Stor oksefilet sous vide til nytårsaften

Sous Vide er en metode til det perfekte resultat. Her er samlet opskrifter, anmeldelser, tider m.v.

Emneforfatter
hukoo
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Stor oksefilet sous vide til nytårsaften

Indlæg#1 » 30. dec 2017, 15:03

Hej!

Både ny bruger her på forumet og ny bruger af sous vide metoden. Jeg fik til jul en Anova sous vide stav, efter længere tids overvejelse om jeg skulle købe en eller ej. Så jeg tænker at den skal afprøves her til nytårsaften, så jeg har købt en stor oksefilet på cirka 4 kilo. Har læst lidt rundt på tidligere posts og på nettet og er kommet frem til at en oksefilet cirka skal have 6 timer ved den ønskede temperatur, som jeg tænker er 57 grader. Lyder det rigtigt nok, og ville det være en god ide at skære den op i 2 eller 4 stykker i stedet for en stor filet?

Håber nogen kan hjælpe!

Tilbage til "Sous Vide"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster

cron