Så skete det langt om længe... PP er sat over

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Emneforfatter
andersvs
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93

Så skete det langt om længe... PP er sat over

Indlæg#1 » 1. jun 2012, 09:31

Kamadoen skal nu stå sin prøve... Der er sat over til en gang pulled pork. Hele projektet startede igår (31/5) kl. 20:00

Kryderierne blev blandet:

150 gram rørsukker
60 gram salt
35 gram paprika
20 gram hvidløgspulver
20 gram løgpulver
20 gram spidskommen
2,5 gram chiliflager
5 gram sennepspulver (colman's gule)
2,5 gram cayenne peber
2,5 gram allehånde
5 gram kebabkrydderi fra Santa Maria

Efterfølgende knedet ind i nakkefileten

[attachment=1]image.jpeg[/attachment]

Der blev tændt op i kamadoen
[attachment=0]image-1.jpeg[/attachment]

Og så røg kødet på grillen ved knap 90 grader
[attachment=2]image-2.jpeg[/attachment]

Nu er det bare at vente og se hvad der sker.... kødet skulle gerne stå færdig i dag kl. 18:30-19:00

Jeg ved ikke lige hvad der er sket med billederne... men de vil ikke vende sig.. :?:
Vedhæftede filer
image-1.jpeg
image-1.jpeg (155.73 KiB) Vist 2048 gange
image.jpeg
image.jpeg (153.95 KiB) Vist 2048 gange
image-2.jpeg
image-2.jpeg (118.35 KiB) Vist 2048 gange
_________________________
Weber One Touch Gold 57
Weber Q300
Weber Smokey Joe
Big Green Egg - Large
Big Green Egg - Mini


belleboskop
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1811

Re: Så skete det langt om længe... PP er sat over

Indlæg#2 » 1. jun 2012, 09:37

Spændende !!
Jeg kan se du bruger Guruens nyeste opsætningsguide (den uden D-sten/platesetter)
Glæder mig til og se mere :-D
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen

Brugeravatar

havnefogeden
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 497

Re: Så skete det langt om længe... PP er sat over

Indlæg#3 » 1. jun 2012, 15:10

Det ser rigtigt spændende ud. pøj pøj med det.
jeg har også lige lagt to nakkefiletter på Primoen med forventet ETA i morgen ved 18 tiden :-D
Give a man a gun and he can rob a bank!
Give a man a bank an he can rob the World !!!


Primo Oval XL......Proud to be the only ceramic grill Made in The USA!!!


Morten[/color]


Støy
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 83
Kontakt:

Re: Så skete det langt om længe... PP er sat over

Indlæg#4 » 1. jun 2012, 15:15

Tillykke... En sand gyser!

Kigger forbi her senere for sidste kapitel.
Søren

Weber Genesis S-330
Weber OneTouch Gold
ODC Ascona


Emneforfatter
andersvs
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93

Re: Så skete det langt om længe... PP er sat over

Indlæg#5 » 1. jun 2012, 22:04

Og så kom tiden... længe ventet!!! UDEN at have åbnet grillen.

På grillkullet kom en lille håndfuld Hicory... desværre :shock: det var ikke lige mig... men kødet havde heldigvis ikke trukket særlig meget af røgen til sig... hvilken røg bruger I til pulled pork?


Som det ses, så er stegen blevet brændt :-( desværre derfor var skorpen uspiselig... og røg ud, men kødet indvendigt var saftigt :-)
image-3.jpeg
image-3.jpeg (108.01 KiB) Vist 1826 gange


Beklager den dårlige billedekvalitet, men var simpelthen så sulten :-D
image-4.jpeg
image-4.jpeg (91.21 KiB) Vist 1826 gange


Til pulled pork høre sig coleslaw - billedet blev taget efter der var spist en hel del
image-5.jpeg
image-5.jpeg (96.59 KiB) Vist 1826 gange

Det var DEN BEDSTE coleslaw jeg endnu har smagt, - tak til guruen for den himmelske coleslaw

Alle de gode råvare blev samlet i et pitabrød
image-6.jpeg
image-6.jpeg (116.46 KiB) Vist 1826 gange


I mit pitabrød kom der barbeque sauce... og hvor smagte hele sagen fantastisk... næste gang... ja så bliver det uden hicory... men hvad gør jeg for at skorpen ikke brænder? Jeg havde termometer på grillen konstant, og havde det med i seng :-P vågnede klokken 3 hvor grillen var 125 grader celcius (pga. kødet var tempereret), jeg lukkede derfor spjældet lidt til og temperaturen faldt igen til 100 grader celcius... grillen har på intet tidspunkt været over 125 grader, men svingede imellem 95 og 110 grader celcius.

