Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Se eller gense fotos fra de mange Grillguru arrangementer
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#1 » 11. jun 2011, 21:32

Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Jeg vil starte med at takke alle for en helt fantastisk oplevelse i jeres selskab...

Der blev bagt pizzaer og brød med så stor entutiasme og masser af sjov og ballade. Det var virkelig nogle morsomme timer...

Her er lidt af mine fotos:

Billede

Der var plads til de 22 deltagere der havde tilmeldt sig. Og straks vi alle var ankommet gik undervisningen igang.

Først praktikken bag ovnene, så lidt om holdbarheden og til sidst lidt produktspecifikationer.

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Vores instruktør fra http://www.risbrohus.dk var et omvandrende leksikon, og formåede at dele ud af sin viden på en rigtig god, ærlig og meget pædagogisk måde...

Billede

Alle GG'ere var tryllebundet... Man kunne hører en knappenål falde til jorden.

Billede

Vi fik lov til at se en stenovn skilt ad, og fik en masse brugbar information

Billede

Billede

Billede

Billede

Og så gik startskudet til en pizza marathon ud over det sædvanligt. Jeg vil skyde på at der blev bagt over 30 pizzaer og masser af brød...

Nu går det løs - nyd billederne

- Der er ikke brugt manipulation - dette er medlemmer fra Grillguru.dk som går amok i et stort pizzaorgie og laver de lækreste pizzaer igen og igen af de super gode rå-materialer...

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

...Og der var desværre IKKE et grillspyd til hver person...

Men lammet smagte vidunderligt!!!!

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Efter masser af forskellige pizzaer, brød, lammekød og kanelsnegle var alle propmætte...

Men der blev lige lavet en dessertpizza også: Med pærer, valnødder, honning og gorgonzola...

Det var en helt fantastisk dag, hvor hovedet vær næsten ligeså fuld af information, som maven var fuld af lækker pizza...

Kl. 14.15 sluttede arrangementet, og fortsatte på Valdemar Slot...

Tak til alle der deltog.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Slize
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 86

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#2 » 11. jun 2011, 21:48

Fed dag i har haft.

Hvilken pizzadej anvendte i? Var det en GG opskrift? [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]
Mvh. Slize.
_________
Weber Summit E-670
Weber 57cm One touch platinum
Weber Smokey Mountain 57
IGrill - Fritøse - Ismaskine - Bøfpresser - Sous Vide
Grej, grej og mere grej.....

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#3 » 11. jun 2011, 22:10

Pizzadejen skal i nok få opskriften på...

Den kommer om et par dage.

Den er fra www.risbrohus.dk
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


daxdax
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 264

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#4 » 11. jun 2011, 22:22

Tak til alle der har deltaget i pizzakursus, det har været en læreligt dag i pizzaens tegn :-D :-D
Mvh.
Flemming

OTG 57
Performer med gastænder
Primo kamado XL med hjemmelavet grillbord
BGE L også med hjemmelavet grillbord
Hjemmelavet røgovn

Brugeravatar

Snedker-Lund
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 338
Kontakt:

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#5 » 11. jun 2011, 22:28

Tak for en dejlig dag med en masse pizza , hvor er der bare en fed stemning når GG mødes .1%¤

Glæder mig til der er en anledning til af mødes igen [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Med venlig hilsen Snedker-Lund
Wsm 57 , som skralde stativ
3 stk Primo Oval XL
Big Green Egg Mini
Backwood smoker Competitor G2
http://facebook.com/theburningcoyotes
http://facebook.com/bbqteamsmokeitall


Frisk
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 4

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#6 » 11. jun 2011, 23:13

Tusind tak for en fed dag, det må vi gøre oftere!!
Det er super at møde GGér og få ny viden og inspiration. .1%¤
Håber vi snart ses igen.
Frisk
Grill er den bedste måde at lave mad på!!!

Weber 57 Gold
JBI Forlænger
Weber Spirit Premium

Brugeravatar

Ole Skibsted
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 28

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#7 » 12. jun 2011, 07:39

Også tak for en god og inspirerende dag her fra os. Lammekødet skal helt sikkert prøves inden for nærmeste fremtid.

Ole og Sanne . 8)


Smokeasaurus
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 219

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#8 » 12. jun 2011, 08:48

Super arrangement. Skønt at se så mange forskellige mennesker samles om den samme interesse.

Jeg kan kun tale for mig selv, men jeg fik masser af inspiration og ikke mindst information med hjem. Så jeg glæder mig da til det næste arrangement.

Logistikken kunne ikke lige klare en tur til Valdemar Slot, men jeg er sikker på at den gode stemning fortsatte hele aftenen !!
// SmokeAsaurus

- Tommerup Røger
- Weber Smokey Mountain
- Primo Oval XL & Junior
- Le Pitchoun Pizzaovn

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3978
Kontakt:

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#9 » 12. jun 2011, 10:24

Super godt initiativ og godt arrangement, Jacob er altid et besøg værd. :-D

Kanon dejlig, at mødes med så mange entusiastiske GG der er ude for at hente nye ideer og inspiration til frembringelse af den perfekte pizza. :-D

Og ja - som altid, super flotte og dejlige stemningsbilleder fra Guruens kamera. :-D

Tak for nogle gode og inspirerende timer hos Jacob. .1%¤
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede


klp29
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 157

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#10 » 13. jun 2011, 07:53

Wow nogle lækre fotos - hvad er de taget med ?

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#11 » 13. jun 2011, 08:06

Blot mit normale D300 med SB800 flash og et 17-55 objektiv... :-)

- Og så 6 års øvelse i at tage madfotos...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


klp29
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 157

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#12 » 13. jun 2011, 09:30

Guruen skrev:Blot mit normale D300 med SB800 flash og et 17-55 objektiv... :-)

- Og så 6 års øvelse i at tage madfotos...


Dét var ligegodt sa***s - det er du edermulemig god til! .1%¤

Tør da slet ikke tænke på hvad du ville kunne få ud af mit D3s og et par "gude-linser" :)


Jannik
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 60

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#13 » 14. jun 2011, 07:52

Tak, for en fantastisk dag med super pizza og lam.

Glæder mig til et kursus i Jylland. [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Mvh

Jannik
Tusse


Olsen dk
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#14 » 14. jun 2011, 12:42

Ja, må også som helt ny herinde...og med på pizza dagen, .1%¤ sige at det var en god dag....med flinke mennesker og god stemning..!!! tak for det....... ;-)


NeuroBrain
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 644

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#15 » 14. jun 2011, 20:25

Det var en virkelig hyggelig dag.

Det er ikke sidste gang jeg tager til Danishoutdoor med GG .1%¤

Nu skal jeg bare have indkøbt en stenovn.....

Brugeravatar

Snedker-Lund
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 338
Kontakt:

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#16 » 16. jun 2011, 19:01

Hej

Er der nogen der var med der har modtaget en mail med opskrifter på pizzadejen og kanelsneglene ?

[smilie=pdt_aliboronz_37.gif] Snedker-Lund
Wsm 57 , som skralde stativ
3 stk Primo Oval XL
Big Green Egg Mini
Backwood smoker Competitor G2
http://facebook.com/theburningcoyotes
http://facebook.com/bbqteamsmokeitall


sigaard
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 43

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#17 » 16. jun 2011, 20:23

Kunne også godt tænke mig en opskrift..
Weber Performer med gastænding
Weber 57 cm
Weber Smokey joe

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#18 » 18. jun 2011, 16:22

Guruen skrev:Pizzadejen skal i nok få opskriften på...

Den kommer om et par dage.

Den er fra http://www.risbrohus.dk


Så er der vist gået et par dage kære Guru :)
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)


daxdax
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 264

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#19 » 18. jun 2011, 17:40

Hej!

Beklager forsinkelsen - der er fotsat meget travlt i stenovnsforretningen.

Skønt det ikke er helt på denne måde at dejen til vores herlige kom-sammen forleden blev til, synes jeg I skal prøve følgende:

Dagen i forvejen sættes en surdej over:

1 dl vand
5 g. gær
en anelse sukker (så meget som man nu kan have imellem pege og tommelfinger)
tipo 00 eller tipo 0 italiensk hvedemel (fås i de fleste bedre supermarkeder)

det hele æltes sammen og stilles i køleskabet natten over

Pizzadejen forberedes et par timer (2-3 timer) før der skal spises.

Til en 4-5 pizze skal der bruges:

1/4 liter vand - skal helst ikke være for kold
10 g. gær
den forberedte surdej
yderligere 400-450 g. tipo 00 eller tipo 0 mel
1 tsk sukker
1 tsk salt
1 spsk olivenolie (noget jeg som regel undlader - men de fleste sværger til at der skal olio i en pizzadej

Pisk vand, gær og sukker sammen og lad det stå en 3-5 minutter - så går gær og sukker i forbindelse. Derefter tilsætter du surdejen og ca. 300 g. mel og ælter det hele godt igennem.
Igen kan det være en god ide at lade det stå en 3-5 minutter for at gær-processen kan tage god fart inden vi tilsætter salt og olie.
(Salten skaber et surere miljø (flytter pH værdien nedad) og kan forhindre at gærprocessen kommer godt fra start - men uden salt mangler der ligesom noget)
Efter den korte pause tilsættes resten af melet - lidt ad gangen indtil dejen føles rigtig, dvs. ikke for våd.
Så skal der arbejdes. At ælte en dej er langt vigtigere end de fleste vil mene. Der skal arbejdes = håndæltes i mindst 10 minutter, gerne mere!
Dette får melets fibre til at gå i forbindelse og skaber den glatte overflade og smidigheden. Når du ikke har flere kræfter lav et snit i dejen for at se om den er glat og skinnende indvendigt.
Har du opnået dette læg det hele i køleskabet igen og lad det hæve i mindst 1 time. Men den kan også stå natten over.

Tag dejen ud og skær den over i boller på ca. 150-180 g. Ælt (dej-) bollerne. Lad så bollerne få fred i mindst 1 time pakket ind i folie (så overfladen ikke bliver tør). Det er den sidste hvile!
Den er vigtig, da dejen ellers har tendens til at samle sig igen efter udrulningen. Du kan også lade dejbollerne hvile i køleskabet 1 time og så ved stuetemperatur i mindst 1/2 time..
Det gør det endnu nemmere at rulle dem ud til pizza bund.

En lang proces kan man sige. Og det er da osgå muligt at springe det med surdejen over. Surdejen tilfører smag og holdbarhed.

Mvh.
Risbrohus
Matthias


Jeg fik den mail fra Matthias med pizzadej
Mvh.
Flemming

OTG 57
Performer med gastænder
Primo kamado XL med hjemmelavet grillbord
BGE L også med hjemmelavet grillbord
Hjemmelavet røgovn

Brugeravatar

Bjarne H
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 125

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#20 » 18. jun 2011, 23:14

Opskriften ligner rigtig meget den der er i "Pizza" af Gorm Wisweh fra Spiseri/Enotek- i den bliver der kun brugt 2/3 Tipo 00 og 1/3 semola..
"Hellere have det rigtigt sjovt lidt af tiden, end halv-sjovt hele tiden"


Anette-R
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 102

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#21 » 24. jun 2011, 12:33

Kan vi også få opskriften på sneglene? De var super gode.
Anette


Kamado XL Oval
Weber Genesis Silver B
Baby Q
Cobb
Mini Big Green Egg


RuneL
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 21

Re: Guruens fotos fra Pizza-bage-dagen i Tommerup på Fyn

Indlæg#22 » 24. jun 2011, 22:18

Anette-R skrev:Kan vi også få opskriften på sneglene? De var super gode.


Hørt! De var nemligt rigtigt goe!

Tilbage til "Fotos fra Grillguru arrangementer"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst