Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

El Cerveza
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 499

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#251 » 1. apr 2012, 20:24

Skulle lege lidt i med smokeren, så den stod (igår) på:

Pulled Pork - m. hjemmelavet burger boller, Eddike, Hotsauce og coleslaw .1%¤

Spareribs - Blev ok, men lidt til den stærke side med chilisauce fra chilihouse :evil:

Pulled OX - et forsøg på at lave Pulled Ox med en Oksegrydesteg der gik helt galt, blev ganske tør efter 10 timer.

Brugeravatar

Amazonas
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2364

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#252 » 3. apr 2012, 16:23

lige nu er der rips på den runde kamado [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]

og aalborg brandvæsen har været her , så røgen passer , de siger at de gir mig et klippekort :lol:
Fodbad & Urtepotte
Så er man godt nok langt ude
Med venlig hilsen
Jesper
Amazonas BBQ Team

http://www.facebook.com/groups/320356778018449/
med ved
DM 2010-2011-2012


Cata
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1052
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#253 » 3. apr 2012, 16:25

Har lige tændt mit påskeæg til en ribbensteg ;)

/Jacob


Tom Ekelund
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 68

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#254 » 3. apr 2012, 18:09

Skal ha brunkål med øffenhalen i to til tre dage :savl2: :savl2:

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#255 » 3. apr 2012, 18:16

Cadac´en byder på skaftkoteletter med grillede grøntsager .1%¤
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef

Brugeravatar

Sikots
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 448
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#256 » 4. apr 2012, 09:51

Amazonas skrev:og aalborg brandvæsen har været her , så røgen passer , de siger at de gir mig et klippekort :lol:

Dét er dælme god stil!

Den står på flødekartofler og culottesteg fra weberen.
Muskatnød over flødekartoflerne så de giver lidt liv fra sig ;)
MVH
Bjarne

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#257 » 4. apr 2012, 15:21

Skal forsøge mig med pizza på grillen for første gang. Så krydser fingrer, tæer og revet ost for at det går til held. :roll:
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef

Brugeravatar

CharlotteP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 468

Sv: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#258 » 4. apr 2012, 16:00

Pizza på Leon.

venlig hilsen
Charlotte
venlig hilsen
Charlotte Paulmann

Brugeravatar

AnneM
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 431

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#259 » 4. apr 2012, 21:44

Hejsa.
Vi har fået nybagte kanelsnegle til eftermiddagskaffen, ribbensteg med det hele til aften og nu skal vi have gammeldaws æblekage til aftenkaffen.

God påske:)
BBQ is not only an interest, it´s also a lifestyle:D

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#260 » 5. apr 2012, 07:52

Husum skrev:Skal forsøge mig med pizza på grillen for første gang. Så krydser fingrer, tæer og revet ost for at det går til held. :roll:


Pyha. Det gik til held. 2 fine calzoner i en dejlig dej. Eneste minus, var at vi begge syntes at dejen manglede salt. (Havde kommet i)

De blev lavet på Weber pizzasten på min 57 cm, som blev fyret godt op med blanding af briketter & kul.
Små 10 min, så var dejen sprød og fin i bunden. Jeg har desværre ikke termometer i 57´eren, så ved ikke hvilke varmegrader den havde. Men syntes nu, at 10 min er en passende bagetid. Hvad siger I prof´er?
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef


faron
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 142

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#261 » 5. apr 2012, 09:46

Sprængt oksebryst lavet i Römertopf med grov urtemos til.

/Bente

Brugeravatar

MiNo
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 423

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#262 » 5. apr 2012, 13:00

Jeg pønser på at prøvekøre BGE'en med lamme-nakkefilet. Hvordan & hvorlænge ved jeg ikke endnu.

Brugeravatar

tobi60
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 61

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#263 » 5. apr 2012, 18:00

Det blev til drumsticks og pastasalat:

grill2.JPG


smiley
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 32

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#264 » 5. apr 2012, 18:14

her fik konen tun-steak og svigermor og jeg fik udbenet lammekølle med taziki og saltkartofler
Vedhæftede filer
grill 2012 005.JPG
grill 2012 004.JPG

Brugeravatar

Grillkulmule
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1355

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#265 » 5. apr 2012, 19:03

Her blev det til medisterpølse med rødkålssalat, kartoffelmos og SOVS :-D

DSC_4014.JPG
/Jackie
Billede

En dårlig fisketur er altid bedre end en god dag på arbejde.

Brugeravatar

kenni1980
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 130

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#266 » 6. apr 2012, 10:18

Hej hej allesammen.

Her i Thyborøn bliver det til kylling på øldåse.

Tror at det bliver en Tuborg classic denne gang, sidste gang var det en alm. Tuborg

og det var virkeligt godt, så det kan da kun blive bedre med classic.
Weber performer m/ gastænding
Weber Q 320
Rotisserie
Pizzaovn fra LH-grill

Bordgrill fra Baker grill

Brugeravatar

Sikots
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 448
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#267 » 6. apr 2012, 11:06

Jackie, jeg er ikke rigtigt til medisterpølse, men det der!!! WOOOW det ser overdrevet lækkert ud!

Her står den på burgere med hjemmebagte boller (hvad ellers ...) inden vi indtager København på rulleskøjter til årets første Friday Night Skate (kom med!!) :)
MVH
Bjarne


bassi750
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 320

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#268 » 6. apr 2012, 14:34

i aften stå det på noget nyt bolmkålgreting med en paneret svinmørbrag der kan være jeg lige taget et på billeder så håber jeg på det er noget der er være og vise frem :-)
Weber One-Touch Premium 57 2006
Weber Smokey Joe 2008
pro Q 20 smoker 2011


plump
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 347

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#269 » 6. apr 2012, 14:54

Med alle de pizza'er der er blevet lavet de sidste par dage, fik jeg også lyst til at kaste mig ud i det.
I dag bliver det første forsøg med deep pan pizza'er.
En med ananas, kylling og karry, og en enkelt eller to med pulled pork.


//Dennis

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1552
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#270 » 6. apr 2012, 20:50

Efter flere forsøg på at lave Kylling Nuggets, fandt jeg i går en ny opskrift med et par anderledes detaljer, end det jeg havde prøvet før, så vi valgte at vi skulle have kylling burger til de voksne og nuggets til børnene - og hold da op det var lækkert, nu har jeg fundet vores opskrift :-)

Kort beskrivelse:

Ingredienser
• 5 store kyllinge bryster
• 4-5 dl mel
• 3-4 æg
• 8 dl panko rasp
• 2 tsk New Mexico chili
• 1 spsk paprika
• 2 spsk fint salt
• 3 spsk løgpulver
• Rigelig olie (f.eks. raps) til at stege i (ja ja vi grillede dem ikke)

Fremgangsmåde
1. Skær kyling ud i mundrette stykker på ca 2x2cm
2. Salt kyllinge ternene med lidt af saltet og lad det trække ca 30min i køleskabet.
3. Bland mel med krydderierne samt det sidste salt i en stor pose (til at ryste i).
4. Slå æggene ud i en dyb tallerken og pisk dem let sammen med en gaffel.
5. Hæld panko rasp ud på en anden tallerken
6. Kom kyllingen ned i posen til melet og ryst godt indtil alle sider med sikkerhed er dækket
7. Vend derefter så æg, så rasp (evt. så tilbage i ægget og så endnu en tur i raspen – det er ikke nødvendig med panko).
8. Læg de færdig dyppede kyllingenuggets på et fad så de er klar til at blive stegt.
9. Hæld rigeligt olie på en pande (gerne 2-3cm olie) og sæt den over middel varme. Laver du nuggets på grillen, så benyt en wok over direkte varme (ikke for meget varme).
10. Steg kyllingestykkerne i olien i ca 2-3min på hver side til de er gyldne og sprøde.
11. Lad stykkerne dryppe af på et stykke køkkenrulle inden servering.
12. Server med en god sauce at dyppe i. Gerne en lidt spicy sauce.

Dressing: - super til kyllingeburger
½ dl. creme fraiche
2 spiseske god mayonnaise
ketchup
1 spiseske finthakket løg
1 fed revet hvidløg
salt og peber

velbekomme
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***

Brugeravatar

ChevyDK
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 795

Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#271 » 6. apr 2012, 21:43

Vi har lige kørt en gang PP, kamben 19 timer i SV efterfulgt af en 1/2 time i grillen med en hjemmelavet BBQ sauce (spicy) og til desert en Banoffie Pie.

Tror jeg bliver nød til at arbejde lidt ekstra på cyklen i morgen.


_____________________________
ChevyDK
Mvh

ChevyDK

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#272 » 6. apr 2012, 22:19

Banoffie Pie har jeg ikke hørt om. Hvad er det for en bandit ?
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Brugeravatar

ChevyDK
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 795

Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#273 » 7. apr 2012, 08:45

Det er en pie som efter sigende blev opfundet på The Hungry Monk i England.

Den varierer lidt i opskrift men dette er hovedtrækkene:

1pk. Hob Nubs Choko Kiks (eller Digestives)
50-100g Smeltet Smør
1 ds. Kondenseret Mælk (ca. 400g)
3 stk. Bananer i skiver
3 dl. Fløde
1 spsk. Flormelis

1 pakke knuste Choko Hob Nubs kiks knuses i og overhældes med ca. 50-75g smeltet smør. Smøren vendes godt ind i kikse massen.
En springform smøres og kiksemassen fordeles og presses til en fast bund. Sæt formen på køl i 15-30 min.
1 dåse kondenseret mælk er i forvejen kogt i 3 timer (helt overdækket med vand, ellers kan den eksplodere!) så du får en toffie.
3 hele bananer skæres i skiver og placeres på kiksebunden og toffien fordeles ud over.
Sæt igen på køl i 15-30 min.
Nu skal der bare piskes 3dl. flødeskum gerne med en spsk. sigtet Flormelis, og skummen fordeles i springformen og slutteligt pyntes med fint revet mørk chokolade og eller lidt kaffepulver.
Vi plejer at droppe kaffepulveret da konen ikke er så vild med det.

Billede
Mvh

ChevyDK


palmingryden
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 529

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#274 » 7. apr 2012, 11:25

Efter at have indtaget store frokoster hele ugen, så bliver det til rundtosset kylling i aften..
Vedhæftede filer
546533_10150676349353897_990396643_n.jpg
546533_10150676349353897_990396643_n.jpg (15.5 KiB) Vist 2295 gange
Panering er godt..
Dobbelt panering er dobbelt så godt...


Bredal
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 227

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#275 » 7. apr 2012, 12:54

Aner det ikke, vi skal nemlig spise hos gode venner :lol: Meen det bliver uden tvivl pragtfuld mad :savl2:
Hej fra
Morten


Bredal
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 227

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#276 » 7. apr 2012, 12:54

Aner det ikke, vi skal nemlig spise hos gode venner :lol: Meen det bliver uden tvivl pragtfuld mad :savl2:
Hej fra

Morten

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#277 » 7. apr 2012, 13:04

Grillet/røget cuvettesteg med kold alternativ kartoffelsalat, bagte rødløg med peberfrugter og flødesstuvede majs......og en enkelt øl [smilie=bluecolorz5_pdt_10.gif]
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef

Brugeravatar

AnneM
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 431

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#278 » 7. apr 2012, 19:35

Hjemmelavede burger, med nybagte boller og pom frits:)
BBQ is not only an interest, it´s also a lifestyle:D


Fam. Andersen
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 25

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#279 » 7. apr 2012, 20:58

Hjemmelavede burger med bøf af oksefilet :-D
Vedhæftede filer
DSC00471.JPG
Hjemmelavede burger


olejakobsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 387

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#280 » 8. apr 2012, 19:16

Her blev det til Colottesteg med hasselback kartofler og hjemmebagt focaccia brød
Vedhæftede filer
IMG_0551.JPG
Færdig.
IMG_0557.JPG
Dejlig saftig.
Forhandler af DPG Pillegrill samt tilbehør.
Forhandler af Borniak røgeovne og tilbehør.

Brugeravatar

Luske
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 600

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#281 » 8. apr 2012, 19:19

Bornholmer hane kylling på min nyindkøbte rotisserie, med en smule Jack D. rygeflis

som tilbehør: kartofler, rødbede, pastinak og løg i tern i en bræddepande med lidt olie, puddersukker, salt, peber, hvidløg og lidt merian.

og selvfølgelig en god rødvin til

Det smagte så englene synger :-D
Vedhæftede filer
Kylling.jpg
Bornholmer hane kylling på rotisserie
MVH
Claus

Primo oval XL
WSM 57
OTG 57 m. rotesserie
Go anywhere
Weber Spirit E-320
KEB-ON

En sand dyreven tilbereder dyrene med respekt

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1552
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#282 » 8. apr 2012, 21:38

Jeg fik prøvet at lave Porchetta for første gang her til aften af et 2 kilos mager slag (dog ikke med kamsteg) 2t 45m på roterende på grillen, dertil fik vi en helt ok BBQ-kartoffelsalat (vi er bare ikke til kartoffelsalat, her i huset:-) men denne her var ok... og dertil frisk hjemmebagt flutes.... Det var super lækkert :-)
Vedhæftede filer
por080412_5.jpg
por080412_4.jpg
por080412_3.jpg
por080412_2.jpg
por080412_1.jpg
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***

Brugeravatar

Fumle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 699
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#283 » 8. apr 2012, 22:16

Det blev en god omgang

PP + Slaw + Fred´s burger Boller
Dertil lige med lidt pølsehorn til de små

Så lige nu er det sofaen og slå mave

Brugeravatar

Luske
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 600

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#284 » 9. apr 2012, 06:30

scharstein skrev:Jeg fik prøvet at lave Porchetta for første gang her til aften af et 2 kilos mager slag (dog ikke med kamsteg) 2t 45m på roterende på grillen, dertil fik vi en helt ok BBQ-kartoffelsalat (vi er bare ikke til kartoffelsalat, her i huset:-) men denne her var ok... og dertil frisk hjemmebagt flutes.... Det var super lækkert :-)


Mmmm det ser sgu ellers lækkert ud, det skal helt klart prøves en dag
MVH
Claus

Primo oval XL
WSM 57
OTG 57 m. rotesserie
Go anywhere
Weber Spirit E-320
KEB-ON

En sand dyreven tilbereder dyrene med respekt

Brugeravatar

Morras
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1117

Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#285 » 9. apr 2012, 13:45

Fik en lammekølle med provance og hvidløg :)

/m
Vedhæftede filer
ImageUploadedByTapatalk1333971929.566187.jpg

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1154

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#286 » 9. apr 2012, 13:53

Her står den på pizza.

Hvis det fortsætter med at regne så bliver det i ovnen, da jeg ikke gider stå ude i regnen i dag :-D
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto


lillesmurf
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 22

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#287 » 9. apr 2012, 16:20

Vi havde inviteret gæster søndag og havde indkøbt 4,2 kg greater omaha rib-eye hos slagteren :savl2: Der blev lavet såås bearnaise for første gang efter den her fremgangsmåde: http://www.youtube.com/watch?v=dA35dE-m-Ko. Det var faktisk nemt at lave og smagte dejligt .1%¤

Jeg glemte helt at tage billeder efter jeg gik i gang med maden :!:

Bøfferne blev strøet med havsalt og lå og hyggede sig i god tid med det. Derefter blev de flammegrillet og vendt ofte på støbejernsrist. Der blev gnedet rosmarin, hvidløg og lidt smør på bøfferne imens. Dernæst fik de lov til at ligge på højkant og hvile, hvilket, efter Jamie Oliver tip, skulle gøre at man skulle bevare en sprød og karameliseret top og bund på bøffen.

Efter de havde hvilet blev de vendt i smør, rosmarinkviste og tynde skiver af hvidløg på en støbejernspande. Nu fik de friskkværnet peber og saften der var tilbage på tallerkenen efter de havde hvilet fik et par dråber citron og serveret med bøffen.
Vedhæftede filer
IMG_20120408_150350.jpg
Rib-eye skåret ud til >3cm i tykkelse


Lunabryg
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#288 » 9. apr 2012, 16:28

er igang med at grille noget hamburgerryg.
Dertil bagte kartofler og grønt.
ikke fordi jeg sådan føler jeg har tiden til det. var bare ved at få abstinenser ;-)

Brugeravatar

Husum
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 585
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#289 » 9. apr 2012, 17:59

Har haft gang i en rullesteg, "polenta-steaks" og oksepølser :-D
- Husum -

OutdoorChef demonstratør

ProQ GFC-2150
OutdoorChef DualChef S425G
OutdoorChef City
OutdoorChef MiniChef
OutdoorChef Ascona
OutdoorChef Classic
Outdoorchef CompactChef

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3244
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#290 » 9. apr 2012, 18:31

Her bliver det til Steaks af tykstegsfillet, rejer og så lidt grillet chilli marineretlaks, så må vel kaldes Surf'n turf med hot wakeboard ;-)
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

Luske
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 600

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#291 » 9. apr 2012, 19:35

Hos os blev det til et lille stykke kalvefilet på ca. 1 kg.

Jeg ridsede den i ca. 1 cm dybde, proppede noget hakket hvidløg ned i ridserne, kværnede lidt salt & peber på, nemt, simpelt og velsmagende :-D
Vedhæftede filer
Filet før grill.jpg
Sådan så den ud før en tur på grillen
Filet efter grill.jpg
Her er den netop taget af grillen
Filet skåret.jpg
Så er den skåret, blev i øvrigt serveret med råstegte kartofler og bearnaise sovs
MVH
Claus

Primo oval XL
WSM 57
OTG 57 m. rotesserie
Go anywhere
Weber Spirit E-320
KEB-ON

En sand dyreven tilbereder dyrene med respekt

Brugeravatar

Slagteren
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 963

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#292 » 9. apr 2012, 20:12

Idag stod den på rester forklædt som æggekage.

Kartofler og en lille rest cyvette blev skåret i små stykker , ristet på panden og smidt op i et lille ovnfast fad og så blev 6 æg og 1 dl. fløde pisket sammen og hældt over, det fik 20 min i ovnen .
Bacon kan man jo ikke have rester af , så der blev lige ristet et par stykker ved siden af . :lol:

Synes faktisk at det er en rigtig god og nem måde at få brugt rester på .
Mvh. Carsten

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3244
Kontakt:

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#293 » 9. apr 2012, 20:34

en update på aftens menu, påsken skulle jo lige sluttes af

surf'n turf1.jpg
Steak laks og rejer

surf'n turf2.jpg
Steaks

surf'n turf3.jpg
Den rå laks, med chilli

surf'n turf4.jpg
Laksen færdig og let pyntet
Efter 20 min ved 260 grader

surf'n turf5.jpg
Måske ikke Weltklasse, men ganske ok grillmærker
ca 2min pr. side

surf'n turf6.jpg
Velbekommen !!
Steak laks og rejer samt lidt grillede rodfrugter
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

ChevyDK
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 795

Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#294 » 11. apr 2012, 16:26

Her står den på en god gang Mole Poblano med kylling og ris.
Har hjemtaget en autentisk krydderpasta fra Chilihouse (3/10 stærk).
Mvh

ChevyDK

Brugeravatar

ChevyDK
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 795

Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#295 » 13. apr 2012, 07:23

Og lige et billede fra Mole'en.

Ikke at det ser så spændende ud, men smagte godt.
Vedhæftede filer
ImageUploadedByTapatalk1334294596.175189.jpg
Mvh

ChevyDK

Brugeravatar

mowgli
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 618
Kontakt:

Sv: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#296 » 13. apr 2012, 18:20

uploadfromtaptalk1334333938226.jpg

Stegt flæsk, ovnkartofler med bbq sovs, og lidt salat.


Sendt fra min GT-I9100 med Tapatalk2
Medlem af Natteravnene, Grill entuiast, og far til tre

Brugeravatar

jgh
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1134

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#297 » 14. apr 2012, 09:31

Ved ikke rigtig hvad vi skal ha` til aften idag, men igår stod den på T-bones, og kun med det nødvendige tilbehør - samt rødvin .1%¤
DSC00792.JPG
Hilsen Jan

KCBS certified BBQ judge
3 x Primo kamado - 2 x Outdoorchef - 1 x BGE - og en del andre i laden :)

www.JRgrillcatering.dk

Brugeravatar

Slagteren
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 963

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#298 » 14. apr 2012, 10:20

Idag står den på (Danske) Spareribs , de ligger allerede og hygger sig i en hjemmelavet barbecue marinade .
Mvh. Carsten

Brugeravatar

9900
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1713

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#299 » 14. apr 2012, 13:27

fredag stod den på skirt steak med ovnfritter og chimichurri sauce. Bortset fra chimichurri saucen som jeg desværre kikksede med, så smagte det fantastisk.
Vedhæftede filer
318202_3677487943638_1468176807_33285344_878934677_n.jpg
295240_3677489223670_1468176807_33285345_1983077562_n.jpg
549183_3677490303697_1468176807_33285346_1545158843_n.jpg
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Primo oval JR
Auplex mini

Brugeravatar

brønderslev
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 184

Re: Hvad skal du/I have til aftensmad i dag (2012)

Indlæg#300 » 14. apr 2012, 18:05

Her i huset står aftensmaden på 2 kg oksefilet udskåret i bøffer

Så må vi se hvad de kan blive til på grillen....

DSC_0411.JPG
Hilsen
Henrik - Grill novice med Outdoorchef Ascona 570 G - Weber Q1200 - Dancook 1400

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster