Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Opskrifter og billeder uploadet af Grillguru.dk's flittige brugere
Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#901 » 5. maj 2010, 07:10

skaal-um skrev:Her blev det Færøsk skærpekød og hjemmesaltet, tørret lammekølle, dertil tørret torsk, nye kartofler, smør og VAND


:shock: Hvad for noget skaal-um .....er du faldet af på den :lol: :lol: :lol:

Spøg til side.

På trods af jeg i næsten 10 år boede i et boligkvarter, hvor jeg havde flere færøske naboer, har jeg aldrig smagt skærpekød, ej heller klipfisk.
Jeg ved at mine forskellige færøske naboer nærmest var jublende, når der kom pakker med den slags kød fra familie i færørene.
Og hver gang vi snakkede om det kød, var de nærmest undskyldende og snakkede om at det jo lugter meget :? .................men jeg blev aldrig budt på en smagsprøve :lol:

Hvordan smager det?
Eller er det svært at beskrive?

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#902 » 5. maj 2010, 07:18

Igår var hundetrænings aften, så vi fik en meget nem menu, nemlig et stjerneskud:

DSC_0467.JPG


Idag står menuen på glaseret skinke mignon, og wokgrønt.

Skinken bliver smurt ind i et lag af sennep og mørk farin og rasp og så på grillen til den er færdig.


Lotus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 354

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#903 » 5. maj 2010, 15:20

Tunsalat med humus, den nemme af slagens ;) med noget godt hjemmebagt rugbrød :)
Alle passioner får os til at begå fejl, men kærligheden får os til at begå de mærkeligste

Brugeravatar

brønderslev
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 190

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#904 » 5. maj 2010, 17:10

Pølsemix


Xenia
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 180

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#905 » 5. maj 2010, 19:40

Har lige spist lækker indisk mad på restaurant - det var super godt. Mørt lamme og kyllingekød, og en dejlig smagfuld mangolassi.

Brugeravatar

jansej
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 554

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#906 » 5. maj 2010, 20:16

I dag stod den på biksemad...
Lavet af resterne af noget pp og en ribenssteg...
Dertil spejlæg...

Uhm... Det var godt..

Hjemme gjort, er vel gjort... :D

De fleste ulykker i hjemmet,
sker i køkkenet...
Og derefter spises de... :D

Se mig lave mad på youtube..

Jansej´s Grill sofa

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3169
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#907 » 5. maj 2010, 20:40

bjærge skrev:
skaal-um skrev:Her blev det Færøsk skærpekød og hjemmesaltet, tørret lammekølle, dertil tørret torsk, nye kartofler, smør og VAND


:shock: Hvad for noget skaal-um .....er du faldet af på den :lol: :lol: :lol:

Spøg til side.

På trods af jeg i næsten 10 år boede i et boligkvarter, hvor jeg havde flere færøske naboer, har jeg aldrig smagt skærpekød, ej heller klipfisk.
Jeg ved at mine forskellige færøske naboer nærmest var jublende, når der kom pakker med den slags kød fra familie i færørene.
Og hver gang vi snakkede om det kød, var de nærmest undskyldende og snakkede om at det jo lugter meget :? .................men jeg blev aldrig budt på en smagsprøve :lol:

Hvordan smager det?
Eller er det svært at beskrive?


Det er synd, at du aldrig blev budt på en smagsprøve. Hvis man er vokset op med det, er det jo en gudespise, men er man ikke forberedt på smag og konsistens, såååh...
Skærpekødet er jo næsten et år gammelt og har hængt ude i al slags vejr. Konsistensen er næsten cremet og det efterlader et lag på tænderne. Kan ikke sammenlignes med noget og er værd at myrde for. Duften er også noget for sig. Min hjemmesaltede lammekølle er meget mere mild i smagen og duften og vil gøre sig godt også i kødsalater. Den tørrede torsk må ikke forveksles med klipfisk, da klipfisk har et meget højere salt- og fugtindhold. Tørfisk bliver hængt op alle vegne, hvor der er plads til en snor på Færøerne. Selv på kutterne hænger man fisk op på en snor mellem mast og styrehus. De hænger så ude i al slags vejr. Mmmm...! :lol: Spises med en klat smør på. Vin og øl smager meget mærkeligt til efter min smag...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3169
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#908 » 5. maj 2010, 20:47

Det blev til barbequemarineret kænguresteak (for 1. gang), hjemmegjort chilipølse, lun asparges/ærtesalat og kogte kartofler/gulerødder. Rødvin senere... (Kødet blev lidt tørt!!!) :(
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk


mormor
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 14

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#909 » 5. maj 2010, 21:27

Vi har, til forret fået en god sildemad, ( uden Snaps ) Hovedretten var Skærpekød på hjemmebagt Færøisk brod, ( bagt af Danske iniegrenser )
Desværre ingen billeder.

Blíðar heilsur : mormor

Brugeravatar

prorege
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1549

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#910 » 5. maj 2010, 21:29

Hej Finn

Jeg kunne godt tænke mig at prøve skærpekød - har du købt det i Kbh området eller selv fabrikeret det?

Jeg har prøvet lidt af hvert rundt omkring i verden, men skærpekød står på min mangelliste.

Mvh
Søren
Optime olere occisum hostem (En død fjende lugter altid godt)
KCBS Certified BBQ Judge
Weber47
WeberQ120
WeberSpiritE320
Primo Rund&OvalJr
BigGreenEgg (Mini/S/M/L)
BradleySmoker
PKgrill

Brugeravatar

Palm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 285

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#911 » 5. maj 2010, 23:08

I dag stod den på Pastasalat
Hilsen Søren

Weber Performer Uden gas! 2010

Brugeravatar

Myginos
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 54
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#912 » 6. maj 2010, 00:49

onsdage prøver vi at holde som fiskedag - så det blev til to fuldkornsboller med hjemmelavet tunsalat pyntet med rucola.
- Peter.

Weber Q120.
Weber Spirit E320.

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#913 » 6. maj 2010, 07:46

skaal-um skrev: Det er synd, at du aldrig blev budt på en smagsprøve. Hvis man er vokset op med det, er det jo en gudespise, men er man ikke forberedt på smag og konsistens, såååh...
Skærpekødet er jo næsten et år gammelt og har hængt ude i al slags vejr. Konsistensen er næsten cremet og det efterlader et lag på tænderne. Kan ikke sammenlignes med noget og er værd at myrde for. Duften er også noget for sig. Min hjemmesaltede lammekølle er meget mere mild i smagen og duften og vil gøre sig godt også i kødsalater. Den tørrede torsk må ikke forveksles med klipfisk, da klipfisk har et meget højere salt- og fugtindhold. Tørfisk bliver hængt op alle vegne, hvor der er plads til en snor på Færøerne. Selv på kutterne hænger man fisk op på en snor mellem mast og styrehus. De hænger så ude i al slags vejr. Mmmm...! :lol: Spises med en klat smør på. Vin og øl smager meget mærkeligt til efter min smag...


Tak for dit svar :D

Jeg må se om jeg ikke lige kan få en smags prøve en dag :)

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#914 » 6. maj 2010, 07:56

Dagens menu er ændret i forhold til min oprindelige plan :wink:

Idag skal vi efter suk fra Husbond have medister rundkørsel med div grøntsager og kartofler.

Det passer mig fint, for så, er der blevet ryddet op i pølserne, og det giver mig en mulighed for at få lavet en ny portion grillpølser i næste uge, hvor Husbond har en afspadserings uge :D

Brugeravatar

Hovmoller
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1686

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#915 » 6. maj 2010, 13:51

Her står den på tortilla med masser af grønt og gode sager :-)
Venlig hilsen

Heidi,
Performer touch and go
Genesis E320
Kamado oval XL
Friske krydderurter er et must


Xenia
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 180

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#916 » 8. maj 2010, 19:43

Her har vi fået stegt flæsk med små kartofler og persillesovs, og lidt stuvet hvidkål.

Brugeravatar

Slagteren
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 963

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#917 » 8. maj 2010, 20:16

Her stod den på den møreste og lækreste culotte jeg nogensinde har fået ..
Mvh. Carsten

Brugeravatar

prorege
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1549

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#918 » 8. maj 2010, 21:14

Helsinge i dag ... vi fik smagsprøve af Finn's hemmelige færøske skærpekød (tak Finn), det har en smag som er totalt unik og ukendt herhjemme, en smag som bliver hængende i munden/tænder, jeg skal snart til Færøerne for at prøve det igen!!!, men min kone vil hellere ha' Finn's hjemmelavede pølser som vi også fik smagsprøver af med hjem (tak igen Finn). Det var bare god smag!!!
Optime olere occisum hostem (En død fjende lugter altid godt)
KCBS Certified BBQ Judge
Weber47
WeberQ120
WeberSpiritE320
Primo Rund&OvalJr
BigGreenEgg (Mini/S/M/L)
BradleySmoker
PKgrill

Brugeravatar

clc
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 30
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#919 » 8. maj 2010, 22:32

I dag blev en stor kylling sendt i grillen, sammen med en lille "Jacuzzi" til pølserne viewtopic.php?f=42&t=11029, da det lige skulle prøves, og på godt vestjysk, så var det ikke så ringe.
Mvh. Claus Lind Christensen

Vildtkød er naturligt, sundt og ikke mindst godt
http://www.vildtkokken.dk

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#920 » 9. maj 2010, 14:33

Med en dags forsinkelse står den på Oksecuvette med kartofler på en eller anden måde og advokadosalat.

Brugeravatar

jgh
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1134

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#921 » 9. maj 2010, 14:43

Pizza på grillen :savl2: :savl2:
Hilsen Jan

KCBS certified BBQ judge
3 x Primo kamado - 2 x Outdoorchef - 1 x BGE - og en del andre i laden :)

www.JRgrillcatering.dk

Brugeravatar

clc
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 30
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#922 » 9. maj 2010, 14:48

Chilli con carne lavet med et lille stykke dådyr skåret i småkød, det simre allerede :savl2:
Mvh. Claus Lind Christensen

Vildtkød er naturligt, sundt og ikke mindst godt
http://www.vildtkokken.dk


Rex Stout
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 104

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#923 » 9. maj 2010, 14:51

culotte, blomkål/broccoli og små kartofler kogte og grillede :savl2:
Med venlig hilsen

Jan


OTG 57

Brugeravatar

mgs
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1222

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#924 » 9. maj 2010, 15:00

idag står den på udrensning af tarm systemet, så en god gang chilli på hotwokken...
__________________

/morten

R7 multirøgeovn
baker kuglegril
weber go any wer
Performer touch n´go
hotwok
Primo Kamado Rund

hmm gasgrill er det ikke bare en stor grillpande he he


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#925 » 9. maj 2010, 17:14

Her skal vi hygge, grille og fejre mors dag :D

Mørbrad, spyd, steakhouse-kartofler, sydamerikansk salsa, sukkerærter m.m. og rabarbertærte med drænet yoghurt smagt til med rabarbersirup.

Fortsat god Mors Dag - Mors Grill :wink:

Brugeravatar

Slagteren
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 963

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#926 » 9. maj 2010, 17:17

Her står den på "Easy-Shawarma"
Mvh. Carsten

Brugeravatar

søren m. jensen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 226
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#927 » 9. maj 2010, 17:47

Har givet en flæskesteg en gang chili/smoke JD rub og smidt den på weberen med nogen stykker blommetræ til at give lidt røg..
Weber 57 cm kuglegrill
Ceres Royal rygeovn
2 store markedsgrill
1 kæmpe rustfri markedsgrill
2 lukkede pattegris grill
Weber bålsted
Weber Q300 gasgrill

Næste projekt er en stor rygeovn.

Mvh

Søren

Brugeravatar

AnneM
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 431

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#928 » 9. maj 2010, 17:51

Vi skal have fyldte svinemørbrad svøbt i bacon og BBQ kartofler. Her til en Krydder fraiche.

Den ene mørbrad er fyldt med soltørrede tomater og marineret hvidløg, mens den anden indeholde soltørrede tomater, feta og rigelige mængder af cheddar ost. Mums..
BBQ is not only an interest, it´s also a lifestyle:D


kimthorup
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 55

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#929 » 9. maj 2010, 18:08

Har lige spist en krondyr mørbrad på weberen penslet med ketsjup,farin, og bbq sause
med kartofler i skiver stegt i alu bakke og med flytes.
enkelt men super godt :D
Livret = ta`selvbord

Brugeravatar

Myginos
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 54
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#930 » 9. maj 2010, 18:35

For 13 min. siden satte vi en kylling på coca-cola-zero dåse over vores q120. Det er første gang vi prøver, så er meget spændt på resultatet.
- Peter.

Weber Q120.
Weber Spirit E320.


Katmads
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 4

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#931 » 9. maj 2010, 19:34

Vi har lige hentet vores Q300 idag, så den skal testes af med Grillpølser mmmmm


Xenia
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 180

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#932 » 10. maj 2010, 21:32

jeg har prøvet at lave BBQ-beans fra opskrift herinde. Det var lækkert. Havde dog ikke peberfrugter i, da nettet var nede inden jeg skulle handle, så indkøbene blev efter hukommelsen (læste opskriften for nogle uger siden). Serverede blot et lækkert madbrød til.

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#933 » 11. maj 2010, 20:00

Idag fik vi Varm røget laks med ristet spinat og urtehollandaise sovs

DSC_0551.JPG


Der kommer opskrifter i morgen :D

Brugeravatar

Skjoldager
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 137

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#934 » 11. maj 2010, 20:30

Med en splinter ny Q100 og, som total grill novice, kastede jeg mig ud i soya/honing glaserede kyllingespyd. Til grillbagte pandekager med guaca og hjertesalat.

Billede

Kyllingestykkerne blev rigtig gode, og med kun en uge og 2 grillninger under bæltet er jeg drøn stolt.
Min kæreste lavede pandekagerne, på grillpladen og står nu ude på altanen og laver flere nu bare med nutella...mums

Aftensmaden så således ud:
Billede


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#935 » 12. maj 2010, 12:27

Det ser altså rigtigt hyggeligt ud, Skjoldager. Og uanset hvor lille ens altan er kan man altid grille :wink: Super lækker menu, syns jeg.

Glæder mig til at se mere fra Jer :)

Brugeravatar

Bøge
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 73

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#936 » 12. maj 2010, 12:37

Det ser da hamrende hyggeligt ud. Og rigtig lækker ret i ar lavet der.
Weber Go-Anywhere


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#937 » 12. maj 2010, 12:40

I forgårs fik vi intervalgrillet koteletter fra Friland. Med øko. brune ris og lidt sauce med champignon, løg, bacon og masser af salvie. Mums!

K1.jpg

Grill 2 min., hvile 5 min., grill 2 min., hvile 10 min., grill et splitsekund.

2.jpg

_

I går blev det til hj. lavede tarteletter med store lakseboller og asparges. Hertil nye hvide asparges med bacon og masser af tomat i tern.
_

Her til formiddag har jeg hakket næsten 2 kg. nakkefilet så menuen står på forloren hare med kartofler, grønt og surt. Og hvis det stopper med at pi... ned skal haren på grillen :D

Brugeravatar

Skjoldager
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 137

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#938 » 12. maj 2010, 12:54

Mariano skrev:Det ser altså rigtigt hyggeligt ud, Skjoldager. Og uanset hvor lille ens altan er kan man altid grille :wink: Super lækker menu, syns jeg.

Glæder mig til at se mere fra Jer :)


Ja det er en meget lille altan vi har, omkring 1,5-2 m2... Så da jeg, tilfældigt faldt over et godt tilbud på Q100 og fik læst lidt på den samt alverdens grillmad, måtte vi prøve.
Min første tur, med cuvette blev nu ret sort, og faldt ikke i god smag. Så jeg var glad for at kyllingestykkerne blev super saftige, og da vi havde sluttet af med nutella crepes, blev jeg nærmest beordret ud og købe en stor nok gasflaske til resten af sommeren.

Intervalstegning, som du beskriver må jeg kaste mig ud i meget snart. Hvis kæresten for en saftig kottelet, tror jeg hun overgiver sig til mere gris :)


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#939 » 12. maj 2010, 13:22

Skjoldager skrev:
Ja det er en meget lille altan vi har, omkring 1,5-2 m2... Så da jeg, tilfældigt faldt over et godt tilbud på Q100 og fik læst lidt på den samt alverdens grillmad, måtte vi prøve.
Min første tur, med cuvette blev nu ret sort, og faldt ikke i god smag. Så jeg var glad for at kyllingestykkerne blev super saftige, og da vi havde sluttet af med nutella crepes, blev jeg nærmest beordret ud og købe en stor nok gasflaske til resten af sommeren.

Intervalstegning, som du beskriver må jeg kaste mig ud i meget snart. Hvis kæresten for en saftig kottelet, tror jeg hun overgiver sig til mere gris :)


Hehe... godt kæresten også er blevet hooked :D Og tillykke med grillen - i øvrigt.

Intervalgrillet koteletter styrer. De blir supersaftige og møre. Men køb nogle forholdsvis tykke af slagsen. Vores blev bare gourmetsaltet og fik masser af peber. Simpelt og meget lækkert.

Brugeravatar

Bøge
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 73

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#940 » 12. maj 2010, 17:15

Her står den på regnvejrs lasagne. Ikke det mest ophidsene, men de små er vilde med det.
Weber Go-Anywhere

Brugeravatar

brønderslev
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 190

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#941 » 12. maj 2010, 19:09

Bøge skrev:Her står den på regnvejrs lasagne. Ikke det mest ophidsene, men de små er vilde med det.


Også regnvejrslasagne her i huset - og sammen begejstring fra husets yngste beboer

Brugeravatar

CPN
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 72

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#942 » 12. maj 2010, 19:37

Har prøvet Landsholdet`s Laks med pebber topping.
Den var go...
Special citron sirup og pebber pure mums.
Selv børnene spiste godt til..
Mvh. Carl Peter

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#943 » 13. maj 2010, 07:49

Efter en regnfuld og stormende dag hvor maden måtte laves inde, ser vejret nu helt anderledes tåleligt ud,............selv om det er aaaaalt for koldt.

Så idag tændes grillen igen og dagens menu bliver:
Kulmulepakke på grill med fløde ost, porrer og blommetomater, og så serveres der bulgur til.

Brugeravatar

skaal-um
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3169
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#944 » 13. maj 2010, 18:03

Marineret, grillet gåsebryst fra BGEén og kold bulgursalat. Og rødvin...
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

Dark Horse
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1184
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#945 » 13. maj 2010, 18:23

Marineret, grillrøget kylling

Jeg har marineret ½ kylling i nogle timer i en blanding af olie, lidt vineddike, appelsinsaft, paprika, soya og en anelse rosmarin. Nu er jeg i gang med at varmrøge den.

Jeg ved ikke rigtigt. hvad jeg vil servere som tilbehør. Måske grilleristet, grillbagt Toscanabrød (jeg har nogle skiver jeg frøs ned efter fødselsdagsfesten, hvor det blev brugt til bruchetta)
Hellere en grille i mit hoved end mit hoved i grillen ;-)


Xenia
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 180

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#946 » 13. maj 2010, 20:16

Vi har pollack med dild på panden, stegte kartofler og dampede forårsløg. Glæder mig til det bliver varmere, så vi får lyst til at gå ud til grillen

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#947 » 14. maj 2010, 08:39

I dag venter jeg med spænding på at posten kommer :D

For hun skulle nemlig gerne have en lille pakke med til mig fra PB Helsinge.
Jeg har, som andre bestilt spid hos PB, og efter planen skulle de ankomme i dag.
Og derfor skal menuen selvfølgelig være spid :D

Her i huset er vi pt meget glade for det tyrkiske køkken, det er ikke helt så spicy, som det arabiske køkken, men alligevel med masser af smag.

Så idag vil jeg forsøge at holde mig stramt til en opskrift fra det tyrkiske køkken på adana sis kebab

Faktisk så stramt, så jeg doserer med en færdig krydderiblanding, fra min gode kolonial handler i Bazar Vest.

Der kommer opskrift på spiddene i aften :)

Brugeravatar

Palm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 285

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#948 » 14. maj 2010, 08:41

i dag står den på mors køkken :D
Hilsen Søren

Weber Performer Uden gas! 2010


jose
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 516

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#949 » 14. maj 2010, 08:57

I aften skal jeg forsøge med Lomo al trapo (Oksemørbrad, pakket i stofble med ca 1 kilo salt!)
som jeg har set i en Raichlen video :) Håber det bliver godt!

Brugeravatar

brønderslev
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 190

Re: Hvad skal du/i have til aftensmad i dag (2010)

Indlæg#950 » 14. maj 2010, 18:35

Inspireret af Guruens opskrift, skal vi have forloren hare/farsbrød, med rigeligt brun såws og kartoffel kroketter

Tilbage til "Brugeropskrifter & fotos"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 69 gæster