. Selvom jeg havde gang i kogende vand....


Haha - godt så.. Lidt olie/smeltet smør på skeen måske?? Det gjorde vi ind i mellem der hvor jeg stod i lære, når noget var for besværligt at have med at gøre!! :)
/Lena

Nu med blog: www.frkbbq.dk
Like min facebook side og få updates fra bloggen www.facebook.com/frkbbq

Medlem, samt dommerudd. v. KCBS
Medlem af WBQA

Grillpark: Big Green Egg, samt weber

Brugeravatar

Fumle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 699
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#42 » 5. jan 2013, 17:07

Det blev til en omgang hjemmelavet musaka


p.elkjaer
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 322

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#43 » 5. jan 2013, 18:30

Pizza fra kamadoen da Morsø'en er i vinterhi. Det blev nu ganske ok.
ImageUploadedByTapatalk1357407025.894257.jpg
Primo Oval XL
Outdoorchef Paris Deluxe
Artiforno stenovn

Brugeravatar

9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1713

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#44 » 6. jan 2013, 12:38

Her blev det årets første skirt steak med masser af chimichurri sauce og rosemarin kartofler.
Vedhæftede filer
skirtsteakchim.jpeg
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#45 » 6. jan 2013, 16:26

Kørte et test run på en menu der skal bruges til en demo

DSCN1981.JPG


sarah´s_mor
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 155

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#46 » 6. jan 2013, 16:30

pønser på en deep pan pizza eller 2 i dag.
:shock:
Hilsen
Anette


57 cm Platinum, Q 220, Go anywhere,en helt ny Q320 Spec. Edt, en bålplads med 3 ben og div. tilbehør :-)
Et LILLE skab fyldt med sjove ting til Grillen
og et udekøkken i støbeskeen.


mrechnagel
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 182

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#47 » 6. jan 2013, 18:31

Her blev til til 3-2-1 ribs med bagt kartoffel og salat. De kunne godt være lidt mere juicy men var stadige rigtig gode. Der er en lille rest tilbage så der er lidt at se frem til en anden dag.

image.jpg

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#48 » 6. jan 2013, 18:44

Vi har lige fået kartoffel-/porresuppe med bacon og groft brød.
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#49 » 6. jan 2013, 18:49

Ribbensandwich, af resterne fra i går. :savl2: :savl2:


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Nikodk
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 654

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2013)

Indlæg#50 » 6. jan 2013, 19:02

Andesteg krydret med karry og fyldt med appelsiner
Dertil coleslaw og ristet blomkål/broccoli
Nikolaj


Monolith Kamado
WSM57, Q300,

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 25 gæster