reincke skrev:Så får de en tur mere i røgeovnen..
Planen er at de skal hænge i hvert fald 6 uger mere.
Tørretiden er jo ret afhængig af luftfugtighed og lagringstemperatur. Derfor bør du sætte vægt på et par pølser og derefter følge svindet tillige. Jeg synes bestemt ikke om en for tør og hård spegepølse, og stopper allerede ved 20% svind. Derefter vakuumpakker jeg og pølser fremstillet med nitrit+køkkensalt, saltindhold 1:2 - 40-45 g. pr. kg. kød og spæk kan holde sig i op til et år ved kølig opbevaring (men det gør de nu aldrig).
Antal røgninger er et skøn, men jeg røger sædvanligvis 3-4 gange. Intervallet mellem røgningerne er ikke så vigtigt, men røgning i vådt vejr er ikke godt.
Jeg røger på gammeldags facon med bøgesmuld, og regner ikke i røgetid men mængde smuld til en koldrøgning ( max. 25⁰C ) . Min røgning varer omkring 16-18 timer, alt efter vejr og vind.
Herunder får interesserede lidt anvisninger fra min
opskriftsamling HOBBYPØLSEMAGEREN.
Som noget helt nyt kan HOBBYPØLSEMAGEREN nu købes på et micro SD kort med USB- og SD kort adapter. Du behøver altså ikke længere et CD drev, men blot en USB indgang eller indgang til SD kort.
På kortet har du yderligere ca. 100 Mb fri plads så du kan oprette ekstra mapper med dine egne notater og opskrifter.

- CD image 3-07.jpg (53.26 KiB) Vist 2661 gange
Prisen er Kr. 75.- incl. brevporto. Posttid 3-5 hverdage. Betaling via MobilPay ell. NetBank.
Interesserede kan kontakte mig på
pb@grillark.dkBEMÆRK jeg ser kun sjældent PrivateBeskeder så kontakter er til min mail adresse !!