Er der nogle som kan fortælle mig hvorfor alle mine billeder vender forkert når jeg ligger dem op på siden? De vender rigtigt på computeren.

Tak for en fantastisk side... mon ikke flere indlæg følger, efter så mange års medlemsskab :-P

God weekend!
_________________________
Weber One Touch Gold 57
Weber Q300
Weber Smokey Joe
Big Green Egg - Large
Big Green Egg - Mini


CP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 278

Re: Så skete det langt om længe... PP er sat over

Indlæg#6 » 1. jun 2012, 22:46

Det er ikke sådan at dine billeder har fået en gang viagra vel? :oops:
Så har jeg hørt det skulle være svært at vende sig :oops: :oops:
Senest rettet af CP 1. jun 2012, 23:23, rettet i alt 1 gang.


jose
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 516

Re: Så skete det langt om længe... PP er sat over

Indlæg#7 » 1. jun 2012, 23:02

Tillykke med din PP :)
Hickory er noget af det kraftigeste, derfor bruger de fleste æble/pecan...
Jg må indrømme jeg har aldrig forsøgt uden platesetter, men tør ikke... Er du sikker din termometer er korrekt og der var faktisk kun 90 grader i grillen hele tiden? Den burde ikke være brandt ved så lavt temperatur...


Emneforfatter
andersvs
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93

Re: Så skete det langt om længe... PP er sat over

Indlæg#8 » 1. jun 2012, 23:53

Termometret virker... Problemet var at højeste temperatur var 125 grader... Måske jeg skal holde temp på 90-100 grader celcius?

Hvilket interval griller I PP ved?
_________________________
Weber One Touch Gold 57
Weber Q300
Weber Smokey Joe
Big Green Egg - Large
Big Green Egg - Mini


jose
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 516

Re: Så skete det langt om længe... PP er sat over

Indlæg#9 » 2. jun 2012, 00:35

Jeg plejer at bruge 90-100 grader...
125 er ikke meget, men mon ikke temperatur i rist højde var noget højere, måske tæt på 140+ grader?


Tklarskov
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Re: Så skete det langt om længe... PP er sat over

Indlæg#10 » 2. jun 2012, 11:32

Tillykke med din pp .1%¤

Det ser super lækkert ud.
Thomas Klarskov Henriksen


Emneforfatter
andersvs
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93

Re: Så skete det langt om længe... PP er sat over

Indlæg#11 » 2. jun 2012, 11:39

Jeg takker mange gange.. smagte også super godt...
Næste gang skal jeg dog prøve med en platesetter og se om den ikke kan hjælpe mig med ikke at brænde den på og så smide den i en stegholder...

Men det er helt utroligt så lidt kul den rent faktisk bruger i løbet af 21 timer.... der er fortsat kul tilbage :-)
_________________________
Weber One Touch Gold 57
Weber Q300
Weber Smokey Joe
Big Green Egg - Large
Big Green Egg - Mini


Bredal
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 227

Re: Så skete det langt om længe... PP er sat over

Indlæg#12 » 2. jun 2012, 11:40

Mums det ser lækkert ud, må nok hellere prøve det en dag 8)
Hej fra
Morten

Brugeravatar

ChevyDK
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 795

Så skete det langt om længe... PP er sat over

Indlæg#13 » 2. jun 2012, 14:33

Hvor meget kul tog den på sådan en PP?
Mvh

ChevyDK


Emneforfatter
andersvs
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93

Re: Så skete det langt om længe... PP er sat over

Indlæg#14 » 2. jun 2012, 17:57

Bredal: Det kan du roligt gøre.. det smager virkelig godt.. og når først stegen er sat over, så er det ikke så slemt... jo tiden er slem... for den går langsom :-P

Cherry: Jeg fyldte blot BGE large op og ja tror sagtens den kan klare en tur mere på de samme kuld.. jeg var ihvertfald overrasket over hvor lidt den havde "spist".
_________________________
Weber One Touch Gold 57
Weber Q300
Weber Smokey Joe
Big Green Egg - Large
Big Green Egg - Mini

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster