Sprængt oksetværreb

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Sprængt oksetværreb

Indlæg#1 » 13. jan 2007, 18:05

Jeg er Pt. igang med en oksetværreb.
Kødet er sprængt over 4 dage, og har derefter simret i 2,5 time på komfuret.

Grøntsagerne blev skåret i tern, og lagt i et Pillivuyt stegefad... 8)

Billede

Suppen, som kødet har simret i hældes over grøntsagerne, og tværreben blev placeret oven på:

Billede

Ballanceres ud til grillen, og placeres midt på risten, med kullene sat op til surround sound burning.

Billede
Senest rettet af JBI 13. jan 2007, 20:24, rettet i alt 1 gang.
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Kitty
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 301

Indlæg#2 » 13. jan 2007, 18:21

ummmm en af mine ynglingsretter...............

vh
Kitty


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#3 » 13. jan 2007, 20:24

Det var første gang, men bestemt ikke sidste der kom en oksetværreb på grillen.
Hold da op det var mørt. Det kunne sagtens serveres for gæster selvom det er "billig-mad"

Suppen blev kogt halvt ind, jævnet, tilsat en tsk. ribsgele, salt - peber, og en squiz rødvin samt en lille sjat fløde.

Uhmm det var godt:

Billede
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Meyer
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 968

Indlæg#4 » 13. jan 2007, 22:10

Det ser godt nok lækkert ud!

Jeg har eksperimenteret en del med "Simremad og ting der tager tid" opskrifter, altså lavet af "Røde" Claus Christensen, og man kan altså lave mange gode gamle madretter på en grill med hjælp af et støbejernsfad, eller en gl. gryde.

Go´ week-end

-Meyer
Med venlig hilsen

-Meyer


Kitty
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 301

Indlæg#5 » 14. jan 2007, 07:27

Meyer

jeg har også meget glæde af "simremad" - og jeg har haft stor succes med at lave de "tunge udskæringer" på grillen - osso buco, grydestege osv... og det får en fantastisk smag, når det lige får lidt røgsmag til det traditionelle

Så det kan bestemt anbefales - og man skal slet ikke være i tvivl om at smagen er ypperligt i de tunge ting.

vh
Kitty


missmus
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 573

Indlæg#6 » 17. jan 2007, 09:21

mums jbi, det ser guf ud.....


[smilie=bluecolorz5_pdt_14.gif]
missmus (metchen)

errare humanum est

Billede

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 15 gæster