Skriv nyt emne Svar på emne  [ 14 indlæg ] 
Forfatter besked
 Titel: Mad til 39 mennesker og 1 lille baby
Indlæg: 25. aug 2013, 19:20 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 20. maj 2013, 12:13
Indlæg: 299
I dag var Cata og jeg ud at grille til en barnedåb for manden2 som også er bruger herinde.
Vi syntes det kunne være sjovt at prøve at lave mad til mange mennesker og samtig få prøvet sig selv lidt af :-D

Forretten var den berømte mandel laks.
Hele lakse sider blev penslet med bacon fedt og akacie honningsamt drysset med hvid peber og salt.
Laksen blev røget med bøgesmuld i ca 40 min ved 120 grader indtil en kernetemp på 47 grader.
Tilbehøret var en hjemmerørt dressing og salt samt nogle flutes Cata havde bagt.

image.jpg



Hovederetten var svinekam og oksestriplion.
Tilbehør var en pasta salat med en maaaasse grønt, melon salat med vindruer, mynte og feta, broccoli salat samt 2 slags kartoffelsalat den ene lidt mere spicy.
Også her havde Cata bagt et herligt Madbrød.

image.jpg



image.jpg



image.jpg



image.jpg



image.jpg



image.jpg



image.jpg



Til sidst udstyret vi brugte.

image.jpg



Vedhæftede filer:
image.jpg


_________________
_________________
Big Green Egg XL
Big Green Egg large
Big Green Egg mini
smokeyfun offset smoker
BEST OF THE WEST TRÆKUL TIL AFHENTNING I SPENTRUP
Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Mad til 39 mennesker og 1 lille baby
Indlæg: 25. aug 2013, 19:40 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 2. jun 2010, 15:55
Indlæg: 1848
Respekt fra mig for og begive sig ud i catering .1%¤
Ser virkelig lækkert ud. Laks, okse og svin ser tilpas tilberedt ud, og salaterne er yderst lækre.
Men udskæring af oksen er ikke ok.
Halvdelen af striplion løber fibre på langs og den anden halvdel på tværs (som er rigtigt)

Håber jeg bliver tilgivet og at min kritik kan bruges konstruktivt :oops:

_________________
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel: Re: Sv: Mad til 39 mennesker og 1 lille baby
Indlæg: 25. aug 2013, 19:43 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 8. jul 2012, 19:01
Indlæg: 1197
Alder: 23
Geografisk sted: Snedsted, Nordjylland
Ser godt ud mester :)

_________________
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber One Touch 57 cm.
Weber Q300
Charbroil CB500 IR Flex
Outdoorchef Ascona 57 cm.
Auplex Mini

At grille er ikke en hobby, det er en livsstil ;)


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Mad til 39 mennesker og 1 lille baby
Indlæg: 25. aug 2013, 20:08 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 20. maj 2013, 12:13
Indlæg: 299
belleboskop skrev:
Respekt fra mig for og begive sig ud i catering .1%¤
Ser virkelig lækkert ud. Laks, okse og svin ser tilpas tilberedt ud, og salaterne er yderst lækre.
Men udskæring af oksen er ikke ok.
Halvdelen af striplion løber fibre på langs og den anden halvdel på tværs (som er rigtigt)

Håber jeg bliver tilgivet og at min kritik kan bruges konstruktivt :oops:


Det er helt ok :-D
Har overhovedet ikke tænkt på det i kampens hede.
Men den bliver aldrig glemt nu tak for det :-D

_________________
_________________
Big Green Egg XL
Big Green Egg large
Big Green Egg mini
smokeyfun offset smoker
BEST OF THE WEST TRÆKUL TIL AFHENTNING I SPENTRUP


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Mad til 39 mennesker og 1 lille baby
Indlæg: 25. aug 2013, 20:13 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 2. jun 2010, 15:55
Indlæg: 1848
Jeg ved godt at kødstykket (striblion) indbyder til "hele" skiver.

Men mit råd er og læse strukturen i kødstykket.
I dette tilfælde ville det have været en fordel og dele stykket på langs (midt) igennem inden udskæring.
Vil godt nok resulterer i mindre skriver, men hvad betyder det, folk kan jo bare tage flere små skiver i stedet for en stor [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]

_________________
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel: Re: Mad til 39 mennesker og 1 lille baby
Indlæg: 25. aug 2013, 20:17 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 20. maj 2013, 12:13
Indlæg: 299
Tak for Info, havde som sagt ikke skænket det en tanke, da den som du selv siger indbyder til skiver hele vejen.

_________________
_________________
Big Green Egg XL
Big Green Egg large
Big Green Egg mini
smokeyfun offset smoker
BEST OF THE WEST TRÆKUL TIL AFHENTNING I SPENTRUP


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Mad til 39 mennesker og 1 lille baby
Indlæg: 25. aug 2013, 20:20 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg

Tilmeldt: 2. jun 2010, 15:55
Indlæg: 1848
Det var så lidt.
Men når den er så veltiberedt som jeres er, så har det ingen betydning for mørheden, kun for det visuelle :-D
Og desuden så er det de færreste i selskabet der vil opdage det .

_________________
Jeg har nu

Primo og Black Ranch kul fra TBSgrillshop.dk på Lager klik her for at komme i shoppen


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel: Re: Mad til 39 mennesker og 1 lille baby
Indlæg: 25. aug 2013, 20:25 
Offline
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 29. okt 2009, 16:52
Indlæg: 1559
Alder: 42
Geografisk sted: Frederikshavn
Har godt nok aldrig set eller hørt striploin blive skåret anderledes end som på billed.

_________________
Weber 57cm 2000
Weber 57cm 2010
Weber 57cm <2000
WSM 47
Big grenn egg large
Weber spirit e-310
Primo xl oval
Auplex 57 cm
Auplex mini


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Mad til 39 mennesker og 1 lille baby
Indlæg: 25. aug 2013, 22:57 
Offline
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Brugeravatar

Tilmeldt: 24. maj 2010, 14:06
Indlæg: 2664
Alder: 65
Geografisk sted: Lunderskov
Hvad brugte I trampolinen til??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Det ser ellers godt ud, og jeg kan godt lide at I ikke overstegte laksen.

_________________
CARLS COOL KITCHEN KICKS ASS
Med venlig hilsen
Carl


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel: Re: Mad til 39 mennesker og 1 lille baby
Indlæg: 25. aug 2013, 23:16 
Online
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 4. jul 2011, 16:35
Indlæg: 370
Alder: 40
Geografisk sted: Lund
Wou ser lækkert ud :-)

Serveres laksen lun eller kold så den kold så den kan tilberedes dagen i forvejen ?

_________________
Henrik


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Mad til 39 mennesker og 1 lille baby
Indlæg: 26. aug 2013, 08:34 
Offline
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Brugeravatar

Tilmeldt: 4. apr 2009, 18:54
Indlæg: 97
Alder: 37
Geografisk sted: hobro
det ser godt ud...
glæder mig til tilbudet fra dig ;-)

_________________
Elsker Mad :-) kan desværre også ses :-)
Weber Gold 57cm
Tarrington House gasgrill
Dennis
Hobro


Top
 Profil My GrillGalleri  
 
 Titel: Re: Mad til 39 mennesker og 1 lille baby
Indlæg: 26. aug 2013, 08:49 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 20. maj 2013, 12:13
Indlæg: 299
styrmand skrev:
Wou ser lækkert ud :-)

Serveres laksen lun eller kold så den kold så den kan tilberedes dagen i forvejen ?



Den blev serveret kold.

_________________
_________________
Big Green Egg XL
Big Green Egg large
Big Green Egg mini
smokeyfun offset smoker
BEST OF THE WEST TRÆKUL TIL AFHENTNING I SPENTRUP


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Mad til 39 mennesker og 1 lille baby
Indlæg: 26. aug 2013, 09:05 
Offline
Rutineret medlem
Rutineret medlem

Tilmeldt: 20. maj 2013, 12:13
Indlæg: 299
lractbird skrev:
Hvad brugte I trampolinen til??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Det ser ellers godt ud, og jeg kan godt lide at I ikke overstegte laksen.



Den brugte vi til at hoppe op, og falde ned på :lol:

_________________
_________________
Big Green Egg XL
Big Green Egg large
Big Green Egg mini
smokeyfun offset smoker
BEST OF THE WEST TRÆKUL TIL AFHENTNING I SPENTRUP


Top
 Profil  
 
 Titel: Re: Mad til 39 mennesker og 1 lille baby
Indlæg: 26. aug 2013, 14:43 
Offline
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru

Tilmeldt: 4. feb 2009, 17:13
Indlæg: 18
Geografisk sted: hammel
[quote="Sofus far"]I dag var Cata og jeg ud at grille til en barnedåb for manden2 som også er bruger herinde.
Vi syntes det kunne være sjovt at prøve at lave mad til mange mennesker og samtig få prøvet sig selv lidt af :-D

Forretten var den berømte mandel laks.
Hele lakse sider blev penslet med bacon fedt og akacie honningsamt drysset med hvid peber og salt.
Laksen blev røget med bøgesmuld i ca 40 min ved 120 grader indtil en kernetemp på 47 grader.
Tilbehøret var en hjemmerørt dressing og salt samt nogle flutes Cata havde bagt.

image.jpg


Hovederetten var svinekam og oksestriplion.
Tilbehør var en pasta salat med en maaaasse grønt, melon salat med vindruer, mynte og feta, broccoli salat samt 2 slags kartoffelsalat den ene lidt mere spicy.
Også her havde Cata bagt et herligt Madbrød.


Godt var det og vi siger tak for god mad .1%¤ [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 14 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 8 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Grillguru.dk er grundlagt i 2005 og drives privat af Johnny Larsen (Guruen) og foreningen "Grillgurus Venner".
Programmeret med hjælp fra Andreas Nexmann, samt diverse MODS.
Powered by phpBB © 2000 - 2011 phpBB Group || Design FIsubBlack2 & subSilver2.
Danish translation by Olympus DK Team