Hvad bliver der grillet i ugens løb?

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere

Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Hvad bliver der grillet i ugens løb?

Indlæg#1 » 11. dec 2006, 19:41

Her starter vi stille op med et lille farsbrød belagt med hjemmerøget bacon.
Juledekorationen er i øvrigt blevet peppet lidt op med ekstra gran.

Billede

Billede
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi

Brugeravatar

morfmir
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2981
Kontakt:

Indlæg#2 » 11. dec 2006, 19:57

nu skal du passe på at du ikke overpynter den der dekoration!

/Thomas
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.

Brugeravatar

ruca
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 389

Indlæg#3 » 11. dec 2006, 20:06

Han er godt nok dygtig den unge mand, og sikken "flot" dekoration du har fået stablet på bordet
ruca
Med venlig hilsen
Ruca


Tarbensen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 523
Kontakt:

Indlæg#4 » 12. dec 2006, 09:35

Sikke en dygtig medhjælper du har....
Og det ser super lækkert ud det han har bikset sammen :D
Tina


Kitty
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 301

Indlæg#5 » 13. dec 2006, 06:37

vi har ikke grillet af betydning den sidste tid..... kun et par flæskestege.

Jeg har den sidste måned været kostant syg og træls, så har ikke orket at drøne ud og ind af huset. (influenza og virus er en arbejdsskade, når man har 1. klasse)

Men nu er savnet ved at indtræffe, og sådan et farsbrød på grill er bare såååå godt.

Må vist til at igang igen.

mange hilsner

Kitty


claus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 224
Kontakt:

Indlæg#6 » 13. dec 2006, 16:35

så blev weberen støvet af efter længer tid..skulle havde grillet flæskesteg i dag..men fandt i sidste øjeblik ud af at der ik var ret mange kul tilbage :-(
men i morgen eller fredag bliver der grillet medaljoner


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#7 » 13. dec 2006, 20:18

Så har junior været igang igen... denne gang med en ret som mange ynder at kalde Hawaiikylling.

Til 2 voksne, 1 barn, og lidt til hunden:

6 kyllinge underlår
3/4 dåse ananas. (resten skal jo bruges i morgen til Hawaiibøffer)
1 appelsin
1 stor spsk frisktpresset citronsaft
1 porrer
100 - 150 g champignoner
1 lille dåse kokosmælk
2 spsk mørk sirup
3/4 pose peanuts (de resterende spises undervejs)
karry
evt. chillipulver
salt og peber

Skær ananas i stykker, ca. 1x1 cm og læg dem i et passende, velsmurt ildfast fad. Gem saften. Skær porre og champignons ud og fordel dem i fadet. Appelsinen presses og der må gerne komme godt med frugtkød med. Lun appelsin-, citron- og ananassaft i en gryde og tilsæt sirrup, karry, chilli samt salt og peber efter smag.
Lad saucen koge op med lidt sovsejævner, og tilsæt derefter kokosmælken samt de lidt knuste peanuts.

Hæld sovsen op i fadet.
Gnid hvert kyllingelår med lidt salt og drys med karry.
Læg kylling oven på frugter og grøntsager i fadet.
Grilles indirekte ca. 5 kvarter.

Gode ris: (kilde:Topgun)
En god slat olie kommes i en gryde.
1 del ris tilsættes og syder 2-3 min.
knap 2 dele vand +salt tilsættes, og det koger 10 min.
gryden tages af varmen, og risene trækker yderlige 10 min. (med låg)

Billede

Billede
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


Tarbensen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 523
Kontakt:

Indlæg#8 » 13. dec 2006, 20:25

endnu en lækker ret fra junior....
Han skal nok vinde mange pigehjerter når han bliver ældre.... [smilie=pdt_aliboronz_09.gif]
(Han er jo allerede godt i gang )
Tina

Brugeravatar

ruca
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 389

Indlæg#9 » 13. dec 2006, 20:33

Endnu en rigtig lækker Juniorret, han kan få det til at se ud af noget. Tillykke med det
ruca
Med venlig hilsen
Ruca


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#10 » 13. dec 2006, 20:36

ruca skrev:Endnu en rigtig lækker Juniorret, han kan få det til at se ud af noget. Tillykke med det
ruca

tak tak, og hvis du ikke har lagt mærke til det, har juledekorationen fået endnu et pift...
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi

Brugeravatar

ruca
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 389

Indlæg#11 » 13. dec 2006, 21:51

Ja ja Du bliver dygtigere og dygtigere, jeg glæder mig til at se den næste gang
ruca
Med venlig hilsen
Ruca


claus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 224
Kontakt:

Indlæg#12 » 14. dec 2006, 18:40

her blev der grillet medaljoner i dag...første gang de er på grillen..må nok indrømme at de blev lige en lille smule for tørre [schild=3 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]:sur:[/schild]

fik ikke taget så mange billeder man her er et fra da grillen blev startet op :-) ganske hyggeligt Billede


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#13 » 16. dec 2006, 09:58

Oksefilet....

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi

Brugeravatar

ruca
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 389

Indlæg#14 » 16. dec 2006, 10:19

Hej jbi
Ja det kan knægten også lave, og det ser kanon lækkert ud.
Men jeg kan se at Du ikke har gjort mere ud af juledekorationen???? [smilie=pdt_aliboronz_11.gif]
hilsen ruca
Med venlig hilsen
Ruca


Karen
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 872

Indlæg#15 » 16. dec 2006, 10:21

Kære jbi

Kunne du ikke fortælle lidt om det fad med kartofler og gulerødder og bønner? Det ser ud, som om der er væde i noget af tiden, men ikke til sidst, da bønnerne er lagt ovenpå.

Mvh. Karen


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#16 » 16. dec 2006, 11:02

Ruca, det er rigtig – jeg må en tur i skoven og finde noget mere gran.

Kartoflerne dækker jeg næsten med vand, og sætter over direkte varme. Fadet er dog hævet 4-5cm over risten. Efter noget tid er vandet næsten kogt væk, og kartoflerne får da lidt grillfarve. Det er nemt, og smager rigtig godt. Bønnerne er frosne, og ”grilldamper” med imens stegen hviler 15 min. i stanniol. Det kan være nødvendigt at efterfylde med lidt vand efter 30 min. Men kun så bunden lige sopper lidt.
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


missmus
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 573

Indlæg#17 » 16. dec 2006, 11:11

jbi....

Ikke mere pynt på den dekoration... Der går jo Gertrud Sand i dig!!!! :shock:

Junior er som sædvanligt i det gode kokkehjørne, man kan lære børn meget. Og starter man tidligt nok, opdager de ikke engang at de bliver tvunget ud i det :groupjump:

[smilie=bluecolorz5_pdt_14.gif]
missmus (metchen)

errare humanum est

Billede


Kev
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 116

Indlæg#18 » 16. dec 2006, 17:34

Hej Jbi

Maden ser utroligt lækkert ud.

Det ovale fad på billedet, hvor kan man købe det.

Hilsen Kev


Emneforfatter
JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#19 » 17. dec 2006, 07:02

Kev skrev:Hej Jbi

Maden ser utroligt lækkert ud.

Det ovale fad på billedet, hvor kan man købe det.

Hilsen Kev


Det har jeg købt på et loppemarked. Faktisk har jeg købt en del fade på loppemarkeder fra 2 til max. 10 Kr. men det her er favorit fadet til 5 kr.
Det er ofte billigere en éngangs alu-bakker, og de fleste kan jo bruges utallige gange. Er uheldet ude, er det ikke den store afskrivning.
Billede Billede

JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster